kizlar ben geldim

Neden bu kadar nefret ediyosunki. Sonucta abisi tabikide gidip gelmek istiycek. Hayatta kardeslerimizden ailemizden baska kimimiz var. Bence yaptığın cok yanlış. Ne olursa olsun abisi.vede o adim atmış. Sen ise haala diretiyorsun. Sevmeye bilirsin. Ama en azından tepkide verme. İşte böyle sizin gibiler aileleri dagitiyor. Bide hamilesin. Cocugunun halasi. Bence sukret. Ve alttan al biraz.

Aynı şeyleri okumaktan biz sıkıldık, sen yazmaktan sıkılmadın..Allah sabır versin eşine ve ailesine.

Görümceniz adına çok üzülüyorum gerçekten.

Belli ki yapıcı davranmaya çalışıyor, bunca şeye rağmen hala sizinle biraraya gelmek istediği için yüreğinizin biraz olsun yumuşaması gerekirken hala kendisini gurursuzlukla itham ediyorsunuz.

Allah merhamet versin...

Eee, , sonra?

Bunlar ninni gibi geliyor artik...daha değişik konularla gel, baydi gorumce konun..
Yemin ederim esneye esneye gözümden yaş akti konunu okurken, masal gibi..

hadi görümce bir yere kadar, kapı dışındaki insan...
nasıl bir eşi var bu natlusun çok merak ediyorum.
adam evliyagillerin son temsilcisi falan olmalı.
böyle sakallı,eli tesbihli falan.
yoksa nasıl tahammül edilir ki
ya da daha mantıklı olanı, hayal ürünü bu anlatılan her şey

Kız natlus sonunda kocayı boşayacağım derken,koca seni boşamasın.
Allah sabır versin kocana,burdaki gibiysen kocanada adamın yolu şaşırmasına az kaldı.

dün facebookta 101 oynarken karşımda natlus c.. isimli biri vardı..içimden dedim ki bizim natlus napıyo acaba? bi daha yazarmı kk'ya bugünde baktım dileğim kabul olmuş

sen ikizlere hamile değil miydin?
ah natlus ah.. bir yerden patlak veriyor işte

Kizim madem takipcimsin bari okumayi duzgun yap eski konularimda hadi hatirlamiyon bu konuda bile ikizlerimden birinin yasamadigini herkes duydu bir sen duymamisin bu konumuda okumadigin belli yorumda yaziyor okumadan sallama ayrica cocugumu alet edicek kadar serefsiz olamaz kimse ikiz cocuklarin hepsi yasiyormu neyse sinirlerime hakim olcam konumu kapattirmaniza siz gibilere pirim vermem

Ben bazen bizi tanıyamıyorum
Natlus arkadası arada tesadfwn takip ediyorum
Üzülüyorum
Burda hiç tanimadıgımız insanların hayatlarına sahit oluyoru öyle böle yorumlar yapıyoruz
Kimseyi kırmamak üzmemek istiyoruz
Bazıları gelsin özürdilesin diye kapıda beklerken natlus arkadasta barısa savas diyor
Yha anlamıyorum ki anlamakta istemiyorum görümcen ewet cok dengesiz senin gibi bi gelinleri var hala konusalım diyor
Yha biz kmiz Allah askına natluscum aynaya baktıgında bi sor kendine benkimim diye cvbınıda yaz
İnsan sasar beşer hepimiz hata yapıyoruz biz dörtdörtlükmüyüz sen dörtdörtlükmüsün sanmıyorum
Kim oldugunu ne oldugunu ne olacagını bilmeyen kalbini katran baglamış
Sevgiden merhametten şefkatten yoksun
Affetmeyi bilmeyen beceremeyen
Aslında affetmek gibi yüceeee büyüüüük bir duygudan rabbim tarafımdan mahrum bırakılan birisin
İçim titredi bunları yazarken
Tawrın hiç hoş degil
Herşeyi söledim acaba dövsemmi ne kadar aciZsin
Bnce biraz ehli ol sakin ol dogacak cocugunu dünyaya düşman gözlükleri takılı halde dünyaya getirme
Merhametle sefkatle getir dicem ama bu kelimelerin türkce anlamlarını biliyormusun süphem war
Hata yaptıda ne yaptı
Seni alıp pazaramı sattı
Namusuna lafmı attı
Kocanla aranı bozsa kocan seni sen kocanı biliyosun yhaaa bırak seni yaradana havale ettin mi yeter ne bu özentilik
Erkk gibi kızm dişliyim bak görümcemede ne laflar söylüyorum hee
Bunlar hiç hoş degil
Bir MÜSLÜMANA BİR MÜSLÜMAN KADINA BİR EHLİ SÜNNET YASAYAN İNSANA hiç yakışmıyor
Dogru yolu bul yoksa ölürken rabbim diline sahadet yerine görümcene ettigin hakaretleri söyletirse öbür tarafta buuştugumuzda bn sana demiştim dicem canm
Malum hayatınıza sanalda olsa şahidiz
Görümcen haklı deniyorum arkadasım yanlış anlama ama bu usluple haklıykeb haksız olursun k. Bakma
Ama ilk önce kalbini temizle sonra bedenini temizle o dilin konustuya konusurken de vucut azaların bunları el kol hareketlerıyle sahit olduya işte bi güzel abdest al kuran olu hiçbişi bilmiyosan allaha dua et
Sana el uzatanı geri çevirme heee kendin daha iyi bilirsin tabi ki
Ama cok duaya ihtiyacın var
Bizi yaradan ne büyüksün sen bizi yarattın türlü nimetler zenginlikler verdin
Biz sana layık olamadıgımız halde sen bizi hep AFFETTİN HEP BAGISLADIN ZOR ZAMANDA YANIMIZDA OLDUN
EWLAT VERDİN Ekmk verdin su werdin yedikten sonra hamdolsun demeden kalkan su kullarına verdikçe verdin verdikçe verdin
Kapına gelip af diledik boş cevirmedin ne büyüksün
Ama bak bize sanki biz büyügüz biz yarattık biz verdik kulun kula imtihanı be kadar zırmuş yarabb!!
Dew aynalarımı bizi bu hale getiren
Sen DOGRU YOLU GÖSTER YA RAB!

natlus ssende müthiş bir ego var canım ...

....sen barışmaya bak derim

ha olmadı anlaşamdınız ,ortalığı bir daha ayağa kaldırırsın olur biter

Kız natlus sonunda kocayı boşayacağım derken,koca seni boşamasın.
Allah sabır versin kocana,burdaki gibiysen kocanada adamın yolu şaşırmasına az kaldı.

Bence çok yanlış düşünüyorsun, natlus gayet muhteşem bir kadın, sorun eşinin ailesinde
Eşi natlusu asla boşamaz, kardeşiyle annesini savunacak olursa eşi kaybeder, natlus boşatılmaz, boşar
Görümce kötü, kayınvalide de laftan anlamıyor
Ay ister misin bu kadar görümce demeye natlusun oğlu halasının kopyası olarak doğsun. Çok söyleyip konuşmak istenmeyen otu burunda bitirir(
Tövbe bismillah, natlus bol bol aynaya bak, oğlun sana benzesin, mazallah görümcenle kayınvalidene benzeyeceği tutar

Allah Esinize, Esinizin Ailesine ve Etrafinizdakiler sabir versin insallah...
Bebeginizin karekteride insallah size benzemez, Baba tarafi gibi merhametli affedici olur insallah....
Bu arada nokta, virgül, vs. gibi isaretlerle tanismanizi tavsiye ederim,
Bakin söyle bisiler ==>> . , ! ? " :

Aminnnnnnnn. Cepden yaziyorum kiz idare et bak noktasiz virgulsuz yazdigim halde okuyup anlamis yorum bilemmmmmm yapmisinn. az daha idare et leptop alcam yakinda

Son düzenleme:

Allahhhhhh korusun muneeeeeee. Agzindan yel alsin ya neden kimse inanmak istemiyor gorumce kotu kaynana lafdan anlamayan insanlarrrrr yokmu yalanmi atiyom ben yani boyle olamazlarmi ben anlamiyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…