Kızlar ben gidiyorum

Veda hutbesi yazmış resmen ne alaka?

Kızın aile içi çok karışık evleneceği adam desen bambaşka kültür, belkide sevdiğine kaçıp ailesinden kurtulmaya karar vermiştir...
Belki sevgilisinden ayrılıp ailesiyle mücadele etmeye karar vermiştir...

Bari ne yapacağınıda deyiverseydin bize kafamda deli sorular kurup kurup duruyorum...

Size çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz,yeri geldi çok bunalttım sizi. Yılmadan cevap verdiniz zaman ayırdınız. Siz benim tek destekçimdiniz. Annem anlamadı, babam anlamadı. Kimse anlamadı. Kendimi yapayalnız hissettim. Siz o durumlarda arkadaşım oldunuz. Fakat artık tek başıma savaşmaya karar verdim. Dik durup her şeye dur demenin zamanı. Savaş isteyenlerle savaşacağım. Barış isteyenlerle ittifak yapacağım. Hayatımın zorluklarına bir şekilde katlanacağım. Düşünmeyeceğim, umursamayacağım. Beni üzen herkes gibi sinsi olacağım. Buna karar verdim kızlar. Artık ben de can yakacağım. Bundan dolayı mutluyum. Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın.
Yolun açık olsun gülüm Allah yar ve yardimcin olsun darısı benim başıma

oooooo böyle burdaki 3 5 antikanın cvplarına bakıp gidersen ah anam ahhh savasma böyle olmaz ne olursa olsun kendi görüsünü savun ve yaz her zaman reeldede aynısını yap kimse sevmek zorunda dgeil bu benim düsüncem der bakarım keyfimee
Kesinlikle bende seni tanıdıktan sonra değiştim haklı olduğun birçok konu vardı

Back
X