Kızlar ben gidiyorum

tavşan dağa küsüyor dağın haberi olmuyor. binlerce üye var giden gitsin arkadaş nedir bu son dakika laf çarpmaları felan. hayır ben anlamıyorum da manasız da geliyor.
Asıl tuhaf olan kendini tanınıyor falan sanmasi. Benim haberim bile yok kendisinden.
Yeminle su internet aleminin sisirdigi egoya hicbir şey yetişemez.

Arkadaşlar buradaki her üye sizi tanıyormuşçasına davranmasanız ve buraya bu kadar anlam yüklemeseniz keşke. Ben buradaki konulara yorum yaparım ama hangi üye yazmış, önceden ne konusu varmış oturup onun çetelesini tutmam. Size de yazmışımdır belki ama yani buradakilerin aklında her daim siz yoksunuz. Burada akıl almaya, dert paylaşmaya gelen binlerce sanal üyeden sadece birisiniz. Kararınız iyi hoş ama okuyunca "Ne alaka" diyor insan, kimse burada sizden haber beklemiyor yani. Her neyse, insanlar garip vesselam. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, ne diyeyim.

Sinsi olup can yakacaksan sen de onlar gibi olacaksın demektir. Onlar gibi mi olmak istiyorsun? Bu hayatta en büyük başarı tüm kötülere rağmen temiz kalmaktır.

Son düzenleme:
Kim bu bayan? :KK53: Veda konusu açacak kadar ne oldu bilmek istedim bilen varsa bir tıkla mesaj kutusundan aydınlatabilir. :KK51:

Arkadaşlar buradaki her üye sizi tanıyormuşçasına davranmasanız ve buraya bu kadar anlam yüklemeseniz keşke. Ben buradaki konulara yorum yaparım ama hangi üye yazmış, önceden ne konusu varmış oturup onun çetelesini tutmam. Size de yazmışımdır belki ama yani buradakilerin aklında her daim siz yoksunuz. Burada akıl almaya, dert paylaşmaya gelen binlerce sanal üyeden sadece birisiniz. Kararınız iyi hoş ama okuyunca "Ne alaka" diyor insan, kimse burada sizden haber beklemiyor yani. Her neyse, insanlar garip vesselam. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, ne diyeyim.

Ben seni tanıyom ama gız :KK53:

Bi üye vardı benim eski bütün konularımı okumuştu sonradan öğrendim ki takıntılıymış bütün takıntılılar beni çekiyor naapmalıyım acaba. :KK53:

Sanal alem ve insanlara yaptıkları konulu bir yazı olmuş.
Cem yılmaz'ın da dediği gibi adamın adı nurettin topalak internette nickname almış excalibur.

Gereksiz ego kastırıyor insanlara.
Güle güle madem yolunuz açık olsun.

Back
X