• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

aaa sahi yeniyi netcez:26::25::24::36::103:

[/QUOona karşı ben hıc bır sey hıssetmıyorum acıkcası heycanlandıgım kadar olmadı hıcbır sey ya kızlar tamm ablasının annesının yaptıgı ahlaksızlıkta kesınlıkle katılıyorum sıze ama o hep benı yatıstırmaya calısıyodu sakın kafayla düşününce aslında sizce ben bıraz fevrı davranmış abartmıs olabılır mıyım ?

aaa sahi yeniyi netcez:26::25::24::36::103:

[/QUOona karşı ben hıc bır sey hıssetmıyorum acıkcası heycanlandıgım kadar olmadı hıcbır sey ya kızlar tamm ablasının annesının yaptıgı ahlaksızlıkta kesınlıkle katılıyorum sıze ama o hep benı yatıstırmaya calısıyodu sakın kafayla düşününce aslında sizce ben bıraz fevrı davranmış abartmıs olabılır mıyım ?

:14:aglamak istiyorummm:14:
abla nolur evlende kurtulalim yaaa:36: bari bu sözümüzü dinle:24:
hatta hatta kacin:48: evet evet kacirsin seni:4:söyle taaa uzaklara elektirgin olmadigi yerlere:74:
:3::3::10:

yasemin hala bir karara varamadın mı yani,
sana yapılanları unutuyorsun ve yeni yeni
kararlar almaya başlıyorsun...diyecek birşey yok artık.
ne demişler "" her koyun kendi bacağından asılır..""

Yasemin varya zaten başım ağrıyor dün geceden beri birde abartmış olabilirmiyim diyebiliyorsun ya pes doğrusu tansiyonum fırlayacak senin sayende daha neyin mücadelesini veriyorsun anlamıyorum ki...

ya bi konu bukadar uzar mı? yada dert içinden dert çıkarmı?
bu işte bişey mi var acep :40:
maden içine sinmiyo bırak ozaman arkadaşlar her yolu östermişler sana
ama hiçbirinde karar kılmamışsın.
böle giderse durumun dahada zorlaşacak evlenince
özellikle açtıgın konulardan sayfa kilitlenir die düşünüyorum..
inşallah umdugum gibi olmaz.

ben mı iyimserım acaba neden kımse kaderınde varsa her sey olucagına varır demıyor belkıde cok ıyı anlasıcaksın herkes yaptıgına utanıcak demıyor anlamıyorum ben buda bır şık değilmi benım yaşamım ıcın

ben mı iyimserım acaba neden kımse kaderınde varsa her sey olucagına varır demıyor belkıde cok ıyı anlasıcaksın herkes yaptıgına utanıcak demıyor anlamıyorum ben buda bır şık değilmi benım yaşamım ıcın

bizim sölememize gerk yokki sen zaten farkındasın.ama illaki bizden duymak istiyosan kırmayım söliyim:
kaderinde varsa herşey olucagına varırr...
dedim işte..:86:

bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum

bir an önce gerçekleri gör artık ya ne olur

Bak buna kader değilde balıklama atlamak denir şimdisana şirin gözüküyorya ondan sakın kanma yasemin

Sanıyorum ana sorun bekaretti. bu yüzden bitiremiodun ilişkini.. gerçekten sevmiosun ama mecburiyetin vamış gibi hissediordun. yanlışmı hatırlıyorum? Bu karşı tarafın dilediği gibi davranması için büyük bir koz değilmi? Mecburiyet!

Sanıyorum ana sorun bekaretti. bu yüzden bitiremiodun ilişkini.. gerçekten sevmiosun ama mecburiyetin vamış gibi hissediordun. yanlışmı hatırlıyorum? Bu karşı tarafın dilediği gibi davranması için büyük bir koz değilmi? Mecburiyet!

Çok samımı söyluyorumkı aklımın ucundan bıle gecmıyor şuan da kaldıgım ıkılem ondan daha zor bır sey onada sordum bak boyleyse hanı bu yuzden geldıysen sakın kurana el bastırdım ben senı sevıyorum sen benı ıncıtcek hıc bır sey yapmadın kötü hiç bir şey söylemedın ben idare etmeyı bılemedım dıyor

Çok samımı söyluyorumkı aklımın ucundan bıle gecmıyor şuan da kaldıgım ıkılem ondan daha zor bır sey onada sordum bak boyleyse hanı bu yuzden geldıysen sakın kurana el bastırdım ben senı sevıyorum sen benı ıncıtcek hıc bır sey yapmadın kötü hiç bir şey söylemedın ben idare etmeyı bılemedım dıyor

İnandınmı sen buna şimdi

kızlar bıraz önce eski sözlümün facene gırdım ablası faceden mesaj atmıs ablasının kendı face yok eşininkınden işte öpüyorum senı falan dıye normal bır mesaj sonrada güzel gelınımıze cok selam soyle faceden cok anlamıyorum heraldee benı bulmak ıstemıs onu ıma etmıs gıbıme geldı bu ne perhiz ne lahana ne yapmaya calısıyor acaba okuycagımı bıldıgı ıcın mı yazdı yoksa kabullendıgı ıcın mı yoksa ewlensınde ben ona sorarım düüncesınde mı :10:

hakkında hayırlısı artık canım,zamanla ne dedikleri ya da demek istediklerini görürsün.

anlasamda bende kurtulsam ama varya ewlenırsem es kaza ben bu adamla fitil fitil burnundan getırcem herkesın yaptıgını

tabi tabi getirirsin.seni şimdiden bukadar perişan etmiş ikileme sokmuş adam da sen bunları yaparken armut toplar artık.hayal aleminde yaşıyorsun yasemin.

Back
X