Kızlar ben mi çok kavgasıyım bişey söyleyin

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
bugün eşim eve uğradı çıktı. Ardından annem aradı birşey soruyordu o sırada eşim aradı beni ben de hemen döndüm noldu birşey mi oldu canım diye..bişey yok dedi soğuk bir şekilde vazgeçtim dedi kapattı. Benim çok Zoruma gitti karşımdaki kişiyi kapatıp ona dönüyorum yaptığına bakın ( bu arada telim meşgulken sinir olan bir kişilik bu yüzden öyle yaptığını düşünüyorum) ben de bırakmadım peşini bugün haftasonu iki çocukla bir yere çıkamıyorum zaten ben senden birşeyler yapalım teklifini beklerken senin yaptığın harekete bak dedim . Adım gibi eminim o tel meşgul olmasaydı ben açsaydım gayet güzle konuşacak birşeyler yapalım diyecekti . Çok zoruma gitti kavga ettik kapattım teli .. nasıl davranacağımı bilmiyorum bişey söyleyin

Telefon sonuçta bu birileriyle konuşmak için var acil birşey olsa bu şekilde tepki verse anlarım da sacmalamis resmen :KK20:

Hep aradığında meşgul çalıyosa anlarım da böyle durduk yere tavır saçma yani ama sizdr çok sinirlenmeyin yani sakince deyin telefonum meşgul çalanilir bundan normal bişey yok diye

Hep aradığında meşgul çalıyosa anlarım da böyle durduk yere tavır saçma yani ama sizdr çok sinirlenmeyin yani sakince deyin telefonum meşgul çalanilir bundan normal bişey yok diye
Açık açık söylemiyor ona tavır yaptığını ama anlıyorum ben . Sinirlerim çok bozuldu

Açık açık söylemiyor ona tavır yaptığını ama anlıyorum ben . Sinirlerim çok bozuldu

Bozmayın sinirinizi hiç akşam eve geldiğinde ‘hayatım telefon meşgul çaldığında sinirleniyor musun yoksa bana mı öyle geliyor’ diye bi başlayın sakince vallahi sakin kafayla herşey halledilir ilişkilerde

Eşin takık di mi senin bu telefon konusuna?Bunun çözümü yok ki.İlla denk gelecek biriyle konuşurken.Onun kendini törpülemesi lazım bu konuda.Senin bir suçun yok.

Ya benim esim gibi olsaydı? Her aradiginda ya dusta oluyorum ya telefon sessizde oluyo

Esiniz sizce vakit geçirmemek icin bahane mi etti yoksa surekli mesgul mu telefonunuz?

Ya benim esim gibi olsaydı? Her aradiginda ya dusta oluyorum ya telefon sessizde oluyo

Esiniz sizce vakit geçirmemek icin bahane mi etti yoksa surekli mesgul mu telefonunuz?
Sürekli meşgul değil canım ayda bir ya da iki kere denk gelir ona meşgul olduğum

Sürekli meşgul değil canım ayda bir ya da iki kere denk gelir ona meşgul olduğum

nickinize bakınca
başka problemleriniz de var galiba
bi telefon bu kadar sorun olmamalı
bir de yani sizin verdiğiniz cevap da çok alakasız
"ben senden birşeyler yapalım teklifini beklerken senin yaptığın harekete bak"
yani bunlar iki farklı şey, karıştırmamak lazım

Back
X