kızlar ben mi çok kıskancım :(

Ya bişey soracağım, aynı odada mı aynı yatakta mı yatıyorlar ?

evet bende aynı şeyi soracaktm..TEK çekyatta mı yatıorlar?
bende çok kıskancm ama arkadaşm böyle düşünmen çoook tuaf :53:
ben 26 yaşındayım evlenene kadar bizde kardeşmle aynı odada yattık yani geçen aylara kadar..gayet normal mecburduk :53:

Son düzenleme:
1 ay sonra 25 ime giriyorum erkek kardeşimde 23 ünü bitiricek.. bu yaşta hala korkup onu bazen yanıma çağırdığım olur.. yada birbirimize olan özlemimizden birlikte yatarız.. bunda garipsenecek bir durum görmüyorum açıkcası :16:

soruldu mu bilmiyorum da babası neden kendi yatağında yatamıyormuş :ssz: ve sorun birşey olacak olmayacak şeklinde iğrenç birşey değil ama koskoca iki yetişkin kardeşin aynı yatakta yatmaları hoş ve yerinde olan yakışık alan bir durum değil.. bence tabi.. :ssz:

Aynı oda başka.
Mecbur kalınırsa ancak aynı yatakta yatılır da,
herseferinde bana ters.
Uyku hali insan sereserpe yatıyor.
Bir yaştan sonra kardeşinde olsa mahremiyetin olmalı.

Son düzenleme:
belkide şaka yapmıştır sana..
kıskanman için yada tepkini görmek için..
bi ihtimal yanii..
bazı erkelerin ne salakça şakalar yaptığını okuyoruz burda
sen sorduysan nasıl sığıyosunz diye,oda aklı sıra ciddi gibi şaka yapmştr.. olablir mi?

Son düzenleme:
kıskanmak saçma ama durum da normal değil
bence de bu duruma tepki verilir ama kıskançlık değil
ana kız, baba oğul yan yana yatsınlar
kız erkek kardeş bir arada yatmaz çok saçma
o yaşı bırak ilkokul çocuklarını bile kız erkek aynı yatırmak doğru değil
hem psikolojileri bozulur diye hem de kardeş bile olsa insan sağa sola dönerken uyku halinde yanındakine dokunur falan
ilginç yani

kıskançlık işte,ne an nereden pörtleyeceği hiç belli olmuyor,gelince de mantıklı bir neden falan aramıyor...
ben eskiden hiiiçbişey kıskanmazdım,sadece çok gezen insanları kıskanırdım :) sevgilim eski sevgilisyle aynı evde mi yaşamış,hiiiiç konusunu bile açmazdım,normal bi kadının kıskanacağı şeyleri hiiiç umursamazdım
ama ne olduysa 3 aydır oldu,iflahım şaştı aşırı kıskanç bir insan haline dönüştüm.Sevgilimle daha arkadaş olmamıza bile 3 yıl varken oynadığı tiyatro oyunundaki gerdek sahnesi yüzünden kavga ettim meselaaa
yani beni tanımadan 3 yıl önce oynanmış bir OYUN.Ama ne yapayım,benden başka bir kıza o şekilde yavşayınca çoook uyuz oldum,bildiğin kavga çıkarttım :)))

senin durumunu da çok iyi anlayabiliyorum bu yüzden.Benim bildiğim ergenlikten sonra kız-erkek çocukları aynı odada yatırmak uygun değil,bunlar gelmiş otuzuna aynı yatakta yatıyor..olacak şey değil.Yere serecek bir çift yorganları,ya da odaya koyacak çekyatları da mı yokmuş???

evet bende aynı şeyi soracaktm..TEK çekyatta mı yatıorlar?
bende çok kıskancm ama arkadaşm böyle düşünmen çoook tuaf :53:
ben 26 yaşındayım evlenene kadar bizde kardeşmle aynı odada yattık yani geçen aylara kadar..gayet normal mecburduk :53:

Senın olayın farklı anormal bır durum yok.
Garip olan anne babanın ayrı kanepelerde yatıp,
cocukları beraber yatırması.

Kıskançlık mı? Düşünmen bile saçma..aklına getirmen bile fesatça…
Ev 1+1 miş. Odaları 2 şerli paylaşmak zorundalar mantık olarak. Yatak odası küçük olabilir, babası yaşlı olarak rahatsız olabilir. Belki oturma odası daha havadadır. Bunu erkek arkadaşına bile yansıtman çok çocukça..yani eşim bana neden kardeşinle aynı odada yatıyorsun diye kıskançlık yapacak, olacak şey değil. Yanında bile yatarım….

belkide şaka yapmıştır sana..
kıskanman için yada tepkini görmek için..
bi ihtimal yanii..
bazı erkelerin ne salakça şakalar yaptığını okuyoruz burda
sen sorduysan nasıl sığıyosunz diye,oda aklı sıra ciddi gibi şaka yapmştr.. olablir mi?

yok canım şaka değil gerçekten durum bu.bende ona dedim şimdi benim abim olsa aynı durumda kalsak sen rahatsız olmaz mısın dedim ne diyecek merak ediyorum :-/

yuuh onlar kardeş erkek kardeşiniz yoksa bunu anlamanız zor olabilir ama emin olun benim de kardeşimin yanında uyuduğum çok olmuştur. o benim canım lütfen bu sapık düşünceleri kafanızdan atmaya çalışın.

Kıskançlık mı? Düşünmen bile saçma..aklına getirmen bile fesatça…
Ev 1+1 miş. Odaları 2 şerli paylaşmak zorundalar mantık olarak. Yatak odası küçük olabilir, babası yaşlı olarak rahatsız olabilir. Belki oturma odası daha havadadır. Bunu erkek arkadaşına bile yansıtman çok çocukça..yani eşim bana neden kardeşinle aynı odada yatıyorsun diye kıskançlık yapacak, olacak şey değil. Yanında bile yatarım….

Önce bı konuyu okusanız.
Zaten aynı yatakta yatma durumundan rahatsızlık var

yok canım şaka değil gerçekten durum bu.bende ona dedim şimdi benim abim olsa aynı durumda kalsak sen rahatsız olmaz mısın dedim ne diyecek merak ediyorum :-/

güzelim bunu söylemek sana ne kazandıracak ????
bi mecburiyet olablir tamam tuaf ama..
bence senlik bi durum yok hiç takma kafana..
ne diyecek sana gülecek..aayy tamam haklısın daha büyük nbi ev tutacağız falan demesini beklememelisin

Back
X