kızlar ben mi çok kıskancım :(

tövbe yarabbim ya.konuya bak.biride yazmış eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceksin ya diye.bunu nasıl yazabilmiş anlamadım.

siz bunu sevgilinizle nasıl konuşabildiniz dillendirebildiniz onu da anlamadım.oda güldü demişsiniz.akıldan geçmesi bile iğrenç.sevgilinizin durumu da tuhaf.

Merhaba arkadaşlar, benim çok büyük bir derdim var lütfen dalga geçmeden sakince bana yardımcı olmaya çalışın. ben çok kıskanç bir insan olmaya başladım, sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ama son zamanlarda kendime engel olamıyorum. Sorun sevgilimin ablası ve yeni doğan 1 yaşına girecek olan kızı ! O kadar abartıyorlar ki çocuğu anlatamam, sanki dünya da sadece o bebek varmış gibi. Mesela facebook da fotoğraflarını koyuyor hemen sevgilimide etiketliyor felan, salakmıdır ne sanki görmedi de birde etiketliyorsun zaten hergün görüşüyorsunuz evleriniz dip dipe. bebek desen sevgilimin evinde kalıyor, ailesiyle yaşıyor yani. ablası çalıştığı için kaynanam bakıyor. Sevgilimin bu kadar bebekle ilgilenip sürekli fotoğrafını felan çekmesine anlam veremiyorum, bana söylediği her özel lafı gidiyor ona söylüyor. Allahım artık ağlayacak durumalra geliyorum, ben neden böyle oldum neden :(

Konuya yorum yapacaktım ama bunu görünce şoka girdim :53:
Yiğeni şuan senden kıymetli bu birincisi , ikincisi ablası hayatımda der bebeğimde .
Yuh diyesim geldi sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne manada kıskançlık ettiğine bağlı .
Kız diye kıskanma söz konusuysa yuh , ama bu sadece onu sevdiğinizdense yani işe cinsiyet boyutunu katmadansa bir ihtimal.
Durum garipsenecek durum ama kıskanılacak değil bunuda belirteyim.

Konuya yorum yapacaktım ama bunu görünce şoka girdim :53:
Yuh diyesim geldi sadece.

ben yuhlardan yuh beğeniyorum iki konu arasında.biri 1.5 yaşında bebeği seviyo diye kıskanıyor sonrada yok yok ben annesiyle sevgilimin davranışlarına kızıyorum diye geçiştiriyor.burda da daha iğrenç üstü kapalı ensest şüphesinden söz ediliyor.hemde abla kardeş değilde iki sevgiliden bahseder gibi...midem kalktı

bu konuyu herkes kendi hayat felsefesine göre cevaplayacaktır ,hernekadar kardeşte olsalarda yetişkin insanların aynı yatağı paylaşmaları dinen uygun değildir.

Son düzenleme:
bu konuyu herkes kendi hayat felsefesine göre cevaplayacaktır ,hernekadar kardeşte olsalarda yetişkin insanların aynı yatağı paylaşmaları dinen uygun değildir.

dinen ahlaken hukuken madden manen.....hatta tüm insaniyet namına uygun değildir!!!!! sevgilide gülmüş mü napmış ya ben çıkıyorum bu konudan bu ne ya

bazen ben mi acaba farklı dünyada yaşıyorum diye düşünüyorum..

konu ne kadar da normal karşılanmış ve hatta konu sahibi sapıklıkla itham edilmiş...

konunun kıskançlıkla felan da ilgisi yok, tamamen mahremiyet meselesi...

o yaşta bir adam bırakın ablasıyla yatmayı, bence annesiyle bile yatmamalı...

aynı oda değil, aynı yatak yahu... bu adamın gece boşalması olur, rüyası olur, olur babam olur... bunları ablasının yanında yaşaması ne kadar normal acaba... hatta daha ayrıntılı şeyler de söyleyeceğim de elim gitmiyor...

psikologlar çocuklar için bile aman ayrı yatak diye bağırırken, koca koca insanlar aklım almıyor...

insanlar mı rahat, ben mi geri kafalıyım anlamadım...

Ergenlik çağını geçmesini bırak 5 yaşından sonra kardeşlerin odasının ayrılmasını gerektiğini düşünüyorum
mahremiyet denen bişey var isterse aralarında 15 yaş olsun çok ter mantıksız
madem ev küçük kız annesiyle yatak odasında yatar sevgilin çekyatta yatar bu kadar basit

Eğer odada ayrı yataklarda yatıyorlarsa bunda garip hiç bir şey yok.

Ama çift kişilik yatakta yatıyorlarsa hem de 30 yaşında insanlar, bu bence de doğr değil. Kıskançlıktan değil de ne bileyim uygun değil yani.

Elbette kardeşler, canlar ona sözümüz yok, senin de olmamalı. Kıskanma yani o açıdan ama şöyle tekrar düşündüm de, saçma lan. :44:
Aynı yataktan bahsediyoruz, değil mi?
30 yaşında kadın 26 yaşındaki erkek kardeşiyle yatacağına, annesiyle yatsın. Sığmıyorlar mı? Kavgalılar mı?
Erkek arkadaşın da gitsin, çekyatta uyusun.
Yarın, öbür gün o kadının erkek arkadaşı da senin gibi düşünecek, istemeyecek.
Hoş değil.

Son düzenleme:
U
saygı çerçevesinde yorum yaparsan çok sevinirim yada hiç yapma !!

Arkadaşın söylediğinde saygısızlık yok yüzde yüz doğruluk var bence.Ya kardeşten kıskanma olabilir mi? Sizin zihniyetiniz bu kadar mı kötü? Aklınız bu kadar mı kötü çalışıyor.Bu son nokta ve ötesi yok bunun.Siz bu tarzınızı normal mi buluyorsunuz ben anlamadım.

Evet bencede saçma bizim alt komşumuzun bir kızı bir oğlu vardı oğlan 26 kızda35 yaşında falan ranzada altlı üstlü yatıyorlardı bana çok garip gelmişti neyse kız 5 üniversite bitirdi şimdi milyon dolarlık ev alıp şatoya geçtilerde rahat ettiler benimde oğlumla kızım aynı odada yatıyorlardı kızım 9 oğlum 6 yaşında gece kalkmış odalarındaki laptopdan sexksi girl yazılmış google aranmış eşimle kontrol ettik şok olduk sorduk kızın haberi yok oğluma sordum bir iki inkar etti neyse laptopa eşim ayarladı benim velet mum artık laptop çalışmıyor niye dedim bazı sitelere giremiyorum o an anladık bizim bebek gördüğümüz velet sıpa olmuş haberimiz anında ev değiştirdik odaları ayırdık asla ablasıyla gece irtibat kurmuyor odaları kilitli şimdi 7 yaşına girdi gelinim bile var adıda fiona fiona aşağı fiona yukarı bıktım anacım dinlemekden hatta öğretmen kek tarifi yazın demiş benim sıpa fionaya sen yaz evlenince sen yapacan kek şimdiden öğren demiş zavallım oda yapmış yazık ya neyse kızlar bende karşıyım aynı odada yatırmaya hemde çok karşıyım

Aaa bu arada kıskançlık yapılacak birşey yok ortada sonuçda onlar kardeş belli ki evde başka oda yok bence ailelerin düşünmesi lazım genç çoçukları var ona göre odası fazla eve taşınmaları gerekir kanımca

Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar.
Annesinin evi 1+1 o yüzden erkek arkadaşım ablasıyla yatak odasında yatıyormuş annesiyle babası da salonda çekyatlarda yatıyorlarmış.Ablası 30 erkek arkadaşım 26 yaşında.Annelerinin neden yatak odasında yatmadıklarını sorduğumda babam yatamıyor diyor.Kıskançlık mı yaptım bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi bu durum ve ister istemez tepki gösterdim.Oda kıskandığım için bunu yaptığımı düşündü güldü falan ciddiye almadı.O benim ablam yok artık saçmalama falan dedi.Benim yüzüm düştü tabi.Sizce de saçma değil mi :(

Art Niyetlisin bence İnsan Bacısıyla yatamazmı Kardeşler Sonuçta Bence çok yalnış düşünüyorsunuz KARDEŞ KAN CAN DEMEK ah kardeşlerim yanımda olsalarda kucaklarımda yatırsam ellerimle beslesem Annemin başına bir hal geldiği zaman Onların anneleri benim... Kardeşlerime Anne gözüyle bakarım Kardeşlerimde bana 2. anne gözüyle bakar 2 erkek kardeşim var allah sağlıklı ömürler versin ikiside benim için çok kıymetlidir Sarıp sarmalarım Kardeş sonuçtaaa Art niyet aramayın abla demek anne demektir Çok Kızdım Size !!!!

Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar
Demişsin Sürekli yatmıyolar demekki Belki biri yer yatağında biride normal yatakta yatıyor ne var bunda ?

Son düzenleme:
kıskançlık derken yanlış bi tabir kullandınız sanırım:34:
belli bi yaştan sonra kardeşte olsalar beraber uyumaları uygun değil diye anlatabilirdiniz bence:31:

Back
X