- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Suan bekliyor zaten ama bu iliskim son 1.5 ayda olmus degil ki 6 aydir berbat haldeydik ve ayril baris gidiyordu 5 gun gecirmiyorduk beraber... Ama sizce yine de cok yanlis mi olur simdi onu tanimam?Biraz kendinizi dinleyin bu ne acele ? Karşıdaki insan sizin duygularınıza önem veriyorsa zaten bekleyecektir.
Cok tesekkur ederim... Kafamdan bir an once atabilmek istedim ama sanirim yanlis bi yol secmisimKendinize zaman verin.
Hatalarınızı görün, hazmedin, tekrarlamayacağınız kadar kafanızı toparlayın.
Sağlıklı bir ilişkiye ondan sonra başlayın.
Kafanızda biri hayatınızda başka biri olmaz.
İkilemde kalırsınız hep, yeni başlayacağınız ilişkiyi de yıpratırsınız.
Ayrıca kimseyi de kimse ile kıyaslamayın, bir elin 5 parmağı bir değil, nasıl insanlar birbirine benzesin.
Bunu da aklınızda tutun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ancak eski sayfaları da kapatmayı bilin.
Yoksa hep üzülen siz olursunuz.
Kendinde yazmışsınız ayrıl barış tadı gitmiş ama yeni ilişkinde her neyi yanlış yapmışsan birdahada o hatalarını tekrar yapmamaya gayret gösterSuan bekliyor zaten ama bu iliskim son 1.5 ayda olmus degil ki 6 aydir berbat haldeydik ve ayril baris gidiyordu 5 gun gecirmiyorduk beraber... Ama sizce yine de cok yanlis mi olur simdi onu tanimam?
Samimiyetle söylüyorum o çocuğa soyle olmayacağını boşuna beklemesin. Çünkü isteseydin onu olurdu. Hatta digerini fazla aklına gelmemeye başlardı. Ben böyle biseye maruz kaldım. O kadar sey geldi geçti bir tek onu unutmayacam hakkımda helal değil. Benimle olacak gibi oldu durdu oldu durdu 3 sene. Sonrasında ne oldu benk unutmak icin kullandığı eski sevgilisiyle evlendi. Bende evliyim iyikide eşim var. Ama onu hiç unutmayacam. Cıvı çiviyi söker diye oynamayın kimseyle. Önce kendi durumunu netlestir. Sadece sizin duygularınız yok sizi bekleyen insanın da duyguları var. O çocukta ayrı bisey zaten. Unutulmayanları unutturmak bizim işimiz değil psikologlar buyuzden var. Acıdım ona acikcasiKizlar
Onceki konumu bilen bilir uzun sayilabilecek bi iliskim bitti. Kendisi beni cok kirarak gitti. Bi is rica etmistim ondan 17sinde yapacagini soylemisti ve yapmaya geldi de dün. Bilgisayarima baglanip ugrasti 2 saat. Bu sirada cok konustuk biz. Eski yaptigim hatalardan bahsetti bunlarin onu mahvettigini artik bi sans daha olmayacagini falan soyledi ... cok uzuluyorum cunku onu cok sevmistim. Uzun uzun yazistik ama sonu hep eski yaptiklarima ve bu yuzden biktigina geldi....
Simdi durum su; biri var. Yeni tanistik beni cok onemsiyor (en azindan oyle gozukuyor). Sabirla bekliyor beni. Cok iyi birine benziyor... Ben onceki erkek arkadasimi cok bunalttim ve aklimdan atamadim. Bu yeni cocuk da hos biri. Civi civiyi mi söker? Bir sans verip tanimali miyim? Oyle bosluktayim ki yanlis bi karar vermekten korkuyorum. Eski erkek arkadasim kesinlikle istemiyor gibi davraniyor ama dün bin satir aciklama yapti. Bilmiyorum %1 barisma ihtimalimiz olsa cenemi tutardim... Ama boyle aci mi cekecegim hep?..
Tesekkurler herkese.
Hayir beni yanlis anlamayin eski sevgilimi unutmak icin onu dusunmuyorum. Eski sevgilimi cok sevdim fakat artik dedigim gibi sevgi kalmadi icimde dinmeyen bi ofke var sadece. Ben cok mutluyum bahsettigim yeni kisiyle konusurken... Ama dun eski erkrk arkadasimla uzunca konusunca ona ayip mi ettim diye dusundum..Samimiyetle söylüyorum o çocuğa soyle olmayacağını boşuna beklemesin. Çünkü isteseydin onu olurdu. Hatta digerini fazla aklına gelmemeye başlardı. Ben böyle biseye maruz kaldım. O kadar sey geldi geçti bir tek onu unutmayacam hakkımda helal değil. Benimle olacak gibi oldu durdu oldu durdu 3 sene. Sonrasında ne oldu benk unutmak icin kullandığı eski sevgilisiyle evlendi. Bende evliyim iyikide eşim var. Ama onu hiç unutmayacam. Cıvı çiviyi söker diye oynamayın kimseyle. Önce kendi durumunu netlestir. Sadece sizin duygularınız yok sizi bekleyen insanın da duyguları var. O çocukta ayrı bisey zaten. Unutulmayanları unutturmak bizim işimiz değil psikologlar buyuzden var. Acıdım ona acikcasi
Cok haklisiniz artik ne uzmek ne uzulmek istiyorum o kadar huzursuz bi sene gecirdim bir illet adam yuzunden. psikolojim bozuldu bi gidim kaldim istahsizliktan. Bu yeni kisiyle yeniden yemeye basladim saftim kaymisti... Sadece biz ayrilali cok olmuyor, yeni bi iliskiye baslamam hos karsilanmaz galibaKendinde yazmışsınız ayrıl barış tadı gitmiş ama yeni ilişkinde her neyi yanlış yapmışsan birdahada o hatalarını tekrar yapmamaya gayret göster
Kizlar
Onceki konumu bilen bilir uzun sayilabilecek bi iliskim bitti. Kendisi beni cok kirarak gitti. Bi is rica etmistim ondan 17sinde yapacagini soylemisti ve yapmaya geldi de dün. Bilgisayarima baglanip ugrasti 2 saat. Bu sirada cok konustuk biz. Eski yaptigim hatalardan bahsetti bunlarin onu mahvettigini artik bi sans daha olmayacagini falan soyledi ... cok uzuluyorum cunku onu cok sevmistim. Uzun uzun yazistik ama sonu hep eski yaptiklarima ve bu yuzden biktigina geldi....
Simdi durum su; biri var. Yeni tanistik beni cok onemsiyor (en azindan oyle gozukuyor). Sabirla bekliyor beni. Cok iyi birine benziyor... Ben onceki erkek arkadasimi cok bunalttim ve aklimdan atamadim. Bu yeni cocuk da hos biri. Civi civiyi mi söker? Bir sans verip tanimali miyim? Oyle bosluktayim ki yanlis bi karar vermekten korkuyorum. Eski erkek arkadasim kesinlikle istemiyor gibi davraniyor ama dün bin satir aciklama yapti. Bilmiyorum %1 barisma ihtimalimiz olsa cenemi tutardim... Ama boyle aci mi cekecegim hep?..
Tesekkurler herkese.
Tanıman tabiki yanlış olmaz hemen yeniden bir ilişki içerisine girmek belki seni duygusal olarak zorlayabilir.Suan bekliyor zaten ama bu iliskim son 1.5 ayda olmus degil ki 6 aydir berbat haldeydik ve ayril baris gidiyordu 5 gun gecirmiyorduk beraber... Ama sizce yine de cok yanlis mi olur simdi onu tanimam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?