- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Ben kapattım feysimi ama bi sekilde ulasiyorum yani amacı nedir neler yapıyor görmek icin
ulaşmayın işte. napıyosa yapsın deyip bakmayacaksınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kapattım feysimi ama bi sekilde ulasiyorum yani amacı nedir neler yapıyor görmek icin
Haklısınız tehlikeli biri nerde neyapacagi belli değil ama öfkesi geçince melek oluyordu yaa ceza çekmek için sırtında taşırdı atın oluyim der guldururdu canim bişey istese gecenin bu saatinde kalkar alırdı bazı anıları geliyor sadece sonra karanlık günlerim canlanıyor sakinnnn ha fanaa diyorumHayat filmler gibi renkli değil. Maalesef çok acımasız.
Sevilmediğin bir adamın yasını tutmak yerine bir an önce kurtulmaya bak. Başına çok dert açacak bu kişi bence .
Inşallah dik duracağım bunu çok istiyorumAlışkanlık sadece,dik dur kendine güven verdiğin kararın arkasında dur
Evet öyle böyle değil en hassas yerimden vurdu beni namussuzlukla suçladı (aldatma vs değil) kaldiramiyorum oyuzdenYenilir yutulur cinsten değil demekki ki sen ayrılmak istiyorsun. Dik dur yıkılma gevşeme her nasip vaktine esirdir ...
Gercekten bunu başaran biri varsa ellerinden opulmeliulaşmayın işte. napıyosa yapsın deyip bakmayacaksınız.
Evet öyle yapıyorum mantığım ve kalbim beni esir almış durumda sadeceEski konunuzu hatırlamıyorum ama ayrulma kararı alındıysa . Sızı ragatsız eden ve ayrılmanıza sebep olan konulara odallanarak gıdın. Duygusallasmak su saatten sonra sıze sadece kaybettırır
Terbiyesiz insan ! İnsan oğlu böyle işte azıcık kuyruğuna basma hemen rengini belli ediyor. Aklı nerdeymis o lafı söylemeden önce ?!? Ama sanırım sen affedeceksin ben öyle hissediyorum hayırlısı olsun bir yuva kolay kurulmuyor kolay da vazgeçilmiyor . Uyanık ol kandırılmaEvet öyle böyle değil en hassas yerimden vurdu beni namussuzlukla suçladı (aldatma vs değil) kaldiramiyorum oyuzden
aynen öyle kendime de kızıyorum şu adamın nesini sevdim diye ama bilemiyorum resmini gördüğümde halâ icim sızlıyor peki karşımda oturduğunda naparimSize namussuz sıfatını yapıştırdığını hatırlamak yardımcı olur sanırım.
Haklısınız tamamen unutmak için bu farz oldu sanirimKendi hesabından engelliyse başka bir hesaptan bakmayarak başlayabilirsin işe
Esim burda yaşamayı kabul etseydi bi şansı vardı ama yurtdışına alışmış gelmek istemiyor zaten üstüne bide bu lafları söyleyince hepten ipleri kopardiTerbiyesiz insan ! İnsan oğlu böyle işte azıcık kuyruğuna basma hemen rengini belli ediyor. Aklı nerdeymis o lafı söylemeden önce ?!? Ama sanırım sen affedeceksin ben öyle hissediyorum hayırlısı olsun bir yuva kolay kurulmuyor kolay da vazgeçilmiyor . Uyanık ol kandırılma
Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor yani. Kaba olacak biraz ama bi cacık olmz o adamdan. İnsan biraz fedakarlık yapar ki gönül alır. O işi geçsin yoluna önüne bak. Bir zahmet de bakmayıver başkasının hesaplarından.Esim burda yaşamayı kabul etseydi bi şansı vardı ama yurtdışına alışmış gelmek istemiyor zaten üstüne bide bu lafları söyleyince hepten ipleri kopardi
Bu yorum bi nebzede olsa içimi soğuttu ona karşı aynen öyle hiçbir fedakarlık yapmadan kuru kuru tehdit ediyor birde. Hiçbir hesaptan bakmamaya caliscam artık ne hali varsa görsün..Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor yani. Kaba olacak biraz ama bi cacık olmz o adamdan. İnsan biraz fedakarlık yapar ki gönül alır. O işi geçsin yoluna önüne bak. Bir zahmet de bakmayıver başkasının hesaplarından.
Ne için tehdit ediyor ? Boş teneke her zaman ses çıkarır !Bu yorum bi nebzede olsa içimi soğuttu ona karşı aynen öyle hiçbir fedakarlık yapmadan kuru kuru tehdit ediyor birde. Hiçbir hesaptan bakmamaya caliscam artık ne hali varsa görsün..
Yaaa aşk olsun dimeee öyleHakediyorsun demek ki böyle bir adamı hala sevdiğine göre![]()
Kendine ya da bana kiyarmis:)Ne için tehdit ediyor ? Boş teneke her zaman ses çıkarır !
Allah askina karanlik bi gun o aydinlik gunleri silmiyormu.yanlis dogruyu goturuyor iste..oyleleri iste pisman olur mutlu etmeye calisir yaptigini ortmek icin vicdan yapar sonra sinirkenir yine aynisi...Haklısınız tehlikeli biri nerde neyapacagi belli değil ama öfkesi geçince melek oluyordu yaa ceza çekmek için sırtında taşırdı atın oluyim der guldururdu canim bişey istese gecenin bu saatinde kalkar alırdı bazı anıları geliyor sadece sonra karanlık günlerim canlanıyor sakinnnn ha fanaa diyorum
Bir zahmet kendini temizlesin paklansın ortalık... Boş konuşuyor sırf kork ve ona dön diye ...Kendine ya da bana kiyarmis:)
Ikimizde birbirimize şiddet uygulamistik bende çok sinirliyim çünkü alttan alamadık hicAllah askina karanlik bi gun o aydinlik gunleri silmiyormu.yanlis dogruyu goturuyor iste..oyleleri iste pisman olur mutlu etmeye calisir yaptigini ortmek icin vicdan yapar sonra sinirkenir yine aynisi...
siddet uyguluyormu size