• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben nasıl unutucam esimi ?

Zaten affedilmeyi haketmiyor benim yerimde kim olsa bosanirdi ama aptallık bendeki onu hala sevebiliyorum hem nefret hem sevgi umarım geçicidir yaa
Göz görmeyince gönül katlanır derler. Zamanla unutulur . İnsanlar neleri unutuyor . Bebis var Mı ?

Yok Allaha şükür :) aslında bi bebeğim olsun çok istemişimdir ama kısmet:KK43:
Yok şükür deme de sen duanı doğru et :) Allah büyük, bir gün biri çıkar karşına herşey daha güzel olur. Ama su adamı Allah aşkına affetme lütfen önüne yoluna bak.

Yok şükür deme de sen duanı doğru et :) Allah büyük, bir gün biri çıkar karşına herşey daha güzel olur. Ama su adamı Allah aşkına affetme lütfen önüne yoluna bak.
Bu neguzel temenni yaa çok teşekkür ederim arkadaşım seninde evladin hayırlı olur inşallah anali babalı büyüsün .esimi affedemem ama arada bir kafama takılır böyle konu açıp dururum heralde

Bu neguzel temenni yaa çok teşekkür ederim arkadaşım seninde evladin hayırlı olur inşallah anali babalı büyüsün .esimi affedemem ama arada bir kafama takılır böyle konu açıp dururum heralde
Rica ederim canım herşey senin iyiliğin için. Kendine hobiler edin bence o zaman kolay unutursun.

Merhabalar kızlar yine çok doluyum. Eşim bugün yurtdışından dönmüş resim atmış feysine (Bende engelli başka feysten baktım) sorun şu ki burda dune kadar ondan nasıl nefret ettigimi yazmistim bosanmakta istiyorum. Ama icimde halâ bi kıpırtı var ona karşı ben neyapiyim kendimi mi oldursem yaa nekadar gurursuz bi kadinim...hayirr bu ben olamamm :KK43:

Onu görünce nasıl davranmaliyim kafam allak bullak bi yanim yüzüne tukur diyor diğer yandan sarılma arzusu..!!
Bence oluruna bak.. Severek boşanan o kadar çok insan varki.. Bi aile terapistine falan gidin.. Nolur ayrılmayın

Back
X