Kızlar ben yaklaşık 3 aydır ovulasyon testiyle ilişkiye giriyorum yardımcı olurmusunuz

almilaaa3

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
39
7
6
28
Kızlar ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü görmek için ve bu ay çok koyu çizgi çıktı daha önceki aylarda tek bir kere koyu çizgi çıktı ve sonraki gün hemen silik oldu. Bu ay dün ve bugun test yaptım ikisi de pik renkte hatta kontrol çizgisinden daha koyu. 2 gün üst üste pik çıkması normal mi? Yardımcı olun lütfen. Bu ay yumurtlamamın daha iyi olduğu anlamına mı geliyor bu gebelik ihtimalim daha mı fazla oluyor lh testi kullanıp hamile olanlar bana yardım edebilir mi?

iki gün üst üste pik olup daha sonra silikleştiyse gene normal yani. Kontrol çizgisinden daha koyu olması zaten pik.
Ben geçen ay hamile kaldım 3 aydır ovulasyon testi ile yapıyorum. Ama kimyasal gebelik yaşadım.
Herzaman pik günleri ve siliklestiği günleri değerlendir. Sonra takdir Allah'tan tabiki.
Dahami iyi yumurtlamami onu bilmiyorum ama ben yaşadım yani .

Olabilir canım benim de hamile kaldığımdan ay 2 gün pik çıktı silikleşmeyi anlayamamıştım ne kadar geç çatlama olursa o kadar olgunlaşıyor bildiğim kadarıyla değerlendir mutlaka inşallah güzel haberler alırsın

Sevindim adınıza hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah Benim de Eylül ayında kimyasal oldu. Bu ay sağlıklı bir gebelik olur inşallah

Teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…