Kızlar Bende burun estetiği düşünüyorum Sizce nasıl burun olmalı ?

Ben her zaman doğal burunlardan yana olmuşumfur canım, bence işinin ehli bir doktor bul bence sonra doktorun ile konuş, sana yakışacak doğal bir burun yaptırabilirisn canım

perçemli saç şeklimiz aynı burun şeklimizde benziyo sayılır benimki de uzun bundan dolayı bir benzerlik var sizinle benle. bende kemeri aldırıp hafif kavis istiyorum ama sen daha düşünme aşamasındasın, yani bu konu çok önemli bayaa bi düşün, ben bir iki hafta sonra ameliyat olacağım artık o aşamalardan geçtim, acele etme ve doktorunu çok iyi araştır, sor soruştur, bilgi al, benimde ve estetik olan herkesin de zamanları böyle geçti, bir an önce olayım kurtulayım dememeye çalış, benim gibi ilk bulduğun doktora ameliyat olmaya çalışma Allahtan öyle bir hata yapmadım

Son düzenleme:
Kemerli ve uzun bir burna sahipsiniz. Yüz şeklinize göre bence burun sırtı düz doğal bir burun size çok yakışacaktır.tabi doktorunuz akın çene ve yanak kemiklerinize uygun bir burun planlamalı.şimdiden geçmîş olsun.

kavis her yüze gitmez canım,daha minyon insanlara yakışıyor,sana da güzel durmaz doğal gözükmez

senin fazla bir işleme ihtiyacın yok gibi,üstünden biraz törpületip yandan bakıldığında düz bir görüntü elde edilir,doktor uygun görürse belki çok çok az bi miktarda kavis verilirip ucu kaldırılabilir

dediğm gibi burun sırtını düzeltirip (kemer var galiba pek anlayamadım da )varsa kemer alınır işte,ucu biraz toparlanıp hafif kaldırılır

ben normalde düz burundan yanayım ama sana sanki kavisli yakışır gibi geldi öyle yapmacık kavis değil de doğal bi kavis ay sen ne güzel resimlerini filan koymuşsun ben de bana yakışan burna karar veremedim ama cesaret edemiyorum koymaya gerçi ameliyat para mı da daha biriktirmedim o ayrı

Canım Cidden kavisli doğalmı olsun bende böyle ufak şirin bişi istiyorum :)

tamamen düz olmasın hafif kavisi olsun burun ucunu da azıcık kaldırsın ama hokka değil kesinlikle

Son düzenleme:
türkan şorayın o resmini bi ara pcye kaydetmiştim burnunu beğendiğim için. sana da yakışır heralde doktorla ne zaman görüşeceksin o da fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…