Kızlar beni bi aydınlatın hatamı yapmışım..

Lynex

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
469
220
23
34
kızlar şimdi bu konu bnm için çok mühim umarım okuyup yardımcı olur hatalıysam beni uyarırsınız. Olay şöyle biz eşimde yeni evlenmiştik bi akrabası oturmaya geldi bizeild defa hemde bu bi bayan neyse sohbet muhabbet bu bana durmadan kardwşinin eşini kötülüyo bnde dinliyorum ama öyle şeyler anlattı ki yani kız bunları duysa yada başkası duysa kesin boşanırlar tabi ben doğru mu yalan mı bilmediğim için sadece hıhu dedim geçtim sonra gel zman git zaman ben bu bana kötülediği kızla tanıştım çokda iyi anlştım ama diğer kadının bana anlattığı öyle bişey ki eğer doğruysa atkadaşlığımı bitirmem gereken bi mesele neyse kızla iyice samimi olunca ben bunu sormak zorunda kaldım o da bana olayın aslını anlattı.. Sonra o da tabi üzüldü dedi ya sen dedikoducunolsan bunu böyle doğru sanıp başkasına anlatsan nolacaktı bnm 2 evladım var yuvam yıkılırdı önce bana sorduğun için sağol falan dedi.. Ama sonra aradan zaman geçince bunlar tartışıyorlar bu konu açılıyo bnm söylediğimi söylemeden kı bunu orda söylüyo diğer dedikoduyu yapn inkar ediyo falan ama bakıyo işin içinden çıkamıyo suçunu kbul edip özür diliyo.. Gelgelelim sonuca bunlar barıştı fakat o kız benim söylediğimi tahmin ederk bnmle konuşmuyo önemli olan konuşmaması değil ama eşim bu konuda beni çok suçluyo sizce hata mı yapmışım ve bundan sonra nasıl yapmalı kime nasıl yaklaşmalıyım yani o kızla bn anlattım yaptığın hataydı diye konuşmalımıyım sizce çıkmazdayım fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Dedikoduyu yapan görümce yani bana anlatan öyle diyim gelinle kavga ediyorlar..

Bende öyle yaptım zaten ama eşim sürekli beni suçluyo bnde napcam bilemedm
bence senin derdin görümcenin seninle konuşmaması değil, eşinin seni suçlaması.
pardon da kendisi 3. kişi.
kadın muhabbetine maydonoz olmasın.
biz aramızda halledecez de.
uyuz oluyom her b.ka atlayan koca tiplerine:KK53:....

Ya böyle bir konuşmaya mahal vermeyip baştan kesecektiniz ya da gidip sormayacaktınız.
Kötü olmuş. Ne kadar dedikoducu olursa olsun karşı taraf ( zaten bu onun sorunu), size bir şeyler anlatılmış, bunu açık etmemeniz gerekirdi.
Kızı tanımıyordum bende o sebepten ya neyse beni ilgilndrmez tanımıyorum zaten falan dedim ama ısrarla anlattı bende bişey demedim dinledim geçtim bunları bana anlatırkende beni hiç tanımıyordu.. Yani eşimin dediği doğru mu o zman gidip kıza sormamam mı gerekiyordu doğru diye inanıp önuargılı yaklaşıp arkadaş olmamalımıydım yada hiç sormadan öyle olduğunu düşünerek görüşmeye devam mı etmeliydim bu u kendimce kbul edemezdm ama

Kızı tanımıyordum bende o sebepten ya neyse beni ilgilndrmez tanımıyorum zaten falan dedim ama ısrarla anlattı bende bişey demedim dinledim geçtim bunları bana anlatırkende beni hiç tanımıyordu.. Yani eşimin dediği doğru mu o zman gidip kıza sormamam mı gerekiyordu doğru diye inanıp önuargılı yaklaşıp arkadaş olmamalımıydım yada hiç sormadan öyle olduğunu düşünerek görüşmeye devam mı etmeliydim bu u kendimce kbul edemezdm ama
Az çok tanıdığınızda dedikodunun aslı olup olmadığını kendiniz de anlardınız aslında.
Hem hiç tanımadığı birine böyle bodoslama bir şeyler anlatan kişi ne kadar güvenilir olabilir ki değil mi?
Olan olmuş. Zaten çok değer verdiğiniz biri değilmiş. Eşinize de "ne demek istediğini anlıyorum hayatım kısmen de haklısın ama böyleyken böyle" diye ifade edersiniz kendinizi.

Az çok tanıdığınızda dedikodunun aslı olup olmadığını kendiniz de anlardınız aslında.
Hem hiç tanımadığı birine böyle bodoslama bir şeyler anlatan kişi ne kadar güvenilir olabilir ki değil mi?
Olan olmuş. Zaten çok değer verdiğiniz biri değilmiş. Eşinize de "ne demek istediğini anlıyorum hayatım kısmen de haklısın ama böyleyken böyle" diye ifade edersiniz kendinizi.
Sağolun çok teşekkür ederim.. Aslında anlamaya çalıştım doğru olup olmadığını ama olmadı eşime sordum o da konuyu kapat dedi bnde iyice şüphelendim mecbur kaldım diyebilirm

Evet hata yapmissiniz. Siz geline soyleyince gidip gorumceyle kavga edicegini dusunmediniz mi. Soylediklerine bu kadar taktiysaniz baska bir yolla da oyrene bilirdiniz. Tabii gorumceniz haksiz ama sizde soyleyerek yanlis yapip haksiz duruma dustunuz.

Evet hata yapmissiniz. Siz geline soyleyince gidip gorumceyle kavga edicegini dusunmediniz mi. Soylediklerine bu kadar taktiysaniz baska bir yolla da oyrene bilirdiniz. Tabii gorumceniz haksiz ama sizde soyleyerek yanlis yapip haksiz duruma dustunuz.
Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef

Ben anladım sessiz kalın bilmiyomuş gibi. Dedikoducu kadın varsın sen anlattın sansın. Yeter ki sen ona bi sırrını derdini açma.

Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef
Baskasindan ogrenin demedim zaten. Onu tanidikca sohbet muhabbet nasil biri oldugunu coze bilirdiniz yada gorumcenin ismini vermeden bir sekilde ogrene bilirdiniz.

Böyle bir şey yaşamış olsaydı ilişkinizi kesecek miydiniz?
Kusura bakmayın da arkadaşınızın yerinde olsam size bu konuda hiçbir açıklama yapmaz ve sizi hayatımdan çıkarırdım.

Back
X