kızlar şimdi bu konu bnm için çok mühim umarım okuyup yardımcı olur hatalıysam beni uyarırsınız. Olay şöyle biz eşimde yeni evlenmiştik bi akrabası oturmaya geldi bizeild defa hemde bu bi bayan neyse sohbet muhabbet bu bana durmadan kardwşinin eşini kötülüyo bnde dinliyorum ama öyle şeyler anlattı ki yani kız bunları duysa yada başkası duysa kesin boşanırlar tabi ben doğru mu yalan mı bilmediğim için sadece hıhu dedim geçtim sonra gel zman git zaman ben bu bana kötülediği kızla tanıştım çokda iyi anlştım ama diğer kadının bana anlattığı öyle bişey ki eğer doğruysa atkadaşlığımı bitirmem gereken bi mesele neyse kızla iyice samimi olunca ben bunu sormak zorunda kaldım o da bana olayın aslını anlattı.. Sonra o da tabi üzüldü dedi ya sen dedikoducunolsan bunu böyle doğru sanıp başkasına anlatsan nolacaktı bnm 2 evladım var yuvam yıkılırdı önce bana sorduğun için sağol falan dedi.. Ama sonra aradan zaman geçince bunlar tartışıyorlar bu konu açılıyo bnm söylediğimi söylemeden kı bunu orda söylüyo diğer dedikoduyu yapn inkar ediyo falan ama bakıyo işin içinden çıkamıyo suçunu kbul edip özür diliyo.. Gelgelelim sonuca bunlar barıştı fakat o kız benim söylediğimi tahmin ederk bnmle konuşmuyo önemli olan konuşmaması değil ama eşim bu konuda beni çok suçluyo sizce hata mı yapmışım ve bundan sonra nasıl yapmalı kime nasıl yaklaşmalıyım yani o kızla bn anlattım yaptığın hataydı diye konuşmalımıyım sizce çıkmazdayım fikirlerinize çok ihtiyacım var..