ben değişmessem onu değiştiremem ki ::::::sen değil o değişssin.!
bebeğimle oynarım kıtapokurum cnm uzulmem uzuldgumu godtermem hatta aynı odada bıle oturmuycam onunla
ben değişmessem onu değiştiremem ki ::::::
çok süper yola getirmişsin cnm darısı benım başımaaO küsemez,ben küsenleri hayatımdan komple çıkartırım iyi bilir.Çocuk değilim,çocuk yetiştirmek isteseydim doğururdum.Onu olmuş olduğu için aldım koca diye.Aynen bu ifadeleri yüzüne söyledim küsme girişiminde.Çok işe yaradı onda,gizli aşağılama metodu
Onun bana kullandığı her kelimeyi ona kullandım.Yüz ifadesini,mimiklerini.Nasıl iğrenç hissettirdiğini anladı.ama al bak ben de sana yapıyorum gibi yapmadım,tamamen kendi ifadelerimmiş gibi doğal yaptım
Bi ara bana iş bul boşanacam senden demişti,işsizdim maddi anlamda kötüydük,
İş buldum,boşayamadı.Buraya da konu açtım hatta tek konumdur.
Çalışmaya başlayınca onu hiç takmadım,gezmeler,tozmalar,yapmamı istediği ne varsa yapmadım.Madem boşanacaz öyle değil mi?Sonra yanaşmaya kalkınca hiçbir şey olmamış gibi, aldım karşıma bana yaşattıkları ne varsa olduğu gibi kustum yüzüne.Aynen de onun ifadeleriyle.
Çok seviyormuş gerçekten ki dinledi,hak verdi ve çok sağlam özür diledi.
Bir daha da asla ve asla tekrarlayamadı nefret ettiğim hiçbir huyunu,sözünü vs.
Çok şükür.
Sen fikrinde dik dur ki onun da gardı kırılsın.
canım benimde acilen artık dur demem lazım senin yaptığın gbi yapmam lazımBende senin gibiydim küs kalamazdım mutlaka gidip konuşurdum ki çoğu zaman sabah uyandığımda küs olduğumu unutum konuşurdum. Baktım adamın toto kalktı nasıl olsa gelip konuşuyor diye kendini naza çekti de çekti en sonunda sanki evde değilmiş gibi davrandım vallahi nasıl yaptım bilmiyorum ama yüzüne göz ucuyla dahi bakmadım. Sorarsa cevap verdim sohbet etmedim. O toto şimdilerde indi tam tersine döndü o gelip konuşuyor sırnaşıyor, gerçi 16 yıllık evlilğimizde bizde her şey tersine döndü. İlk evlendiğimizde o sinirli, agresif her şeye söylenen bir adamdı ben hep alttan alan taraftım şimdi o beni alttan alıyor :)))
adına artık ne dersin gaz mı dersin ne dersen de ama kendini ezdirme ve kararlı ol görsün oda ne kararlı oldugunu kararlı oldugunda yapabilecekleriiiini off tutmayın beni bende çok gaza geldimmver gazı ver gazı valla sizin bu desteklerınız ban agaz verıyor haklıoldugumu desteklemenızı sevıyorum :))
yok cnm ben zor durumda insanı kardeşi olmasa ble yardım ederm keyfiii tamamenAklına küçük bebeğinizi getirin. Onun rızkını ve belki de ileride daha iyi sartlarda daha iyi üniversite okuyup heveslendigi ne varsa alabilecek gücte bir yatırım yapma fırsatınızı elinizden alındığını hatırlayın sürekli.
Eğer kardeşi zor durumda degil ve keyfi harcama yapan biriyse tabi eger cidden zor durumda olup elinden geldigini yaptigi halde darlıktan kurtulamıyorsa bence esinizin üstüne gitmeyin.
bana anlatırken sne gaza geldin :))) sabretcem konuşmucam haydıı bakalımmmm :))) kadının gücüadına artık ne dersin gaz mı dersin ne dersen de ama kendini ezdirme ve kararlı ol görsün oda ne kararlı oldugunu kararlı oldugunda yapabilecekleriiiini off tutmayın beni bende çok gaza geldimm
Yapamasaydım hayat çekilmezdi benim için.çok süper yola getirmişsin cnm darısı benım başımaa
sen gaza gel diye ben de gaza geldimmmbana anlatırken sne gaza geldin :))) sabretcem konuşmucam haydıı bakalımmmm :))) kadının gücü
cnm hep alttan aldım barıştım olmadı bende kendi haline bırkaıcam artık bari başk ayapck bsey yok savunduğukonuçok saçma ben yavrumu bırakıp işe gdeyim oda kardeşini poh pohlasın böyle bir dünya yooookYapamasaydım hayat çekilmezdi benim için.
En önem verdiğim konu huzurum çünkü.
Ve 32 yaşında evlendim eleye eleye.
Hüsrana uğramamak adına ki yuva kolay gerçekten kurulmuyor,baştan aldım önlemimi.
Sen de inşallah çözersin sorununu bir an önce.
Onu 3 yılda tanımışsındır,hangi dilden anlar ona göre yaklaş.
hehhheheh :)))) eskilerinden farklıyım üzülmüyorum yaa artık öncden depresyona girerdimsen gaza gel diye ben de gaza geldimmm
aynen üzülmessen zaten çok kaile de almazsın kaile almayınca da bi an önce barışma gereği duymazsınnhehhheheh :)))) eskilerinden farklıyım üzülmüyorum yaa artık öncden depresyona girerdim
evet cnaım bende onu sınava tutuyorum bakalım evliliğimizi o kurtarabilcekmi bu seferSenin tavir koyman gururunu incitecek. Eger seni gururundan cok seviyorsa kendini torpuleyecek. Sen de alttan aliyorsan gurursizlugundan degil sevginden sonucta bir onun sevgisi sinava tutulsun
Onceden ipleri eline vermissiniz bir kere. Hakli oldugunuz konuda dik duracaksiniz hatasini soyleyeceksiniz baktiniz olmuyor sizde tavrini koyacaksiniz. Ozur dilemeyin yanasmayinda. Bagirip cagirmayin. Kus kalmayin ama soguk durun. Ilk adimin ondan gelmesini bekleyin.kızlar ağlanıcak halime gülüyorum napim şimdiye kadar çok ağladım artık ağlamaya halim yok.
biz eşimle uzun süre sevgililik sonucu evlendik 3 yıllık evliyiz 1 çocuğum var.
sevgililik sürecinde ben böyle kimseyi kırmayan nazik kibar bi bayanımdır arkdaşlarım öyle der.
eşim biraz hırt hört sinirlenen kızan ve hep benim dediğim olucak ben en doğruyu karar modunda aşırı özgüvenli ve tuttuğunuda koparan bi adam. sevgililk sürecinde her tartışmada haklıda olsam ağlardım barışırdım küs klmaya dayanmazdım hep ben alttan alırdım vazgeçilmez olduğunu hissettrdim çok fazla.
hal böyle olunca eşim artık istemedği bişey olunca kızar küser ben özür dleyene kdar konuşmaz ben hep dilerim grur yapsam neolck der barışır gönlünü alırm. ama artık olmuyo kızlar aşamadığımız evlendiğmizden beri aynı sebepten kavga ettiğimiz ve herkes tarafından haklıolduğum ama eşimin asla haklıoldğumu kabul etmedği sorunumuz var. bu konu üstüne geçen aksam yine kvga ettik ben cinnet geçirdim ve ağzıma geleni saydım ama konu cok ciddi evimizin rızkını kardeşine yediriyor hemde ben küçücük bebeğimi bırakıp işe gdyorum borç ödeyelim dye konu hep bu tek kvga sebebimiz.neyse kızlar eşimle bu sefer ikimizde birbirimize küstük bu sefer dik durmak kararlıolmak istyorum ve eşimin hayatı çok zor her kişi evlenmez kızlar ben mesleği olan gayet ıyı huylu normal bi bayanım ama eşim bni öyle kırıyorki bana kendimi değersiz hissettrdi hep şimdi bunu eşime gösterme zamanı ban destek verin neler yapablirm bu küslüğe nasıl sabır edebilrim ondan vazgeçebileceğimi nasıl göstereblirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. yazım hatası olmuşsa hoşgörün rahat yazamıyorum kızlar.
Şimdi kardeşinin durumu nedir, ve yardım edecek başka kimsesi yok mudur ben onu merak ettim.kızlar ağlanıcak halime gülüyorum napim şimdiye kadar çok ağladım artık ağlamaya halim yok.
biz eşimle uzun süre sevgililik sonucu evlendik 3 yıllık evliyiz 1 çocuğum var.
sevgililik sürecinde ben böyle kimseyi kırmayan nazik kibar bi bayanımdır arkdaşlarım öyle der.
eşim biraz hırt hört sinirlenen kızan ve hep benim dediğim olucak ben en doğruyu karar modunda aşırı özgüvenli ve tuttuğunuda koparan bi adam. sevgililk sürecinde her tartışmada haklıda olsam ağlardım barışırdım küs klmaya dayanmazdım hep ben alttan alırdım vazgeçilmez olduğunu hissettrdim çok fazla.
hal böyle olunca eşim artık istemedği bişey olunca kızar küser ben özür dleyene kdar konuşmaz ben hep dilerim grur yapsam neolck der barışır gönlünü alırm. ama artık olmuyo kızlar aşamadığımız evlendiğmizden beri aynı sebepten kavga ettiğimiz ve herkes tarafından haklıolduğum ama eşimin asla haklıoldğumu kabul etmedği sorunumuz var. bu konu üstüne geçen aksam yine kvga ettik ben cinnet geçirdim ve ağzıma geleni saydım ama konu cok ciddi evimizin rızkını kardeşine yediriyor hemde ben küçücük bebeğimi bırakıp işe gdyorum borç ödeyelim dye konu hep bu tek kvga sebebimiz.neyse kızlar eşimle bu sefer ikimizde birbirimize küstük bu sefer dik durmak kararlıolmak istyorum ve eşimin hayatı çok zor her kişi evlenmez kızlar ben mesleği olan gayet ıyı huylu normal bi bayanım ama eşim bni öyle kırıyorki bana kendimi değersiz hissettrdi hep şimdi bunu eşime gösterme zamanı ban destek verin neler yapablirm bu küslüğe nasıl sabır edebilrim ondan vazgeçebileceğimi nasıl göstereblirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. yazım hatası olmuşsa hoşgörün rahat yazamıyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?