kızlar beni değiştirin :)

bebeğimle oynarım kıtapokurum cnm uzulmem uzuldgumu godtermem hatta aynı odada bıle oturmuycam onunla

Bende senin gibiydim küs kalamazdım mutlaka gidip konuşurdum ki çoğu zaman sabah uyandığımda küs olduğumu unutum konuşurdum. Baktım adamın toto kalktı nasıl olsa gelip konuşuyor diye kendini naza çekti de çekti en sonunda sanki evde değilmiş gibi davrandım vallahi nasıl yaptım bilmiyorum ama yüzüne göz ucuyla dahi bakmadım. Sorarsa cevap verdim sohbet etmedim. O toto şimdilerde indi tam tersine döndü o gelip konuşuyor sırnaşıyor, gerçi 16 yıllık evlilğimizde bizde her şey tersine döndü. İlk evlendiğimizde o sinirli, agresif her şeye söylenen bir adamdı ben hep alttan alan taraftım şimdi o beni alttan alıyor :)))

çok süper yola getirmişsin cnm darısı benım başımaa

Aklına küçük bebeğinizi getirin. Onun rızkını ve belki de ileride daha iyi sartlarda daha iyi üniversite okuyup heveslendigi ne varsa alabilecek gücte bir yatırım yapma fırsatınızı elinizden alındığını hatırlayın sürekli.

Eğer kardeşi zor durumda degil ve keyfi harcama yapan biriyse tabi eger cidden zor durumda olup elinden geldigini yaptigi halde darlıktan kurtulamıyorsa bence esinizin üstüne gitmeyin.

canım benimde acilen artık dur demem lazım senin yaptığın gbi yapmam lazım

ver gazı ver gazı valla sizin bu desteklerınız ban agaz verıyor haklıoldugumu desteklemenızı sevıyorum :))
adına artık ne dersin gaz mı dersin ne dersen de ama kendini ezdirme ve kararlı ol görsün oda ne kararlı oldugunu kararlı oldugunda yapabilecekleriiiini off tutmayın beni bende çok gaza geldimm

yok cnm ben zor durumda insanı kardeşi olmasa ble yardım ederm keyfiii tamamen

adına artık ne dersin gaz mı dersin ne dersen de ama kendini ezdirme ve kararlı ol görsün oda ne kararlı oldugunu kararlı oldugunda yapabilecekleriiiini off tutmayın beni bende çok gaza geldimm
bana anlatırken sne gaza geldin :))) sabretcem konuşmucam haydıı bakalımmmm :))) kadının gücü

çok süper yola getirmişsin cnm darısı benım başımaa
Yapamasaydım hayat çekilmezdi benim için.
En önem verdiğim konu huzurum çünkü.
Ve 32 yaşında evlendim eleye eleye.
Hüsrana uğramamak adına ki yuva kolay gerçekten kurulmuyor,baştan aldım önlemimi.
Sen de inşallah çözersin sorununu bir an önce.
Onu 3 yılda tanımışsındır,hangi dilden anlar ona göre yaklaş.

cnm hep alttan aldım barıştım olmadı bende kendi haline bırkaıcam artık bari başk ayapck bsey yok savunduğukonuçok saçma ben yavrumu bırakıp işe gdeyim oda kardeşini poh pohlasın böyle bir dünya yooook

Senin tavir koyman gururunu incitecek. Eger seni gururundan cok seviyorsa kendini torpuleyecek. Sen de alttan aliyorsan gurursizlugundan degil sevginden sonucta bir onun sevgisi sinava tutulsun

Senin tavir koyman gururunu incitecek. Eger seni gururundan cok seviyorsa kendini torpuleyecek. Sen de alttan aliyorsan gurursizlugundan degil sevginden sonucta bir onun sevgisi sinava tutulsun
evet cnaım bende onu sınava tutuyorum bakalım evliliğimizi o kurtarabilcekmi bu sefer

Bikaç gün kafa dinlemeye annenelere falan gitsen?? Madem maddi olarak destek olmıcaksın az bişey kendine harçlık ayır maaşının hepsiyle altın al ki vazgeçip vermeyesin. Konuşma, yemek yyap ama sofra hazılama.. ove sakın hatasını anlayana kadar barışma. Barışınca şart olarak terapiye gidin ki hep onun haklı olmadığını anlasın. .

Onceden ipleri eline vermissiniz bir kere. Hakli oldugunuz konuda dik duracaksiniz hatasini soyleyeceksiniz baktiniz olmuyor sizde tavrini koyacaksiniz. Ozur dilemeyin yanasmayinda. Bagirip cagirmayin. Kus kalmayin ama soguk durun. Ilk adimin ondan gelmesini bekleyin.

Şimdi kardeşinin durumu nedir, ve yardım edecek başka kimsesi yok mudur ben onu merak ettim.

Bunun dışında eşinizi sürekli alttan alarak büyük hata yapmışsınız. İnsan haklı haksız ayırt etmeden hunharca alttan alır mı hiç :) yanlış..

Eşini haksız bulduğun durumda mutlaka bunu ona göstermen lazım. Eşin birazda senin yüzünden kendini dört dörtlük daima haklıymış gibi hissediyor. Tavsiyem, şu durumda gerçekten haklı olduğunuza inanıyorsanız sert bir duruş, kararlı bir ses tonu. Kem küm yapmadan, gözleri kaçırmadan konuşmalısınız. Vücud dili çok önemli. Gerekmedikçe konuşmayın. Dünyanız onun etrafında dönmüyor. Bu sırada kendinize küsmeyin, yine keyiflenebileceğiniz işlerinizle meşgul olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…