Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne canım
Yerleşme kanamasıda olabilir eğer öyleyse test bir iki güne daha koyu çıkar muhtemelen
First hizli gebelik testiTestin markası ne canım
Yaa bende bugün bu testten yaptım silik çıktı adete iki gün var yanıltmaz inşallahFirst hizli gebelik testi
İlk defa duydum canım üstüne görme olabilir kanaman çok muFirst hizli gebelik testi
Kanamam cok değilİlk defa duydum canım üstüne görme olabilir kanaman çok mu
İstersen takip et kanamayı bitince bidaha yap canımKanamam cok değil
Tamam canımİstersen takip et kanamayı bitince bidaha yap canım
İlk defa duydum canım üstüne görme olabilir kanaman çok mu
Knk sakın o testlere güvenmeyin insanin hayalleriyle oyniyorlar ben adet oldum geri Allah o testi cikartani bildigi gibi yapsinYaa bende bugün bu testten yaptım silik çıktı adete iki gün var yanıltmaz inşallah
Hadi ya yalancı pozitif mi verdi canımKnk sakın o testlere güvenmeyin insanin hayalleriyle oyniyorlar ben adet oldum geri Allah o testi cikartani bildigi gibi yapsin
Evet hemde 3 kezHadi ya yalancı pozitif mi verdi canım
Ala ala ya ben geçen ay yaptım çıkmadı ama yanılma payı oluyor canım artık testlere güven olmuyorEvet hemde 3 kez
Hangi testi yapacağımı şaşırdım artık yaa en iyisi gecikmeyi beklemekKnk sakın o testlere güvenmeyin insanin hayalleriyle oyniyorlar ben adet oldum geri Allah o testi cikartani bildigi gibi yapsin
Valla artık testlere güven olmuyo 200 tl lik test bile yalan hepsi yalanHangi testi yapacağımı şaşırdım artık yaa en iyisi gecikmeyi beklemek