Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.Hayatım boyunca bir sürü sorun yaşadım. Ama detaylara belki sohbet ederken girerim. Yalnız dün yaşadığım şeyden bahsedeceğim. Nişanlımla beraber sorunlarımızdan sıyrılıp antalyaya geldik beraber yaşıyoruz ve 5 senedir beraberiz. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım diş çektrme dikiş atılma, alerjik sorunlar gibi nefes almamı güçlendirecek sorunlar yaşadm ve hala rahatsızm. Dün gece bana karşı tavır aldığını farkettim ve bana bi cümle kurdu atlatamıyorum.. dişin ağeıyordu, şuranda mı ağrıyor gibisinden kaba, kırıcı bir cümleydi ve şu an sanki ben kırmışım gibi ben sorunluymuşum gibi bir tavrı var hiç konuşmadık bugün. Ben annemle kavga edip geldim buraya şu an konuşuyoruz ama annemle hep sorunluydum. Defalarca evden kovduğu oldu annemin en son tak etti çıktk geldik buraya 1 senedir burdayız. Ve herşeyi kendi emeklerimzle yaptık. 2 ay önce geri döndk 2 haftalığına. O zaman da düğün davetiyesine kdr bastrmıştık ailesinin"bir şey takmamız lazm erteleyn" demesyle iptal ettim çnkü abimin ve yengemin önünde bu ailesinin kurduğu cümleyi sadece "melis istiyor, onu kırmak istemedğm için herşeyine evet diyorum" diyerek sanki o gün o davetiyeleri, o evlilik meselesini ben istemişim gibi davranınca yerle bir oldm. Sonra soğudum ve haliyle cinsellikten uzağım bir de üstüne bu hastalığım girince beni suçluyor. DÜn gece kavga ettim beni suçladığı için. İnsan sevdiğinin canı acırken cinselliği düşünüp yapmadığı için onu suçlayabilir mi? Hayır bak ne istesem yapan bi insan ama beni o kdr çok kırdı ki..
Bakın gerçekten kötü hissediyorum. Özgüvenimi mahvetti. Ben ayrılırım evet ama korkuyorum ya tehdit ederse, ya peşimi bırakmazsa ya da ona alıştığım için burda tek başıma kafayı yersem diye.. çünkü annemi ne kdr sevsem de gidemem dönemem ben istemem yani.. 26 yaşındayım bu arada.Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Aşık değilim. Aşıktım ama bitti aşk. Sadece değeri ve sevgisi var. Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum. Bu arada babam yok 13 yaşımda kaybettim sadwce onun aylığını alıyorum. Çalışırım sorun yok üniyi uzattm bu dönem bitecek umarım... yani sanki bu hayatta hiç bir şeye tutunamamış, hiç bir şey olamamışım gibi hissediyorum ve bu zoruma gidiyor. Ben hırslı, çalışkan ve başarılı biriydimBakın gerçekten kötü hissediyorum. Özgüvenimi mahvetti. Ben ayrılırım evet ama korkuyorum ya tehdit ederse, ya peşimi bırakmazsa ya da ona alıştığım için burda tek başıma kafayı yersem diye.. çünkü annemi ne kdr sevsem de gidemem dönemem ben istemem yani.. 26 yaşındayım bu arada.
Aşık değilim. Aşıktım ama bitti aşk. Sadece değeri ve sevgisi var. Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum. Bu arada babam yok 13 yaşımda kaybettim sadwce onun aylığını alıyorum. Çalışırım sorun yok üniyi uzattm bu dönem bitecek umarım... yani sanki bu hayatta hiç bir şeye tutunamamış, hiç bir şey olamamışım gibi hissediyorum ve bu zoruma gidiyor. Ben hırslı, çalışkan ve
Nasıl biri biliyor musunuz böyle bir şey istesem yapar. Bazı şeyleri de burnumdan getirip yapar. Hevesim bitince falan. Ve Kıskanç ama kıskandığı şeyleri kendi yapan biri. Kavga ettiğinizde genelde susan karşı tarafı sinir krizine sokan sonra delisin diyen biri. Ve tartışmalardan kaçar. Hatta her tartışmanın sonunda hatasını anlamaz ama anlamış gibi yapıp yanlış cümle kurmuşm diyen diceklerini bana ezberleten biri. Ne diceğini tahmin ediyorum yani. Narsist aslan burcu ve sürekli suçu karşı tarafa atan biri. Hatalıysa bile kavgayı sevmez. Resmen yazarken iğrendim. Köpeğim var bu arada beraber barınaktan almştk. 2 yıldr babasını da beni de çok seviyor ve onsuz nasıl yaşar diye düşünüyorm o olmaynca yemek yemiyor gözleri yolda onu bekliyor.Yol yakından dönmeniz için çok büyük bir fırsatınız var. Ayrılın ve kurtulun, evlenseniz de sonu iyi bitecek gibi görünmüyor
Bana 1 sene önce falan kıl payı yakaladğmda yani birinin evine köpeğimle gitmiş falan niyeti belli ama. Güya köpekleri oynatacakmş vs. Yolda gördüğü bir kız yani kızda anlayacağnz o işlerle ilgilenen biri. Neyse bi gün kız karşımıza çıktı bizde köpeğin şusunu busunu untmşsun diyince benim şalterler attı. Ağzından getirdim bunun. Bide demesn mi bana gelene kdr namus ne bilmiyodun bana mı öğretecen diye.Nasıl biri biliyor musunuz böyle bir şey istesem yapar. Bazı şeyleri de burnumdan getirip yapar. Hevesim bitince falan. Ve Kıskanç ama kıskandığı şeyleri kendi yapan biri. Kavga ettiğinizde genelde susan karşı tarafı sinir krizine sokan sonra delisin diyen biri. Ve tartışmalardan kaçar. Hatta her tartışmanın sonunda hatasını anlamaz ama anlamış gibi yapıp yanlış cümle kurmuşm diyen diceklerini bana ezberleten biri. Ne diceğini tahmin ediyorum yani. Narsist aslan burcu ve sürekli suçu karşı tarafa atan biri. Hatalıysa bile kavgayı sevmez. Resmen yazarken iğrendim. Köpeğim var bu arada beraber barınaktan almştk. 2 yıldr babasını da beni de çok seviyor ve onsuz nasıl yaşar diye düşünüyorm o olmaynca yemek yemiyor gözleri yolda onu bekliyor.
Ya her kavgada ağır laf eden sonra özür dileyen vs biri ama inanın bıktımBana 1 sene önce falan kıl payı yakaladğmda yani birinin evine köpeğimle gitmiş falan niyeti belli ama. Güya köpekleri oynatacakmş vs. Yolda gördüğü bir kız yani kızda anlayacağnz o işlerle ilgilenen biri. Neyse bi gün kız karşımıza çıktı bizde köpeğin şusunu busunu untmşsun diyince benim şalterler attı. Ağzından getirdim bunun. Bide demesn mi bana gelene kdr namus ne bilmiyodun bana mı öğretecen diye.
Adam çok bencil kendinden başkasını düşünmüyor. Ayrıca cinselliğe düşkün insanlara sinir olurum böyleleriyle ömür geçmez.Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Hayatım boyunca bir sürü sorun yaşadım. Ama detaylara belki sohbet ederken girerim. Yalnız dün yaşadığım şeyden bahsedeceğim. Nişanlımla beraber sorunlarımızdan sıyrılıp antalyaya geldik beraber yaşıyoruz ve 5 senedir beraberiz. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım diş çektrme dikiş atılma, alerjik sorunlar gibi nefes almamı güçlendirecek sorunlar yaşadm ve hala rahatsızm. Dün gece bana karşı tavır aldığını farkettim ve bana bi cümle kurdu atlatamıyorum.. dişin ağeıyordu, şuranda mı ağrıyor gibisinden kaba, kırıcı bir cümleydi ve şu an sanki ben kırmışım gibi ben sorunluymuşum gibi bir tavrı var hiç konuşmadık bugün. Ben annemle kavga edip geldim buraya şu an konuşuyoruz ama annemle hep sorunluydum. Defalarca evden kovduğu oldu annemin en son tak etti çıktk geldik buraya 1 senedir burdayız. Ve herşeyi kendi emeklerimzle yaptık. 2 ay önce geri döndk 2 haftalığına. O zaman da düğün davetiyesine kdr bastrmıştık ailesinin"bir şey takmamız lazm erteleyn" demesyle iptal ettim çnkü abimin ve yengemin önünde bu ailesinin kurduğu cümleyi sadece "melis istiyor, onu kırmak istemedğm için herşeyine evet diyorum" diyerek sanki o gün o davetiyeleri, o evlilik meselesini ben istemişim gibi davranınca yerle bir oldm. Sonra soğudum ve haliyle cinsellikten uzağım bir de üstüne bu hastalığım girince beni suçluyor. DÜn gece kavga ettim beni suçladığı için. İnsan sevdiğinin canı acırken cinselliği düşünüp yapmadığı için onu suçlayabilir mi? Hayır bak ne istesem yapan bi insan ama beni o kdr çok kırdı ki..
Aynı şeyi söyledm. Az önce de sırf unuttuğum için hediye ettiği motor brandasını motoruma örtmedm diye aldı bi hışımla kendi motoruna örttü.. cidden unutmuştum yeni hediye etmedi ayrıca kullandığım da oldu sadece bugün böyle oldu. Cnm skldı çıktm yürüyorm.Biyerin acıyoken cinsellik düşünen sevmiyodur net.
Haksız değilim dimiAdam çok bencil kendinden başkasını düşünmüyor. Ayrıca cinselliğe düşkün insanlara sinir olurum böyleleriyle ömür geçmez.
Aynı şeyi söyledm. Az önce de sırf unuttuğum için hediye ettiği motor brandasını motoruma örtmedm diye aldı bi hışımla kendi motoruna örttü.. cidden unutmuştum yeni hediye etmedi ayrıca kullandığım da oldu sadece bugün böyle oldu. Cnm skldı çıktm yürüyorm.
Annem sinir hastası. Zamanında yaşadıkları kolay değil ama cinnet geçirebiliyor küçücük bir şeyde onu yalnız brakmayı istemiyorm ama onla da olmuyor.konuşuyoruz ama ayrıyım. Ayrıca evet okulumu bu dönem bitiricem. Sonra yurt dışına gitmek için elimden geleni yapıcam.Annenize gidip ellerini öpün, okulunuza devam edin, iş sahibi olun, psikolojinizi toparlayın. Tüm bunlar zor gelebilir ama hayatınızın seyri için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?