Kızlar benim derdim evlenememiş olmak :(

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yani :olamaz: Kültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?

Tatlim cag cok.ilerledi dogum yasi 40 larda Allah verirse her donemde verir mutsuz yada yapmak.icin bir evlilik yapman.seni.omur boyu etkileyecek.sakin dis baski elalem ne der etraftaki sahte evlilik.pozlarina.kanma dogru hayırlı insanla yapacagin evliligi bekle kimse evde kalmaz Allah iyilerle karsilastirsin tadini.cikar hayatin elbet ataman olur donersin memleketine sabir dua

Tatlim cag cok.ilerledi dogum yasi 40 larda Allah verirse her donemde verir mutsuz yada yapmak.icin bir evlilik yapman.seni.omur boyu etkileyecek.sakin dis baski elalem ne der etraftaki sahte evlilik.pozlarina.kanma dogru hayırlı insanla yapacagin evliligi bekle kimse evde kalmaz Allah iyilerle karsilastirsin tadini.cikar hayatin elbet ataman olur donersin memleketine sabir dua
Aslında hiç çevre baskım da yok. Annem filan hiç sözünü de etmiyor. Ama ben istiyorum yani anne olmak istiyorum. Bütün günüm çocuklarla geçiyor ve bana ait bir çocuğum olsun çok istiyorum. Biraz da yalnızlıktan sıkıldım. Tek başıma her işi yapmaktan, dertleşecek biri olmamasından.

Valla oyle bi devirdeyiz ki 30 yas cok normal evlilik icin. Bende 30da evlendm hic takilma boyle seylere kismet olduktan sonra koyde de karsina cikar metropolde dr hic bisey engel olamaz

33 de evlendim.
Hiç kendini üzme, yıpratma düşünme bile bu konuyu.
Ayrıca bulunduğun lokasyon da kendine uygun birini bulunan gerçekten zor.
33 yaşında mı evlendiniz? Çok güzel yaaa. Eşiniz kaç yaşındaydı. Yani benim aklımda biraz olgun biri olsun gibi bir durum var. Ben yaşımdan daha olgun biriyim. Sanırım eş adayım 40 ları bulur o zaman:olamaz:

Aslında hiç çevre baskım da yok. Annem filan hiç sözünü de etmiyor. Ama ben istiyorum yani anne olmak istiyorum. Bütün günüm çocuklarla geçiyor ve bana ait bir çocuğum olsun çok istiyorum. Biraz da yalnızlıktan sıkıldım. Tek başıma her işi yapmaktan, dertleşecek biri olmamasından.
Anliyorum ALLAH tez zamanda hayırlı uygun.dogru insani karşılaşırsın kalbine gore versin ama sıkma canını hayatin guzelliklerini cikar depresyon belirtileri varsa hayatinda kucuk değişiklikler yap kafani.dagit

Doğuya atananlar orada polislerle falan tanışıyorlar aslında ama. Hic öyle bir durumunuz olmadı mı?
Karşılıklı görüşmeler oldu ama hiç sonuçlanmadı. Ben biraz kültür seviyesi yüksek, dolu dolu biri olsun istiyorum. Oturup saatlerce sohbet edebileceğim biri. Ya da bana denk gelmedi bilmiyorum. Ama şöyle geçmişe bakınca ah şununla keşke birşeyler olsaymış diyebileceğim biri hiç yok.

Senenin 12 ayı görev yerinizde değilsinizdir diye tahmin ediyorum. İzin zamanlarınızda İstanbula gidiyorsunuzdur. Hiç yok mu eş dost tanıdık birileriyle tanıştırmak isteyen? Öğretmenlere ilgi büyük malum. Kısmet tabi bu işler. Ben işe başlamadan önce hiç aklıma bile gelmeyecek bi şehirde, ikimizin de memleketi olmayan bi yerde tanıştım eşimle. Nerde nasıl olacağı belli olmuyor, görev yerinizde de oralı olmayan biriyle tanışabilirsiniz pekala. Oranın kültürü size uygun değil dediniz diye diyorum.

Senenin 12 ayı görev yerinizde değilsinizdir diye tahmin ediyorum. İzin zamanlarınızda İstanbula gidiyorsunuzdur. Hiç yok mu eş dost tanıdık birileriyle tanıştırmak isteyen? Öğretmenlere ilgi büyük malum. Kısmet tabi bu işler. Ben işe başlamadan önce hiç aklıma bile gelmeyecek bi şehirde, ikimizin de memleketi olmayan bi yerde tanıştım eşimle. Nerde nasıl olacağı belli olmuyor, görev yerinizde de oralı olmayan biriyle tanışabilirsiniz pekala. Oranın kültürü size uygun değil dediniz diye diyorum.
çok güzel bir mesaj, teşekkürler. O zaman sanırım bana denk gelmedi maalesef. Belki de kaderimde yoktur evlilik :(

33 yaşında mı evlendiniz? Çok güzel yaaa. Eşiniz kaç yaşındaydı. Yani benim aklımda biraz olgun biri olsun gibi bir durum var. Ben yaşımdan daha olgun biriyim. Sanırım eş adayım 40 ları bulur o zaman:olamaz:
Evet 33 de evlendim.
Aman aman olgun birisi sakın sokmayın hayatınıza. Yaşıtınız olsun.
Eşim benden 3 yaş büyük.
Neden 40 olacakmış ki yaşıtınız olur nereden bileceksin kader kısmet.
Ve ben erken yaşta bir evlilik yaptım 2 ayda ailemin yanına döndüm. Eşim bir kere soru sorup beni incitmedi bile.
Emin ol Allah'ın güzel kalpli insanları var, ne zaman karşımıza çıkacak bilemeyiz.
İnşallah Rabbim size tez vakitte güzel kalpli kuluyla yuvanızı kurmayı nasip eder. İnanın kalpten dua edicem size.

Evet 33 de evlendim.
Aman aman olgun birisi sakın sokmayın hayatınıza. Yaşıtınız olsun.
Eşim benden 3 yaş büyük.
Neden 40 olacakmış ki yaşıtınız olur nereden bileceksin kader kısmet.
Ve ben erken yaşta bir evlilik yaptım 2 ayda ailemin yanına döndüm. Eşim bir kere soru sorup beni incitmedi bile.
Emin ol Allah'ın güzel kalpli insanları var, ne zaman karşımıza çıkacak bilemeyiz.
İnşallah Rabbim size tez vakitte güzel kalpli kuluyla yuvanızı kurmayı nasip eder. İnanın kalpten dua edicem size.
Genelde erkekler kendilerinden yaşça küçük bayanları tercih ediyorlar çünkü. Gözlemim böyle.

Genelde erkekler kendilerinden yaşça küçük bayanları tercih ediyorlar çünkü. Gözlemim böyle.
Hayatta ne olacağı hiç belli olmaz...aşkın karşına nerede çıkacaği da öyle.Ben eşimle 15 sene önce sanal ortamda tanıştım.Bir arkadaş açıklise sınavında yedek gozetmendi...sınav binasindan sorumlu polis memuru ile kantinde tanıştılar 😂 Bir de aşka kapalı ,çok ciddi kadın imajinda olma derim. İnsan bekar akrabası olsa tanıştırmayı teklif edemiyor ...cekiniyor o zaman

Bu tarz seçin yapan insanlar, göze battığını için cokmus gibi / tercihler o yönde gibi gözüküyor ama değil.
Benim çevremde 5/6 yaş bayanın büyük olduğu mutlu mesut aileler çok fazla var.
Yanlış düşüncelere kapılmayın asla.
Benim çevremde hiç bahsettiğiniz tarz evlilik yok.

Boyle kucuk yerlerde genc ogretmen cok daha fazladir.Kismet olmamis demek.Sinifci misiniz ? Tayin isi bu sebeple mi olmuyor ? Gerci istanbula isteseniz cikma ihtimali yik mu ?Ben de 33'te evlendim.10 sene köylerde calistim hep.Anlayabiliyorum seni.

Back
X