kızlar benım gıbı kore dızılerı ve kore hayranı varmı ıcınızde

bhrtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
358
5
46
Ankara
selamlar sadece merak ettıgım ıcın soruyorum kore dızılerıne ve erkeklerıne hastayım cok beyenıyorum bekar cok arkadsım var seven ama evlı bır tek ben varım acaba baskalarıda varmı dıye merak ettım:)))

Ben varım ama evli değilim. Dizilerine de filmlerine de, erkeklerine de, kadınlarına da, konuşmalarına da her şeylerine hayranım korelileri diyebilirim. :31:

Ben varım ama evli değilim. Dizilerine de filmlerine de, erkeklerine de, kadınlarına da, konuşmalarına da her şeylerine hayranım korelileri diyebilirim. :31:
ya ay cok sevindim ben hyun bin asigiyim ya ah ahyani varya evlenmedne once kesfetseydim yeminle velenmez koreye giderdim of yaa

Ben de aşığım ona. :69:
Neredeyse izlediğim her dizide ve filmde birilerinden etkileniyorum zaten. :31:

bende varım kızlar ve en sevdiğim kore dizisi summer scent bulursanız kesinlikle izleyin.süperler yaa evlenmeden önce koreli arkadaşım vardı ama evlenince eşim görüşmemi istemedi:(((

bende varım kızlar ve en sevdiğim kore dizisi summer scent bulursanız kesinlikle izleyin.süperler yaa evlenmeden önce koreli arkadaşım vardı ama evlenince eşim görüşmemi istemedi:(((
yanliz snein bu filmdeki eleman cok yakisiklidr my princeste beni oldurdu bitirid ben hala kore dizileri izleirm manyagiyim ya yarin anakrada kore kultur derneginde kpop yarismsi var bende bebis 2 aylik gidemiycem gecen sene nanta grubu ile tanistik ankaraya gelince ah ahelemlarda bir vucut vardi oldurudler bizi.vallaha benim herif bana engel olamiyor ya tek yelnecem kore:))

yanliz snein bu filmdeki eleman cok yakisiklidr my princeste beni oldurdu bitirid ben hala kore dizileri izleirm manyagiyim ya yarin anakrada kore kultur derneginde kpop yarismsi var bende bebis 2 aylik gidemiycem gecen sene nanta grubu ile tanistik ankaraya gelince ah ahelemlarda bir vucut vardi oldurudler bizi.vallaha benim herif bana engel olamiyor ya tek yelnecem kore:))

benimkide kabullendi koreye olan hayranlığımıda ama arkadaşım erkekti istemedi o yüzden.bende 50 ye yakın k pop şarkıları var.tlf mun zili kore şarkısıdır.ankarada kore kültür derneği nerde ne zaman yarışma?

Ben yarın gidiyorum kore kültür merkezine. İlk kez gideceğim. Ortamı nasıl oranın? Sıcak mı insanlar? Hemen kaynaşma oluyor mu? Eğlenceli mi? Biraz bilgi verebilir misin..?

hyun binemi ah ah o herifin gamzelri icin neler yapmazdim secret garden i izleidnmi

Adam bal bal... :69: Çok güzel bi insan.
Zaten ilk Secret Garden'la birlikte aşık oldum ona. :D
Onun öncesinde bi filmde izlemiştim, deli rolündeydi. Orada da çok yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ama etkilenmemiştim.
Bir de Kim Sam Soon'u izledim. Onu izlerken bi daha aşık oldum. :D
Bir de saç şeklini değiştirince komple değişiyor sanki Hyun.
Gamzeleri beni de öldürüyor. Yerim ben onu yeriimm. :69: :31:

Son düzenleme:
Ben yarın gidiyorum kore kültür merkezine. İlk kez gideceğim. Ortamı nasıl oranın? Sıcak mı insanlar? Hemen kaynaşma oluyor mu? Eğlenceli mi? Biraz bilgi verebilir misin..?

Adam bal bal... :69: Çok güzel bi insan.
Zaten ilk Secret Garden'la birlikte aşık oldum ona. :D
Onun öncesinde bi filmde izlemiştim, deli rolündeydi. Orada da çok yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ama etkilenmemiştim.
Bir de Kim Sam Soon'u izledim. Onu izlerken bi daha aşık oldum. :D
Bir de saç şeklini değiştirince komple değişiyor sanki Hyun.
Gamzeleri beni de öldürüyor. Yerim ben onu yeriimm. :69: :31:

vallaha ben uzun zamandir kore kultur dernegine gitmedim benim arkadslarim gidicekler cok eylenclei olucatir eminim su tv ye cikan kzialrda yariscakmis o kizlarda bir mal sormayin ben gecen sene nanta programina katilmistim arsizligimla yeminle elemanalra ankarayi gazdirdik bide aksam yemegi yedik bu cesaretimi cok sveiyorum ben ilk korece sinifi ogrencisiyim 5 kizdik halada birbimizle gorusuz cok eylenceli bir grubumuz var tek yasli ve evli benim onlar yarin yarismaya gidicek bi arkadsimda jyj konserine almanyaya gitti kiz junsu hastasi bende jeajong

evet canım hiç haberim olmad böyle bir merkez açıldığından çok sevindim valla

kac sendir var bu ilk kez tomerde korece kursu actirdik biz ben 4 ay gittim hala devam edip su gibi konusan kizlar var bizim gruptan kore fansla baya isbirligi icindeler toplantilara filan gidiyorudm ama artikm bebis oldu eve cakili kaldim

vallaha ben uzun zamandir kore kultur dernegine gitmedim benim arkadslarim gidicekler cok eylenclei olucatir eminim su tv ye cikan kzialrda yariscakmis o kizlarda bir mal sormayin ben gecen sene nanta programina katilmistim arsizligimla yeminle elemanalra ankarayi gazdirdik bide aksam yemegi yedik bu cesaretimi cok sveiyorum ben ilk korece sinifi ogrencisiyim 5 kizdik halada birbimizle gorusuz cok eylenceli bir grubumuz var tek yasli ve evli benim onlar yarin yarismaya gidicek bi arkadsimda jyj konserine almanyaya gitti kiz junsu hastasi bende jeajong

Ben kimseyi tanımıyorum. Sadece bir arkadaş var bildiğim. Onun vasıtasıyla gideceğim. Siz zaten tanıdığınız insanlarla berabermişsiniz. Umarım ben de eğlenirim. Umarım koreliler de sıcak olur.

Jae Joong çok tatlı. :69:
Eminim ki bi ortama girdiğinde tüm kafalar ona çeviriliyordur. O kadar farklı ve çekici bir tip. :31:

Ben kimseyi tanımıyorum. Sadece bir arkadaş var bildiğim. Onun vasıtasıyla gideceğim. Siz zaten tanıdığınız insanlarla berabermişsiniz. Umarım ben de eğlenirim. Umarım koreliler de sıcak olur.

Jae Joong çok tatlı. :69:
Eminim ki bi ortama girdiğinde tüm kafalar ona çeviriliyordur. O kadar farklı ve çekici bir tip. :31:

vallaha yavru kus koreliler cok soguklar 2 sene once 3 kroeliyi evimde misafir ettim erkek :)) esimle evde ne var ne yok yediler sadece biri cok tatliydi bana nuna diyordu bende ona nuna diyen dillerini yesinler diyorudm tabi kizlara anlatiyorum bunu arkadslarimda bende kalmislar cok geyik yapmistik ama cok soguk insanlar onu diyim

Bazen yolda görüyorum çok soğuk görünüyorlar, çok da havalılar, kimseye bakmıyorlar falan ama bazıları da güler yüzlü sanki. Ama geneli soğukmuş diye duymuştum ben de. Yarın görücem bakalım. :s

ayy demekkii tek kore diziisi hayranı ben değilmişimm...ben o kadar baktım ama bu yazıyı görmemişitim.hattta ben de kore diizisi tavsiye edeilm gibi konu açmıştım.ben de siizin gibi kore diizleri manyağıyım.ben erkeklernden çok kızlarını seviyorum.çok ttalılar,sempatikler..bazen kendimi kaptırıp onların mimiklerini bile kullanıyorumm...+diizilerden öğrendiğim kelimeleri kullanıyorum.anne yerine omma gibi...ama yalnız olmadığıma sevindim.hyun bin secret garden da izlemişitimm.evevt çok tatlı.vbenim favorim. LEE DONG VOOK kızlardan da LEE DAE HEE ...+pasta da oynayan kızzz..

ayy demekkii tek kore diziisi hayranı ben değilmişimm...ben o kadar baktım ama bu yazıyı görmemişitim.hattta ben de kore diizisi tavsiye edeilm gibi konu açmıştım.ben de siizin gibi kore diizleri manyağıyım.ben erkeklernden çok kızlarını seviyorum.çok ttalılar,sempatikler..bazen kendimi kaptırıp onların mimiklerini bile kullanıyorumm...+diizilerden öğrendiğim kelimeleri kullanıyorum.anne yerine omma gibi...ama yalnız olmadığıma sevindim.hyun bin secret garden da izlemişitimm.evevt çok tatlı.vbenim favorim. LEE DONG VOOK kızlardan da LEE DAE HEE ...+pasta da oynayan kızzz..
he he my girl o diziyi izleyinde pembe ceket bir erkege bu kadar yakisir demistim vallaha en buyuk hayalim koreye gitmek ama bakalim naisp olursa bide cocuk oldu bakalim nasil edicez..simide iris dizisini izliyorum vallaha super surukleyici polisiye bir dizi ama oradaki sahnelerde baya iyi anlarsiniz ya:)))

Back
X