kızlar benım gıbı kore dızılerı ve kore hayranı varmı ıcınızde

selamlar sadece merak ettıgım ıcın soruyorum kore dızılerıne ve erkeklerıne hastayım cok beyenıyorum bekar cok arkadsım var seven ama evlı bır tek ben varım acaba baskalarıda varmı dıye merak ettım:)))

başlığı görünce cevap vereyim dedim ^^ bende buradayım...

hatta şu anda 'flower boy ramyun shop' ın 8. bölümünü izlemekteyim ders çalışmak yerine...5 dk sı var bitince oturmayı umuyorum inşallah...

edit;

geçen ay kore kültür ve sanat haftası etkinlikleri vardı. dallenin hikayesi oyununa bilet ayırttım elçilikten, götüreceğim arkadaş murun kırın edince gidememiştim. aranızda etkinliklere katılan var mı???

Son düzenleme:

hatta şu anda 'flower boy ramyun shop' ın 8. bölümünü izlemekteyim ders çalışmak yerine...5 dk sı var bitince oturmayı umuyorum inşallah...

edit;

geçen ay kore kültür ve sanat haftası etkinlikleri vardı. dallenin hikayesi oyununa bilet ayırttım elçilikten, götüreceğim arkadaş murun kırın edince gidememiştim. aranızda etkinliklere katılan var mı???
vallaha benim arkadslar gidiyor o etkinlikler cayyolundaydi ah ah cayyolunu koreliler bastida ben evimin dibindeki yere gidemedim velet yuzunden lie to me yi izledinmi ?

edit;

Ben cumartesi günü 2011 k-pop yarışması etkinliğine katıldım. :31:

vallaha benim arkadslar gidiyor o etkinlikler cayyolundaydi ah ah cayyolunu koreliler bastida ben evimin dibindeki yere gidemedim velet yuzunden lie to me yi izledinmi ?

yok yahu hepsi çayyolunda değildi. benim oyun şinasi sahnesindeydi mesela. tabi gitmek kısmet olmadı ama neyse seneye artık ^^

şöyle söyleyeyim lie to me ye başladım. önceleri hoşuma gitti. ama sonra sıkıldım sırf bitsin diye atlaya atlaya izledim. kang ji hwan ı da hiç beğenmedim bu dizide neden bilmiyorum. capital scandal da çok hoşuma gitmişti halbuki. yoon eun hye yi de daha özgün rollerde izlediğim için bu diziye hiç yakıştıramadım.

Ben cumartesi günü 2011 k-pop yarışması etkinliğine katıldım. :31:

merhaba tryamour ^^

nasıldı peki??? eğlenceli miydi????

hiç birine gidemedim ya...

merhaba tryamour ^^

:))

4te başlıyordu yarışma. Ben 10 , 15 dakika öncesinden gitmiştim. Meğerse millet saatler önceden gelip sıraya girmiş. :s İlk gidişimdi.
Yarışmanın olduğu salona giremedim doğal olarak. Büyük ekrandan izledik biz de. Etrafta anlaşabileceğin insanlar varsa güzel oluyor. Çok güzel bir gündü benim için. Yarışmacılar komikti, bazıları hoştu. :)) Ses sistemi pek iyi değildi bizim olduğumuz yerde ama ben eğlendim. ^.^

:))

4te başlıyordu yarışma. Ben 10 , 15 dakika öncesinden gitmiştim. Meğerse millet saatler önceden gelip sıraya girmiş. :s İlk gidişimdi.
Yarışmanın olduğu salona giremedim doğal olarak. Büyük ekrandan izledik biz de. Etrafta anlaşabileceğin insanlar varsa güzel oluyor. Çok güzel bir gündü benim için. Yarışmacılar komikti, bazıları hoştu. :)) Ses sistemi pek iyi değildi bizim olduğumuz yerde ama ben eğlendim. ^.^

eğlenmez mi insan???

benim arkadaşlarım da seninki gibi olsaydı bende orada olabilrdim. :(
' ne yapacaksın ya allahın korelisini, oturup yemek yeriz vs...' yani günde en az 3 kere besleniyorsun zaten...sıkılmadın mı??? bir değişiklik yap, değil mi ama??? renk gelsin hayatına.

neyse seneye kesin gideceğim ama. çok kararlıyım. gelmesin kimse tek gideceğim.

eğlenmez mi insan???

benim arkadaşlarım da seninki gibi olsaydı bende orada olabilrdim. :(
' ne yapacaksın ya allahın korelisini, oturup yemek yeriz vs...' yani günde en az 3 kere besleniyorsun zaten...sıkılmadın mı??? bir değişiklik yap, değil mi ama??? renk gelsin hayatına.

neyse seneye kesin gideceğim ama. çok kararlıyım. gelmesin kimse tek gideceğim.

Aaayyyy ne fenaa... Doğru bu konuya ilgi duymayan insanlar olursa arkadaşların yapacak bi şey yok.
Benim arkadaşımın da alakası yoktur. Ben kendim gittim, karıştım aralarına. :D

Eğer bulamazsan birini ben sana eşlik ederim şekerim. Ayıp ettin. :D

Aaayyyy ne fenaa... Doğru bu konuya ilgi duymayan insanlar olursa arkadaşların yapacak bi şey yok.
Benim arkadaşımın da alakası yoktur. Ben kendim gittim, karıştım aralarına. :D

Eğer bulamazsan birini ben sana eşlik ederim şekerim. Ayıp ettin. :D

evet öyleler malesef...hemde hiç ilgileri yok...

sağolasın canım. hatta belli mi olur buradan toplanır gideriz belki??? herkes ilgili olur, eğleniriz hepberaber...

evet öyleler malesef...hemde hiç ilgileri yok...

sağolasın canım. hatta belli mi olur buradan toplanır gideriz belki??? herkes ilgili olur, eğleniriz hepberaber...

Şaka yapmıştım. :D :)

Bence birini bulamazsan tek git. Nolcak.
Sonra elbet istediğin gibi insanlarla tanışıp, onlarla gidersin. ;)

vallaha al bendede okadar ben 10 bolume kadar izledim sonrasina klabim el vermedi zaten sonunu izleyemedigim cok dizi var
marr me mary
boys of flowers(geum jan di kadar mal bir kiz gormedim)
playfull kiss (onu hic izleyemdim bu kadarmi salak bir kiz olur korede yakisikli erkeklere salak pazcoz kizlar makbul galiba

o zaman sana bi dizi tavsiye edeyim bu biraz acikli ama nabbin namca kotu adam cok guzel bir dizi

yok yahu hepsi çayyolunda değildi. benim oyun şinasi sahnesindeydi mesela. tabi gitmek kısmet olmadı ama neyse seneye artık ^^

şöyle söyleyeyim lie to me ye başladım. önceleri hoşuma gitti. ama sonra sıkıldım sırf bitsin diye atlaya atlaya izledim. kang ji hwan ı da hiç beğenmedim bu dizide neden bilmiyorum. capital scandal da çok hoşuma gitmişti halbuki. yoon eun hye yi de daha özgün rollerde izlediğim için bu diziye hiç yakıştıramadım.

merhaba tryamour ^^

vallaha al bendede okadar ben 10 bolume kadar izledim sonrasina klabim el vermedi zaten sonunu izleyemedigim cok dizi var
marr me mary
boys of flowers(geum jan di kadar mal bir kiz gormedim)
playfull kiss (onu hic izleyemdim bu kadarmi salak bir kiz olur korede yakisikli erkeklere salak pazcoz kizlar makbul galiba

o zaman sana bi dizi tavsiye edeyim bu biraz acikli ama nabbin namca kotu adam cok guzel bir dizi

bu yazdığın diziler zaten köken olarak manga (sadece marry me marry manhwa) uyarlaması...hatta şöyle söyleyeyim bu dizilerin sadece kore değil başka ülkelerce uyarlamaları da var. konuları da shoujo azıcık da joseidir mangalarının. dizisini sevmediysen bile mangalarını okuyup, animelerini izlemeni tavsiye ederim. klasiktir bunlar çünkü. yani çocukça ama seriyi tamamlamak adına her tür versiyonunu izledim ben bunların.

bu dediğin film olmasın???

Şaka yapmıştım. :D :)

Bence birini bulamazsan tek git. Nolcak.
Sonra elbet istediğin gibi insanlarla tanışıp, onlarla gidersin. ;)

peki...kalbimi kırdın vallahi...

desemde inanma...

biletini ayırttığım oyuna tek gidebilirdim...o konuda haklısın. oyundu sonuçta. ama şarkı yarışması gibi şeylere tek gidilmesi fikri çok da eğlenceli gelmiyor bana açıkçası ^^ bu tip şeyler grupla daha zevkli olur sanki...buradanda bir organizasyon yapılırsa işte o zaman tadından yenmez...

peki...kalbimi kırdın vallahi...

desemde inanma...

biletini ayırttığım oyuna tek gidebilirdim...o konuda haklısın. oyundu sonuçta. ama şarkı yarışması gibi şeylere tek gidilmesi fikri çok da eğlenceli gelmiyor bana açıkçası ^^ bu tip şeyler grupla daha zevkli olur sanki...buradanda bir organizasyon yapılırsa işte o zaman tadından yenmez...

Anladım da buradan çıkmaz öyle bi grup. :s
Zaten konuyu açan üye yeni doğum yapmış çıkamıyormuş. Diğer yazanlar öyle bi şey düşünmüyorlardır. Diğer yazanlar dediğim de 2 kişi sanırım. :D

Yani zor o iş. Ama umudunu kaybetme yine de. :31:

Ya da kendin gidip, ordaki insanların arasına dal. Zaten sıcak bi ortam var gibi. :D Beni de aranıza alın de. Alırlar. :))

Anladım da buradan çıkmaz öyle bi grup. :s
Zaten konuyu açan üye yeni doğum yapmış çıkamıyormuş. Diğer yazanlar öyle bi şey düşünmüyorlardır. Diğer yazanlar dediğim de 2 kişi sanırım. :D

Yani zor o iş. Ama umudunu kaybetme yine de. :31:

Ya da kendin gidip, ordaki insanların arasına dal. Zaten sıcak bi ortam var gibi. :D Beni de aranıza alın de. Alırlar. :))

bir sene sonra yeni doğum yapmış halde kalacak değil ya...^^ valla organizasyon işi hayatımın amacı değil, olsa güzel olurdu ama...

seneye içinde yine tiyatro vs olursa kendim giderim sanırım, bir daha arkadaş götürmeye çalışmam...ama şarkı yarışması vs için tek başıma gideceğimi sanmıyorum.

slm bende kore dizilerini severim.6-7 yıldır büyük bir zevkle izliyorum.:42:

ben hiç izlemiyorum. ilgimi de çekmiyor. hyun da böööğğğkkkk. (kusura bakmayın ama benim fikrim bu.)

bende sizdenim kızlar. ^^

dil kursuna giden arkadaşım nerede eğitim aldığını sorabilir miyim bende ocak ayında başlıyorum. (:

Flower boy bitti.
Skip Beat başladı onu izliyorum.Kore-taiwan ortak yapım.Animesinide izlemiştim.Siwon için izliyorum.:17:

Back
X