- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
- Konu Sahibi Crescent-hll
-
Allah razı olsun inşallah gerçekten çok rahatladımCnm ben 13+5 im adet zamanlarimda hep sivilcd çıkıyor inşallah hamilesindir
Allah razı olsun o kadar istiyorum ki çok üzülmüştümSivilce adetle baglantisiz da cikabilir. Hemen umutsuzluga kapilip stres yapmayin. Adetinizi bekleyin.
canım benimde adet olduğum zaman çıkar ama her zaman o yüzden oluyor diye bir şey yok :) canını sıkma inşallah hamilesindir bu aradaKızlar benim adetten önce hep sivilce çıkar belki delirdin mi diceksiniz ama yine sivilcem çıktı adet bir hafta var yani hamile değil miyim ben yine
Allah razı olsun o kadar istiyorum ki çok üzülmüştüm
Test negatifse kan ver diyecem ama adeti bekle derim :)kızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?
işte bende bekliyim diyorum ama sabırsızız biz kadınlar işte.. :) inşallah olur yaTest negatifse kan ver diyecem ama adeti bekle derim :)
İnşallah canim çalışmalara devam :)işte bende bekliyim diyorum ama sabırsızız biz kadınlar işte.. :) inşallah olur ya
İnşallah canım sağolasıncanım benimde adet olduğum zaman çıkar ama her zaman o yüzden oluyor diye bir şey yok :) canını sıkma inşallah hamilesindir bu arada
İnşallahHakkinizda hayirlisi olsun. Allah en hayirli zamanda nasip etsin insallah.
Benim cildim anormal bir şekilde yağlanmıştı tabi tek belirti bu değildi ama olabilir böyle şeyler inşallah hamilesindir[/QUOTE
Belirtilerin aynisi bende de var ve adetim 3 gun gecti adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatif ciktikızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?