• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar benmi abartiyorum yoksa benim kocam normalmi?

Iste sen soyleyebiliyorsun en azindan ben onuda yapamiyorum
soyleyeceksın canım herkes yerını bılsın..
daha yenı gecen kv. hıc aramıyon gelmıyosunda falan deyıp laf carpıttı valla ıs guc kosturmaca yanlıs anlama fırsta olmuyor dedım, bugunde kandıl ya esımın yanında aradım gecen laf yedık arayım da bırsey demesın dedım nıyette ortada dusunce de ;)

ya aşkını çağır o yapsın nedir ya...aşkım demesinde art niyet mi var şimdi.töbeee

Koca kazık olmuş karısı dururken ablasına aşkım demek nedir asıl?
Evet art niyet olmasa da bir saçmalık var benim fikrim.

Söyleyemez efendim.
Aşkımdan başka sevgi hitabı bulamamış mı?
Aşkım aşka özel bir kelime kalsın bir zahmet!

Hel
daha yenı gecen kv. hıc aramıyon gelmıyosunda falan deyıp laf carpıttı valla ıs guc kosturmaca yanlıs anlama fırsta olmuyor dedım, bugunde kandıl ya esımın yanında aradım gecen laf yedık arayım da bırsey demesın dedım nıyette ortada dusunce de :KK66:
Helal olsun sana ne diyim sen kendini hayatta rzdirmezsin:-)

Ben sizi hakli buldum.
Gorumcenizin kardesine bir gecmis olsun'u cok gormesi bir tarafa esinizin yaptigi guya şakamsı şey de sinir bozucu.

Allah yardimciniz olsun.
Gecmis olsun.

daha yenı gecen kv. hıc aramıyon gelmıyosunda falan deyıp laf carpıttı valla ıs guc kosturmaca yanlıs anlama fırsta olmuyor dedım, bugunde kandıl ya esımın yanında aradım gecen laf yedık arayım da bırsey demesın dedım nıyette ortada dusunce de :KK66:

herkes yerini bilsin mi...o el mi kardeş..tuhafsınız

Söyleyemez efendim.

bencede birşey yok bunda...benimki annesine de aşkım der kız kardeşinede...hiç aklıma yanlış bişey olduğu gelmedi..

Söyleyemez efendim.
Siz aşk ı sadece sevgili olan bir kadın bir erkek arasında yaşanan bir kavram olarak mı algiliyorsunuz?

Söyleyemez efendim.
Tabi ki katiliyorum. Insan cocugubna bile askim hayatim gibi sozcukler kullanmammali bence. Herkesin yeri ayri. Askim asik olunan icin kullanilan ozel bi kelime olmali..

bir geçmiş olsuna bile gelmicek sonrada böyle hareketler tmm kardeşide abisi olduğu yeni mi aklına gelmiş.kucakta oturmasıda çok abest bence.

Hanimlar, tek mesele kelimeler, anlamlari, kime soylenecegi degil.

Burada konu sahibine yapilan bir haksizlik var.
Ablasina askim desin elbet, ancak bir gecmis olsun diyemeyen abladan bahsediyoruz, esine de "canim, tabii ki iyi bakiyorsun bana, tesekkur ederim" demeyi cok gormemeli.

Burada esini kiskanan, haftada bir ancak gorusebilirsin diyen, gorumcenin instagram begenilerine takan bir hanim yok.
Emek ve vefasinin karsiliginda bir guler yuz beklemis cok mu?

Siz aşk ı sadece sevgili olan bir kadın bir erkek arasında yaşanan bir kavram olarak mı algiliyorsunuz?

Bana göre bir ilahi aşk var, bir de kadın erkek ilişkisi olan aşk var evet.
Kardeşe, aileye derin bir sevgi, bağ duyulur onun adı da aşk değildir.
Bana aşk duyan adamın bana özel hitapları olsun isterim evet.

Insan ister istemez boyle bu duruma takilir. Insanin esi disinda sevdigi diger insanlara karsi kullanabilecegi o kadar guzel kelimeler var ki onlari kullanabilur. O zaman konu sahibi icin cok goze batmayabilirdi. Ama esde artik aileden biri o ortamda onun da varligini hissettirmeliberkek. Hem edi icin hem de ailesi icin. Artik hep birlikte bir aile olduklarini hissedebilmeliler.

Bana göre bir ilahi aşk var, bir de kadın erkek ilişkisi olan aşk var evet.
Kardeşe, aileye derin bir sevgi, bağ duyulur onun adı da aşk değildir.
Bana aşk duyan adamın bana özel hitapları olsun isterim evet.
Ortaokul çocukları dahil en basit aşklarda bile taraflar birbirine "aşkım" diye hitap ediyorken bu kelime hala size özel gibi geliyor mu? Herhangi birine eşim veye karım dese olmaz evet. Aşkım kelimesinin içini fazla doldurmussunuz anlaşılan. Yoğun sevgi duyduğunuz hersey İçin kullanılabilir. Bi insan doğaya aşık olabilir müziğe aşık olabilir... aşk kelimesinin altını cinsel olgularla doldurursaniz dediğiniz doğru olur ama bu çok yanlış olur.

Hanimlar, tek mesele kelimeler, anlamlari, kime soylenecegi degil.

Burada konu sahibine yapilan bir haksizlik var.
Ablasina askim desin elbet, ancak bir gecmis olsun diyemeyen abladan bahsediyoruz, esine de "canim, tabii ki iyi bakiyorsun bana, tesekkur ederim" demeyi cok gormemeli.

Burada esini kiskanan, haftada bir ancak gorusebilirsin diyen, gorumcenin instagram begenilerine takan bir hanim yok.
Emek ve vefasinin karsiliginda bir guler yuz beklemis cok mu?
Aynen cok guzel ozetlemissin dusuncelerimi cnm tesekkur ederm onemli olan bana verdigi deger kizlar .

Back
X