• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar benmi abartiyorum yoksa benim kocam normalmi?

Ortaokul çocukları dahil en basit aşklarda bile taraflar birbirine "aşkım" diye hitap ediyorken bu kelime hala size özel gibi geliyor mu? Herhangi birine eşim veye karım dese olmaz evet. Aşkım kelimesinin içini fazla doldurmussunuz anlaşılan. Yoğun sevgi duyduğunuz hersey İçin kullanılabilir. Bi insan doğaya aşık olabilir müziğe aşık olabilir... aşk kelimesinin altını cinsel olgularla doldurursaniz dediğiniz doğru olur ama bu çok yanlış olur.

Bize göre basit o aşk, aşık olan için basit değil ki.
Ona göre de onun aşkı en büyüğü :)
Bu duygularla aşkım demesi aşkım kelimesinin anlamını boşaltmıyor benim gözümde.
Ama eşim kardeşi de dahil önüne gelene aşkım dese içi bomboş olur evet.

Ayrıca konu sahibinin söylenen kelimelere sizin kadar takıldığıni da sanmıyorum.

Konu sahibinin aşkım kelimesine kadar takacak çok durumu var o yüzden daha arka planda kalıyordur ama
hiç rahatsız etmiyor da değildir eminim ki o kelimeyi de katmış konusuna zaten.

Kimi kadın rahatsız olmaz ama kimi de benim gibi rahatsız olur niye tuhaf ki bu?
Sevmenin, kardeş sevgisini göstermenin de bir usulü olmalı bana göre.
Küçücük kardeş değil söz konusu kazık kadar abla.

Kucak kucağa, vıcık vıcık aşkım, böceğim, sevgilim, muck mucklu göstermek anlamsız.
Hele de eşinin gözleri önünde.
Hele de böylesi hassas bir dönemde.

Ben tahammül edemem.
Tahammül edene yapsınlar o vakit, etmeyenlere saygıları olsun insanların.

Benim genel gozlemim su ki erkeklerin birçoğu ailelerinin yaninda eslerine sevgilerini gostermeye cekiniyorlar ve bunu bastirmak için ilgiyi aileye yoneltiyorlar. Hic olmadiklari kadar vicik vicik olmalari bundan.

Ailesini gorunce surekli 2. Plandayim normalde ilgi gosterir yaptiklarimin farkinda olur ama ailesinin yanina gelince adam 180 derece donuyor
Bu her seyi acikliyor, babam da boyleydi, evde bizbize farkli, yanimizda insanlar olunca farkli. Biz bir cozum bulamamistik, siz bulursunuz insallah...

Ayda yılda bşr gördüğü üstelik şu an evinde kaldığı ablasını mı pohpohlasın her dakika yanında olan sizi mi? Şu adamların ailelerine değer vermesine, kardeşlerini sevmesine izin verin azıcık yahu. Her zaman bir numara olmak zorunda değilsiniz.
Mesele o değil ki kimse bir numara olma çabasında değil kadın bir dk. Oturmuyor yemek temizlik çocuk derken bi de herif özel ilgi istiyor kadının sevgiye sevkate hepsini geçtim teşekküre ihtiyacı var.. motivasyon gerekk eee erkek sevgili ailesini görünce bi anda tavana çıkarması kadının ruh halini bozuyor... dengeyi kurmak lazım.. bu drumdaki kadın azıcık sevgiyle şekle girmeye hazırdır zaten...

Karıcığım bu kötü günlerde yanımda olduğun için çok teşekkür ederim ..
İyiki varsın hayatım boyunca seni seveceğim diyeceği yere ..
Erkekler daha nankör. .
Ablası baksın o zaman. .
Ayy hiç hoş değil. .
İyiki görümcem yok..

Şaka gibi yaaa.insan bunların gerçek olma ihtimali yoktur diyor.normal de kocaniz nasil davranıyor acaba? Aşkım mı.insan ablasına nasıl aşkım der ya.ben olsam orda normal davranırdım eve gelince dünya ya geldiğine pisman ederdim ölmek için dua ederdi.resmen boşanma sebebi ama bosanmayin.öldürmeyin süründürün Mumuj Şaşkın hissediyor(face bunu yapmam burda yapayım)

Hadi kız olsa ''Aşkım,bitanem, hayatım'' kullansalar tamam da, Erkek-Kız her ne kadar kardeş bile olsalar tiksiniyorum bu hitap biçimlerinden yahu. Öyle böyle değil. Okurken kocanızdan tiksindim.

Bunun şakası mı olurmuş ?
Görmemezlikten gelin, bakmayın. Sevgi göstermeyin. Empati özelliği kazandırın.

bacım makul olmaya çalıştım ama makul olacak taraf yok,çok sini bozucu,o görümcede sağda solda ayy kardeşim şöle yapar bana karısının yanında falan hava atardır,ayyy çok şükür ki evli değilim,ne tatlı kadınsındaki cıngar çıkarmamışsın,zaten anladım ki benle de adam durmaz,hayır bende görümceyim ,ağbim asla yapmaz,ama bizde izin vermeyiz,ağbimle yalnız kalmam gelin peşi sıra evde,hatta o içeri gider ağbimle sohbet etsek gelmıyosun ne işin var içerde,kızarım illa yanımıza oturturum,kızım görümcendede kabahat var,seni övmesi lazım,kardeşim karın sana çok baktı falan...ay ne bileyim yaa zor

Hiç kimse çıkıp bana kardeş sevgisi ne olacak bla bla demesin.

Kardeşine, ablasına vs evli olup da aşkım, sevgilim, bitanem gibi hitaplar kullananlardan nefret ediyorum.
Yok kucak kucağa oturtmalar, aynı yatakta uzanmalar falan yaşı küçük falan değil.
Koca kazık olup böyle davrananlara sinir oluyorum!

Hiç sevimli de görünmüyor.
İtici ve saçma oluyor.
Konu da kucak kucağa oturmak yok, aynı yatağa uzanmak yok iyi okudunuz mu?
Ben de kardeşlerime aşkım hayatım derim ne var bunda?
Cinsiyetler farklı olduğu zaman kardeş olunmuyor mu?

bosuna adama bişey deyip cıldırtma bırak kardesiyle biraz ask yasasın.. kardes sonucta bu.. sen zaten heran yanındasın.. bazıları akrabalarının yanında sevgisini göstermeyi sevmez.. sen de hos gör ve rahat ol

Valla ben de tıpkı eşiniz gibiyim. Ablamla uzak oturuyorum. Ablam bize geldiğinde değil kocamı dünyayı unuturum. Bütün gün yapışık ikiz gibi gezeriz. Kocam yatakta yalnız yatar ben ablamla sabahlarım, son gelişinde koyun koyuna yattık.
Kardeş gibisi var mı ya.
Siz kardeş sevgisi nedir bilmiyorsunuz sanırım, tek kardeş falan mısınız?

Son düzenleme:
Mrb kk kadinlari

Su an sinirden evde duramiyorum ama gulmek zorundayim.esim ameliyat oldu 3 ay oldu 3 aydir bebek gibi bakiyorum onu he bakmakta zorundayim evlnirken iyi gunde kotu gunde diyoruZ. Doktorumuz istanbulda kontrol amacli geldik gorumcemde kaliyoruz 3 aydir gorumcem bir kez olsun gelmedi. kardesine gecmis olsuna ama su an ondan kiymetlisi yok esimuz gozunde . Onu opuyo, kokluyo ,askim diyo ;aramiza oturtuyo ,az once yatti esim ablasina abla gel bi opuyim uyumadan ama hic beni cagirmadi .ben yokmusum gibi davraniyor sadece ihtiyaci oldugunda varligim aklina geliyor.su istiyorum ,aciktim ,belimi duzelt gibi.yani bi hizmetci gibi goruyor. Bu durum cok zoruma gidiyor. ya siz soyleyin abartiyormuyum ben
Eşinizin sizi hizmetçisi gibi görmesinin görümceyle bir ilgisi yok ki. Görümceniz siz gelmeden önce de eşiniz size karşı vefasız ve kayıtsızmış. Ne değişmiş ki?
Bir sorununuz varsa o sorununuzun muhatabı görümceniz değil, eşiniz.

kesinlikle abartmıyorsun bence haklısın.

senin yaptığın onca fedakarlığa karşın kıymet bilmemesi çok kırıcı.

Arkadaşlar anne/ kardeş sevgisi ayrı,eş sevgisi ayrıdır.Aşkım canım cicim fazlaca tensel temas aşırı bir sevgi gösterisidir.Bu sözler sevgiliye senin hayat arkadaşına aittir.Ben bir annenin çocuğuna aşkım canım demesine bile karşıyım.Bu çocuğun bilinçaltına yatacak ve ilerideki yaşamını etkileyecektir.Bu dediklerimi çocuk gelişimi kitabından okursanız beni anlarsınız.Ayrıca örnek vereyim bizim toplumda neden baba kızına ,aşkım canım deyip alıp kucağına oturtmuyo kocasının yanında.Gelip abisi şapur şupur öpmüyor. Bunun saygızısca olduğunu düşünüyorum,bakın ben ablamın annenim gözünde değerliyim deyip kadınlar arası rekabet ortamı yaratmaktır bu....Kadının başka bir kadını sürekli rakip görmesidir.Madem orda kardeşinizi opüyorsunuz eşine de sarılın eşi öksüz mü yetim mi?Burda hep bir numara ben oalyım derdi yok burda mahremiyet konusu.

kardeşi kardeşe de kırdırtacaksınız ya helal olsun..yahu şu hanımlarınızı beylerinizi bi rahat bırakın ya..kardeşime sarıldım öptüm diye çıngar çıkarak adamın alnını karışlarım..sınırlarınızı bazen hiç bilmiyorsunuz.

Back
X