Lütfen hemen kötü düşünmeyin. Belki ikiz gebeliktirKızlar betam
29.10da. 674tu
31.10 da 4278 çıkmış kızlar çok yükselmiş mol gebelik diye bişi varmış çok korkuyorum ya böyle olan var mı kızlar
Ultrason kontrolü yapıldı mı? Haftasonu diye yapılmamıştır belki yarın gidersiniz doktora. İkizdir diye düşünüyorumKızlar betam
29.10da. 674tu
31.10 da 4278 çıkmış kızlar çok yükselmiş mol gebelik diye bişi varmış çok korkuyorum ya böyle olan var mı kızlar
Bu akşam gittim canım kötü bişi görmüyorum dedi 2 gün sonra betani tekrarla gel dedi canımUltrason kontrolü yapıldı mı? Haftasonu diye yapılmamıştır belki yarın gidersiniz doktora. İkizdir diye düşünüyorum
Inşallah öyledir canım ya kse yok daha görmedi ama.kotu biside görmüyorum dedi iki gün sonra testi tekrarla dediİkiz gebelik olabilir mol gebeliği bilmiyorum ama ikizlerde fazla artış oluyor
Aynı canımFarklı laboratuvarsa kalibrasyonu farklıdır
Benim ilk zamanlar 4 günde 10 kat artmıştı doktor olabiliyor bazen böyle demişti ikizde değil tek gebelikte de olabiliyormuş bazenInşallah öyledir canım ya kse yok daha görmedi ama.kotu biside görmüyorum dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi
Benide salı günü çağırdı canım tekrar beta yaptır dedi sende kese gözüktü mu canımMerhaba aynı korku bende de var 1070 çıktı Perşembe Cumartesi 3804 fazla geldi ama farklı hastanede yaptırdım...Salı doktora gidicem
Ay inşallah öyledir canım ya sağlıkli olsun da 2 tane kaybım vardı inşallah bu sefer sağlıklı olurBenimde 2 kattan fazla artış olmuştu. Gayet güzel ilerleyen bi hamilelikti sorun olmadı. Erkek bebekte değer iki kattan fazla yükselir gibi şeyler okumuştum hatta o dönem.
Keseyi ne zaman gördün canımBenimde 2 kattan fazla artış olmuştu. Gayet güzel ilerleyen bi hamilelikti sorun olmadı. Erkek bebekte değer iki kattan fazla yükselir gibi şeyler okumuştum hatta o dönem.
Canım keseyi ne zaman gördün pekiBenim ilk zamanlar 4 günde 10 kat artmıştı doktor olabiliyor bazen böyle demişti ikizde değil tek gebelikte de olabiliyormuş bazen
5 haftalıkken gördümCanım keseyi ne zaman gördün peki
Hm tamam canım belki bende görürüm o zaman şuan 4+6 yim5 haftalıkken gördüm
İnşallahHm tamam canım belki bende görürüm o zaman şuan 4+6 yim
Değer 2000 küsürdü. Benimde öncesinde 1 düşüğüm var diye çok korkmuştum.Keseyi ne zaman gördün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?