Songulshn Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2020 585 222 23 26 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Songulshn #21 hayatbeklemezz .!.: Değer 2000 küsürdü. Benimde öncesinde 1 düşüğüm var diye çok korkmuştum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür
hayatbeklemezz .!.: Değer 2000 küsürdü. Benimde öncesinde 1 düşüğüm var diye çok korkmuştum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür
H hayatbeklemezz Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2018 6.652 7.365 198 31 2 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Songulshn #22 Songulshn .!.: Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür Genişletmek için tıkla... Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Songulshn .!.: Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür Genişletmek için tıkla... Sağlıkla ilerlesin inşallah.
K karanfilla Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2021 467 -439 18 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Songulshn #23 Songulshn .!.: Benide salı günü çağırdı canım tekrar beta yaptır dedi sende kese gözüktü mu canım Genişletmek için tıkla... Merhaba evet bugün çok şükür kese gözüktü 10 gün sonra kalp atımını duymak için gel dedi bakalım hayırlısı sizde de görünmüştür inşallah
Songulshn .!.: Benide salı günü çağırdı canım tekrar beta yaptır dedi sende kese gözüktü mu canım Genişletmek için tıkla... Merhaba evet bugün çok şükür kese gözüktü 10 gün sonra kalp atımını duymak için gel dedi bakalım hayırlısı sizde de görünmüştür inşallah
K karanfilla Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2021 467 -439 18 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Songulshn #24 Songulshn .!.: Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür Genişletmek için tıkla... Sevindim sağlıkla gelsinler
Songulshn .!.: Bende bugün başka Doktora gittim canim keseyi gördu çok şükür Genişletmek için tıkla... Sevindim sağlıkla gelsinler