- 18 Şubat 2022
- 41
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Samira1234
Beta hcg değerim 0.23cikti yükselme ihtimali varmı tecrübeli olanlar yazssin lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey yazmamışsın adetin geçti geçmedi mi?Beta hcg değerim 0.23cikti yükselme ihtimali varmı tecrübeli olanlar yazssin lütfen![]()
6 gün var adetime sabredemedim gittim tahlil yaptimHiçbir şey yazmamışsın adetin geçti geçmedi mi?
Gece uyku arasında karnıma kramp girdi iki kez akıntım oluyor biara sarımtırak akıntım oldu hafif bel ağrım da vardı korunmadigimiz için suphelendim6 gün var adetime sabredemedim gittim tahlil yaptim
Gecikmedi 6 gün kala yaptimader gecikmesinden ne kadar sonra yaptın?
Benim de 0.100 su negatif oluyor canımYok mu cevap verecek kimse![]()
Anladım canm bakalım 5 gün var çok umutlu da değilim ama belli de olmaz bakalım artık inşallah ikimizin de en kısa zaman da olurBenim de 0.100 su negatif oluyor canım
İlişki üzerinden 8 gün geçti aslında çıkar mı diye çok düşündüm dayanamadım yine bakalım artık adet tarihimi bekliyecem 5 gün kaldiReglden 6 gün öncesi çok erken hamile olsanız dahi çıkmamış olabilir.
Merhaba sonuç ne çıktı hamile misinizİlişki üzerinden 8 gün geçti aslında çıkar mı diye çok düşündüm dayanamadım yine bakalım artık adet tarihimi bekliyecem 5 gün kaldi
Şüphelenen ilişki üzerinden kaç gün geçtikten sonra hamile olduğunuzu anladınız? Bir de 0.23 den sonra diğer değeriniz neydi?5 haftalık hamileyim kizlar Allah isteyen herkese versin inşallah yarın kontrolümüz dua edin herşey yolunda gider inşallah![]()
İlişkiden 8 gün sonra tahlil yaptım erken yani günüm geçtikten sonra gittim 51.6 iki gün sonra 97.7Şüphelenen ilişki üzerinden kaç gün geçtikten sonra hamile olduğunuzu anladınız? Bir de 0.23 den sonra diğer değeriniz neydi?
Teşekkürler cevabınız için. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah4 haftalıkken 2055 oldu![]()
Merhaba bende 6 gün kala kan testi yaptım 0,783 çıktı doktorum adet gecikmesini beklememi söyledi sizin yükseldi mi sonradanGecikmedi 6 gün kala yaptim
Evet yükseldi benim ihtimal var canım bekle Allah isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba bende 6 gün kala kan testi yaptım 0,783 çıktı doktorum adet gecikmesini beklememi söyledi sizin yükseldi mi sonradan