- 13 Ekim 2022
- 80
- 25
- 8
- 29
- Konu Sahibi dilaramilara
-
ilk evet. göbekten prolutex yapıyorum aabah akşam. estrofem kullanıyorum sabah 2akşam2 adet( perşembe bırakıyorum) folik asit kullanıyorum. bide kasık ağrılarım için magnezyum verdi doktor. ama dilim şişti 2 gün önce. sanırım ilaçlar biraz fazla geldi bünyeme. magnezyumu bıraktima kararı verdi bugün doktor.Çok şükürilk denemeniz mi ve şu an ilaç kullanımı yapıyor musun acaba ?
Bir an önce bitiririz ilaçlarımızı inşallah ya bende çok bunaldım. Kalçadan iğnem var estrofem x3 folik asit,corasprin,dupaston,sabah akşam fitil var birde …ilk evet. göbekten prolutex yapıyorum aabah akşam. estrofem kullanıyorum sabah 2akşam2 adet( perşembe bırakıyorum) folik asit kullanıyorum. bide kasık ağrılarım için magnezyum verdi doktor. ama dilim şişti 2 gün önce. sanırım ilaçlar biraz fazla geldi bünyeme. magnezyumu bıraktima kararı verdi bugün doktor.
Bir an önce muayeneye gidersiniz ilaçları bir kısmını keserler her şey yolundaysaBir an önce bitiririz ilaçlarımızı inşallah ya bende çok bunaldım. Kalçadan iğnem var estrofem x3 folik asit,corasprin,dupaston,sabah akşam fitil var birde …
mesela ben de coraspin kullanıyordum dördüncü gün bir damla kahverengi lekelenmem oldu doktor hemen bıraktırdıBir an önce bitiririz ilaçlarımızı inşallah ya bende çok bunaldım. Kalçadan iğnem var estrofem x3 folik asit,corasprin,dupaston,sabah akşam fitil var birde …
Bende hiç lekelenme olmadı henüz . İnşallah yarın keserlermesela ben de coraspin kullanıyordum dördüncü gün bir damla kahverengi lekelenmem oldu doktor hemen bıraktırdı
48. saatte minimum 228 gelmesi gerekirken 39. saatte 234 gelmesi çok normal :) benimde 48. saatte tam ikiye katladı hiç fazlası yoktu ama her şey yolunda hiç canınızı sıkmayın ve tam olarak aynı saatte aldırın bence :)Merhaba herkese . Benimde 2 adet 5. gün embiriyosu transferi oldu 14 ekimde . 9. gün kanda 114 geldi bugün 11.gün 23
4 geldi ama bakılan iki gün arasında tam 48 saat yok 39 saat var bunuda kadın doğumda calısan arkadasım söyledi saatin bile önemli oldugunu . Biraz nazlı yükselmiş gibi geldi bana umarım sonu iyi olur ❤
çok tesekkürler yorumunuz için48. saatte minimum 228 gelmesi gerekirken 39. saatte 234 gelmesi çok normal :) benimde 48. saatte tam ikiye katladı hiç fazlası yoktu ama her şey yolunda hiç canınızı sıkmayın ve tam olarak aynı saatte aldırın bence :)
nasıl geçti randevunuz? keseyi, bebişi görebildinizz mi???Merhabalar canım . Bende 4 ekimde transfer oldum şu an pozitif durumdayım. Kese görmeye gittin mi acaba merak ettim..
Bende hiç lekelenme olmadı henüz . İnşallah yarın keserlergörebildiniz mi bugün keseyi? bebişi:)
%60 bile yeterli oluyor hattaBence iyi bir kere daha verin oda en az 2 katı arttıysa inşallah sıkıntı olmaz
umarım her şey yolundadırİnşallah allahın izniyle yarın görürüz keseyi. Belirtilerim devam ediyor o içimi rahatlatıyor birazcık ..çok teşekkür ederim inşallah kalbinide duyarız sağlıkla alırız kucağımıza
Bende aynı merkezde aynı doktora gidiyorum canım. benimde 5. gün 2 adet embriyo transferim oldu. :) bana da dua et tutsun bebişlerim :)teşekkürler, bahçeci fulyada. mehmet reşit bey’e.
Evet canım keseyi gördük 8 mm dedi ama bebişi göremedik belki de yukurdan baktığı içindir 10 gün sonra tekrar gel dedi. Senin durumlar nasıl ?nasıl geçti randevunuz? keseyi, bebişi görebildinizz mi???
bence kesinlikle Vajinal baktır. benim dün aşırı kanamam oldu apar topar hastaneye gittik biz, bebek iyi keseyi de gördük artık bebeği de gördük kalbi de atıyordu çok şükür :) kanamalar için Vajinal fitil başladım. Ama düşük riskin var dedi, benim gönlüm rahat çok kanamam oldu ama yine de hiç düşüreceğimi düşünmedim benimle kalacağını inanıyorum. dün kalbinin attığını gördüm korkularımı bıraktım bir kenara :)Evet canım keseyi gördük 8 mm dedi ama bebişi göremedik belki de yukurdan baktığı içindir 10 gün sonra tekrar gel dedi. Senin durumlar nasıl ?
Devlet hastanesind gidiyorum keşke dediğimi dinleseler de vajinal baksalar ama hiç sanmıyorum.. çok şükür sevindim senin adınabence kesinlikle Vajinal baktır. benim dün aşırı kanamam oldu apar topar hastaneye gittik biz, bebek iyi keseyi de gördük artık bebeği de gördük kalbi de atıyordu çok şükür :) kanamalar için Vajinal fitil başladım. Ama düşük riskin var dedi
Kaç haftalıksın şuan doktor söyledi mi ? Benim bugün tam 6 oluyorDevlet hastanesind gidiyorum keşke dediğimi dinleseler de vajinal baksalar ama hiç sanmıyorum.. çok şükür sevindim senin adınaben transfer öncesi başlamıştım progestan fitile ve iğneye . Erken doğumu ve düşüğü engellemesi için .
Ben de transfer öncesi başladım , ben göbekten iğne yapıyordum, ama şu an aktif kanamam olduğu için Vajinal fitil’e geçtik. fitil neredeyse tamamen kesti kanamayı hızlıca, varsa gönderir misiniz kesenin fotoğrafını heyecanlandım aynı gün oldığımız içinDevlet hastanesind gidiyorum keşke dediğimi dinleseler de vajinal baksalar ama hiç sanmıyorum.. çok şükür sevindim senin adınaben transfer öncesi başlamıştım progestan fitile ve iğneye . Erken doğumu ve düşüğü engellemesi için .
aynen dün beş hafta altı günlük dedi bebeği ölçüp.Kaç haftalıksın şuan doktor söyledi mi ? Benim bugün tam 6 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?