kızlar BETA HCG değerlerim normal mi??

dilaramilara

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
80
25
8
29
kızlar 4 ekimde 5. gün embriyosu transfer edildi bana. betahcg değerlerim transfer sonrası

7. gün 71.1
9. gün 156.1

sizce nasıll? ben iyi diye mutluyum ama doktor 48 saat sonra tekrar istedi.. anlayamıyorum of

Bence iyi bir kere daha verin oda en az 2 katı arttıysa inşallah sıkıntı olmaz

Merhaba değerleriniz gayet güzel. Doktorun 48 saat sonra istemesinin sebebi beta hcg hormonun sağlıklı gebeliklerde 2 günde bir 2 kat değer artması beklenir. Bunu kontrol etmek amaçlı her gebeden de istenir. Henüz çok yeni gebeliğiniz Hayırlısı olsun

Bence iyi bir kere daha verin oda en az 2 katı arttıysa inşallah sıkıntı olmaz
ben de iyi siye düşünüyorum vallahi :) ama 6. günden beri sancı çekiyorum yoğun bir şekilde. baya bi korkuyorum açıkçası. çok şükür lekelenme kanama vs yok. ama sancılarım ara ara çok kuvvetleniyor ve çook korkuyorum

çok teşekkürler ederim :) siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) ben de iyi diye düşünüyorum vallahi :) ama 6. günden beri sancı çekiyorum yoğun bir şekilde. baya bi korkuyorum açıkçası. çok şükür lekelenme kanama vs yok. ama sancılarım ara ara çok kuvvetleniyor ve çook korkuyorum

kızlar 4 ekimde 5. gün embriyosu transfer edildi bana. betahcg değerlerim transfer sonrası

7. gün 71.1
9. gün 156.1

sizce nasıll? ben iyi diye mutluyum ama doktor 48 saat sonra tekrar istedi.. anlayamıyorum of
Bence pozitif hayırlısı olsun inşallah nerde yaptırdınız tüp bebegi

Korkma bunlar çok normal gelişim başladı brnim hala kasık ağrılarım oluyor. Normal süreçler şu an içeride bir can oluşuyor hücreler bölünüyor çoğalıyor aynı zamanda rahmin de büyüyor.

İnşallah yerleşme ağrısıdır dr zaten ilaç veya fitil verir duruma göre iyi düşünün iyi olsun

çok teşekkür ederim sadece bazen gün içinde cidden oldukça kuvvetli sağ kasığım sancıyor… yaşayan var mı böyle bu durumu?

çok teşekkür ederim sadece bazen gün içinde cidden oldukça kuvvetli sağ kasığım sancıyor… yaşayan var mı böyle bu durumu?
Rica ederim. Şimdi çok başlardasın bu dönemde normal bu ağrılarında orada oluşum var çünkü inanılmaz mucizevi bir şey oluyor vücudunda doktorunuz zaten olumsuz bir durumda hemen müdahele eder. Gebelik kesesi genelde 3000 lerde olunca gözüküyor diye biliyorum. Beta artışı takibi sonrası da keseyi görmeyi bekleyeceksinNe güzel sağlıkla ilerliyor kucağına aldığın günler de gelsin inşallah 12 haftalığım hala kasık ağrım var

çok şükür lekelenmem yok. ben adet görmüyorum normal hayatımda malesef. yumurtalıklarım çalışmıyor benim. o yüzden dediğiniz gibi olamaz diye düşünüyorum.

yüreğime su serptiniz çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…