kızlar BETA HCG değerlerim normal mi??

merhaba bence değerleriniz gayet güzel. benim 7.gün 100 9.gün 217 çıkmıştı doktor bir daha istememişti ama biz merak ettik 12.gün 500 civarıydı 🙈
insan inanamıyor ve asıl korkular da yeni başlıyor.. sizi çok iyi anlıyorum. benim de sağda ve solda ara ara sancılar sanki kramp gibi ağrılar oluyordu. bazen hala oluyor, bugün 21.gündeyim daha kese göremedik ve pazartesi randevumuz var. kıyaslama yapmak istersiniz diye ayrıntılı yazdım.
darısı kese görmeye ve kalp atışı duymaya 😻 hayırlı uğurlu olsun ♥️

merhaba bence değerleriniz gayet güzel. benim 7.gün 100 9.gün 217 çıkmıştı doktor bir daha istememişti ama biz merak ettik 12.gün 500 civarıydı 🙈
insan inanamıyor ve asıl korkular da yeni başlıyor.. sizi çok iyi anlıyorum. benim de sağda ve solda ara ara sancılar sanki kramp gibi ağrılar oluyordu. bazen hala oluyor, bugün 21.gündeyim daha kese göremedik ve pazartesi randevumuz var. kıyaslama yapmak istersiniz diye ayrıntılı yazdım.
darısı kese görmeye ve kalp atışı duymaya 😻 hayırlı uğurlu olsun ♥️
çok naziksiniz. insan nasıl güzel empati yapabiliyor bu durumlarda :) şey dormak istiyorum ağrılarınız arada kuvvetleniyor mu? bir de doktorunuz sancılar, ağrılar için ne yotum yaptı? teşekkürler:)

çok naziksiniz. insan nasıl güzel empati yapabiliyor bu durumlarda :) şey dormak istiyorum ağrılarınız arada kuvvetleniyor mu? bir de doktorunuz sancılar, ağrılar için ne yotum yaptı? teşekkürler:)
çok teşekkür ederim 🥹🥹♥️ arada anlık ağrı saplanıyor gibi oluyor bana ama en çok transferden 1 hafta sonra olmuştu bugünlerde pek olmuyor (transferden sonra 3 hafta geçti) doktorumla en son 1 hafta önce görüştük bu tarz ağrılar normal demişti..

kızlar 4 ekimde 5. gün embriyosu transfer edildi bana. betahcg değerlerim transfer sonrası

7. gün 71.1
9. gün 156.1

sizce nasıll? ben iyi diye mutluyum ama doktor 48 saat sonra tekrar istedi.. anlayamıyorum of :KK43:
Merhabalar canım . Bende 4 ekimde transfer oldum şu an pozitif durumdayım. Kese görmeye gittin mi acaba merak ettim..

Merhabalar canım . Bende 4 ekimde transfer oldum şu an pozitif durumdayım. Kese görmeye gittin mi acaba merak ettim..
merhaba :) transferden sonra bizim 13. günde beta 620 çıktı. 15. günde keseyi gördük çok şükür. 23. günde bebeği görmek için randevu verdi. umarım ordadır 🤗 sizde durumlar nasıl?

merhaba :) transferden sonra bizim 13. günde beta 620 çıktı. 15. günde keseyi gördük çok şükür. 23. günde bebeği görmek için randevu verdi. umarım ordadır 🤗 sizde durumlar nasıl?
umarım sizde gördünüz keseyi :) ama görmediyseniz endişelenmeyin. ben de vajinal muayeneyle gördüm. hala çok erken

Çok güzel allahım devamını getirsin inşallah 🙏 bende en son dün kan verdim transfer sonrası 19. Gün oluyor 9700 çıktı beta yarın
kese görmeye gideceğim inşallah keseyi görürüm hatta kalp atışınıda duysam mutluluktan havaya uçarımm 😍

Yarına da ikiye katlarsa 18.000 leri bulacak kalp atışı için yeterli midir acaba ? 🙏
eğer aynı tarihte 4 ekimde transfer olduysak (5. gün embriyosuysa eğer) kalp atışını duyabileceğiniz tarih perşembe-cumaya denk geliyor. yani keseyi kesinlikle görürsünüz ama kalp atışı için acele davranmayın endişe etmeyin ben bebeği göremedim mesela ama hiç endişelenmedim, yani sizin de bebeğin kalp atışları kesin olarak görmeniz gereken tarihi dört-bel gün sonra oluyor o yüzden eğer göremezsiniz endişelenmeyin ama keseyi kesin olarak görünmesi gerekiyor ultrasonla

çok teşekkür ederim 🤲🏻 sadece bazen gün içinde cidden oldukça kuvvetli sağ kasığım sancıyor… yaşayan var mı böyle bu durumu?
Ben de çok yaşadım kasık ağrısını, sancı gibi isağ kaşığa giriyordu otırduğum yerde nefes alamıyordum. 6. Haftada bitti. Tebrik ederim 🥳👏👏😍

Ben de çok yaşadım kasık ağrısını, sancı gibi isağ kaşığa giriyordu otırduğum yerde nefes alamıyordum. 6. Haftada bitti. Tebrik ederim 🥳👏👏😍
çok teşekkür ederim :)) doktor günde bir kapsül magnezyum verdi bana. çok şükür bıçak gibi kesildi kasık ağrım :)) şimdi gaz sancılarıyla başım dertte 😂

eğer aynı tarihte 4 ekimde transfer olduysak (5. gün embriyosuysa eğer) kalp atışını duyabileceğiniz tarih perşembe-cumaya denk geliyor. yani keseyi kesinlikle görürsünüz ama kalp atışı için acele davranmayın endişe etmeyin ben bebeği göremedim mesela ama hiç endişelenmedim, yani sizin de bebeğin kalp atışları kesin olarak görmeniz gereken tarihi dört-bel gün sonra oluyor o yüzden eğer göremezsiniz endişelenmeyin ama keseyi kesin olarak görünmesi gerekiyor ultrasonla
İnşallah allahın izniyle yarın görürüz keseyi. Belirtilerim devam ediyor o içimi rahatlatıyor birazcık .. 🙏🌸 çok teşekkür ederim inşallah kalbinide duyarız sağlıkla alırız kucağımıza 🙏

Birde merak ettim dilara hanım acaba şu an kaç haftalık olmuş oluyorsunuz ?

Eklentiler

• 6E5334A8-DECF-4721-A0CB-F02310FA6D4E.webp
    6E5334A8-DECF-4721-A0CB-F02310FA6D4E.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 54
Back
X