Kızlar beta hcg normalmi?

Ayla2023

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
10
0
1
26
Merhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.

vajinal ultrasonla bakmış ama olsa görürdü diye düşünüyorum. Detaylıca baktı mı başka kese var mı diye, birini görüp burda diyip bıraktı mı ?

Hayır detaylıca bakmadı birini gördü dedi bir kese var. Kendi doktorum izinliydi başka doktorun yanlna gittim. İlk kızımda kendi doktorum o kadar detaylı bakmıştıki. Burda hiç 3-4 dakka sürmedi

Hayır detaylıca bakmadı birini gördü dedi bir kese var. Kendi doktorum izinliydi başka doktorun yanlna gittim. İlk kızımda kendi doktorum o kadar detaylı bakmıştıki. Burda hiç 3-4 dakka sürmedi
sonuç nedir cok merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…