- 29 Mart 2023
- 148
- 26
- 13
- 29
- Konu Sahibi okul onceci
-
kimyasal geçiriyor olabilirsiniz. Regl gününüz ne zamandı ?Kızlar daha önce de konu açmıştı korktuğum başıma geldi sanırım dış gebelik geçiriyorum 18 Temmuz da betam 26 çıktı 3 gün sonra 64 4 gün sonra 242 ve bugün yani 3 gün sonra 372 çıktı progesteron da düşmüş çok kötü oldum
Hepsi aynı yerin değerleri mi?Kızlar daha önce de konu açmıştı korktuğum başıma geldi sanırım dış gebelik geçiriyorum 18 Temmuz da betam 26 çıktı 3 gün sonra 64 4 gün sonra 242 ve bugün yani 3 gün sonra 372 çıktı progesteron da düşmüş çok kötü oldum
kimyasal geçiriyor olabilirsiniz. Regl gününüz ne zamandı ?
dış gebelik bu değili
Dış gebelik farklı bir olay sizinki kimyasala benziyorKızlar daha önce de konu açmıştı korktuğum başıma geldi sanırım dış gebelik geçiriyorum 18 Temmuz da betam 26 çıktı 3 gün sonra 64 4 gün sonra 242 ve bugün yani 3 gün sonra 372 çıktı progesteron da düşmüş çok kötü oldum
Evet aynı yerlerinHepsi aynı yerin değerleri mi?
En son 18 Haziran da oldum PCos olduğu için düzenli değil adetlerim klomen kullanmıştım kimyasal da geçirdim onlarda değer düşmüyor muydu bunda az da olsa yükselme varkimyasal geçiriyor olabilirsiniz. Regl gününüz ne zamandı ?
dış gebelik bu değil
En başta güzel artmış biraz bekleyin iki gün sonra bir daha baktırın bence.Evet aynı yerlerin
18 haziranda oldum en son pcos olduğu için gecikmeler de oluyoraslında bence bekleyın cunku değerler çokta kötü değil adet tarıhı ne zamandı
Evet öyle yaptırayım diyorum ilk kimyasal şimdi dış gebelikEn başta güzel artmış biraz bekleyin iki gün sonra bir daha baktırın bence.
Dış gebelikte artış oluyor ama iki katı değil diye biliyorumDış gebelik farklı bir olay sizinki kimyasala benziyor
tam iki günde bir kan vermeye ik kez daha devam edin yeni yerleşmeye çalışıyorsa bu şekilde bir tık düzesizlik olabiliyor..18 haziranda oldum en son pcos olduğu için gecikmeler de oluyor
İnşallah öyledirtam iki günde bir kan vermeye ik kez daha devam edin yeni yerleşmeye çalışıyorsa bu şekilde bir tık düzesizlik olabiliyor..
Dış gebelik yumurtanın rahim dışında bir yerde döllenmesiyle oluşur, sancınız olur öyle bir durumda zaten teshisi de doktor koyar. Sizin beta değeriniz düzgün artmıyor, zamanla daha da düşmeye başlarsa kimyasal olur zaten. İsterseniz bir doktora muayene olunDış gebelikte artış oluyor ama iki katı değil diye biliyorum
Bugün kan vermiştim öğleden sonra gel ona göre konuşalım dedi bakalım ne diyecek birazdan gideceğim ağrı. Yok kanama da yok bilemiyorum ne oluyorDış gebelik yumurtanın rahim dışında bir yerde döllenmesiyle oluşur, sancınız olur öyle bir durumda zaten teshisi de doktor koyar. Sizin beta değeriniz düzgün artmıyor, zamanla daha da düşmeye başlarsa kimyasal olur zaten. İsterseniz bir doktora muayene olun
Doktora gittin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?