• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beta ma yorum yapar mısınız

Acelyaa46

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
18
Kızlar 15 Haziran adet oldum 3-4 gün sürdü 18 de bitti adetim bitti 2 gün sonra kasıkslrım ağrıdı dedim erken yumurtladım degerlendşrmek istedim neyse şu son 5-6 gün belim kaşığım çok ağrıyor dün alerjik durumdan kan verdim betam <2 çıktı ilk defa böyle oldu genelde 0 da çıkardı doktor olabilir olmayabilir erken olmuştur dedi neyse böyle olup hamile olan var mı ? Merak ettim

Kızlar 15 Haziran adet oldum 3-4 gün sürdü 18 de bitti adetim bitti 2 gün sonra kasıkslrım ağrıdı dedim erken yumurtladım degerlendşrmek istedim neyse şu son 5-6 gün belim kaşığım çok ağrıyor dün alerjik durumdan kan verdim betam <2 çıktı ilk defa böyle oldu genelde 0 da çıkardı doktor olabilir olmayabilir erken olmuştur dedi neyse böyle olup hamile olan var mı ? Merak ettim
0 ve <2 arasında inanın fark yok. Diyelim erken yumurtlayıp döllenme olsa bile çok çok erken. İlişki üzerinden minumum 12 gün geçsin. Çok acele etmişsiniz

0 ve <2 arasında inanın fark yok. Diyelim erken yumurtlayıp döllenme olsa bile çok çok erken. İlişki üzerinden minumum 12 gün geçsin. Çok acele etmişsiniz
Aşkım acele etmedim doktor iğne yapacaktı gebelik şüphen var mı dedi bende bilmiyorum hocam dedim bakalım o zaman dedi ilk kez <2 çıktı şok oldum genelde 0 hep

Kimse yok mu

Huuuuhuuuuu

Aşkım acele etmedim doktor iğne yapacaktı gebelik şüphen var mı dedi bende bilmiyorum hocam dedim bakalım o zaman dedi ilk kez <2 çıktı şok oldum genelde 0 hep
Tamam dedigim gibi şuan için bir şey ifade etmiyor. Regl gününe yakın tekrarlasan daha iyi. Ama sabredemezsen ilişki tarihi üzerine 12 gün koy

Tamam dedigim gibi şuan için bir şey ifade etmiyor. Regl gününe yakın tekrarlasan daha iyi. Ama sabredemezsen ilişki tarihi üzerine 12 gün koy
Ben bunuda hiç anlam veremedim şimdi adetten sonra ki ilişkiyimi en son ki ilişkiye mi abla yanlış anlama 12 gün boyunca hiç olmuyor desem yalan olur hangisini sayacağın anlamadım

Ben bunuda hiç anlam veremedim şimdi adetten sonra ki ilişkiyimi en son ki ilişkiye mi abla yanlış anlama 12 gün boyunca hiç olmuyor desem yalan olur hangisini sayacağın anlamadım
Anladım kuzum şöyle diyim adetten sonra yumurtlama oldugunu dusunuyorum dedin ya en erken 20 haziranda olmuş olabilir senin deyimine göre 2 temmuzda erken döllenme varsa kanda çıkar.
Eğer normal yumurtlama olduysa bu da adet döneminin 12-14.günlerine denk gelir yani regl olma tarihine. 15 temmuz gibi.
En güzeli regl gecikmesini beklemek.

Kızlar 15 Haziran adet oldum 3-4 gün sürdü 18 de bitti adetim bitti 2 gün sonra kasıkslrım ağrıdı dedim erken yumurtladım degerlendşrmek istedim neyse şu son 5-6 gün belim kaşığım çok ağrıyor dün alerjik durumdan kan verdim betam <2 çıktı ilk defa böyle oldu genelde 0 da çıkardı doktor olabilir olmayabilir erken olmuştur dedi neyse böyle olup hamile olan var mı ? Merak et
Tabii en iyisini doktor bilir ama bende 2 çıktığı zaman hamile değildim beta 5 in üzerinde olması gerekiyor

Back
X