Kızlar beta testim verdim az önce😣

Amin inşAllah. Sende varmı hamilelik
Evet 3 aylık hamileyim.
Ben doğal yolla, kısa sürede gebe kaldım, nasip. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sadece pozitif olması yetmiyor. Gebelik sürecinde bebeğini kaybedenler veya risk taşıyanlar da oluyor. Bu nedenle her zaman herkes için hayırlısı diye dua ediyorum

Tüp bebek maddi manevi çok zor. O yüzden endişeni ve kaygını anlıyorum. Tesadüfen bir başlıktan sonra tıklamışım bu bölüme ve bu konuya. Bu nedenle yürekten dua ediyorum. İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olsun

Çok teşekkür ediyorum insan tüp bebeğe başlarken kesin olucak gözüyle başlıyor. Hani buda olmazsa nasıl olucakki diyorsun kendine kendine daha çok yıpratıcı oluyor. Benim 2.denemem ilkindede hiç belirtim olmadı negatif gördüm bundada ilk günden beri hiç belirtim yok yine bakalım ne olucak seninde inşAllah böyle güzel devam eder kucağına alırsın

Bazen ilk bebeğe tüp bebek ile çok uğraşıp, sonra doğal yolla gebe kalıyor insanlar. Çevremde bu gibi kişiler oldu. Forumda da çok denk geldim. Sanırım stres çok etkiliyor ya da Rabbim ne zaman uygun görürse
Dilerim en güzel sonucu bugün alırsın. Ama olmazsa da çok üzülmemeye çalış.
İyi kötü regl görüyorsan, bebeği taşıyacak bir rahmin varsa, eşinde de sperm varsa illa ki bir gün olur. Bol dua

Kızlar şoktayım hiç belirtim yoktu inanın Allah hepinize görmeyi nasip etsin ilk defa pozitif sonuç aldım inşAllah böyle değerlerim artarak devam eder daha bugün 7 günüm . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sağ Salim kucağına alırsın inşallah gebeliğin de güzel ilerler senin adına çok sevindim

canımm çok ama çok mutlu oldum, burada aldığım her pozitife o kadar mutlu oluyorum ki banada umut oluyor. Hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğin.

Allah hepinizden razı olsun çift embiriyo 90 değer nasıl sizce doktor iyi dedi cuma günü yine kan ver dedi
MasAllah,güzel ilerler insAllah.Degeriniz cok güzel çıkmış,benim 10.gün 57 çıkmıştı şuan 15 haftalik hamileyim hic korkmayin değeriniz güzel artar insAllah

MasAllah,güzel ilerler insAllah.Degeriniz cok güzel çıkmış,benim 10.gün 57 çıkmıştı şuan 15 haftalik hamileyim hic korkmayin değeriniz güzel artar insAllah
Allah razı olsun Allah hepininizin yüzünü güldürsün. Benim şuanlık değer çift görünüyo. Ama daha 7 günümdeyim çok yeni bakalım cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…