- Konu Sahibi melekhayal
İnşallah pozitif çıkar ve sonrası da inşallah sağlıklı ve hayırlı olurÖzel hastanede ama sonuç 5 gibi çıkıcakmış

Sonucu yazarsan sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif çıkar ve sonrası da inşallah sağlıklı ve hayırlı olurÖzel hastanede ama sonuç 5 gibi çıkıcakmış
Amin inşAllah. Sende varmı hamilelikİnşallah pozitif çıkar ve sonrası da inşallah sağlıklı ve hayırlı olur
Sonucu yazarsan sevinirim.
Evet 3 aylık hamileyim.Amin inşAllah. Sende varmı hamilelik
Çok teşekkür ediyorum insan tüp bebeğe başlarken kesin olucak gözüyle başlıyor. Hani buda olmazsa nasıl olucakki diyorsun kendine kendine daha çok yıpratıcı oluyor. Benim 2.denemem ilkindede hiç belirtim olmadı negatif gördüm bundada ilk günden beri hiç belirtim yok yine bakalım ne olucakEvet 3 aylık hamileyim.
Ben doğal yolla, kısa sürede gebe kaldım, nasip. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sadece pozitif olması yetmiyor. Gebelik sürecinde bebeğini kaybedenler veya risk taşıyanlar da oluyor. Bu nedenle her zaman herkes için hayırlısı diye dua ediyorum
Tüp bebek maddi manevi çok zor. O yüzden endişeni ve kaygını anlıyorum. Tesadüfen bir başlıktan sonra tıklamışım bu bölüme ve bu konuya. Bu nedenle yürekten dua ediyorum. İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olsun![]()
Çok teşekkür ediyorum insan tüp bebeğe başlarken kesin olucak gözüyle başlıyor. Hani buda olmazsa nasıl olucakki diyorsun kendine kendine daha çok yıpratıcı oluyor. Benim 2.denemem ilkindede hiç belirtim olmadı negatif gördüm bundada ilk günden beri hiç belirtim yok yine bakalım ne olucakseninde inşAllah böyle güzel devam eder kucağına alırsın
Yok yapmamıştı ya benim adetlerimin yoğunluğu her ay aynı olmaz zatenEn azindan kisten kurtuldun cankm benim acaba adetimi macun mu kesti sizde de adete azalma yapiyo muydu
Aynen oyle vala sonucun cikti mi canimYok yapmamıştı ya benim adetlerimin yoğunluğu her ay aynı olmaz zaten
Ayy hayırlı uğurlu olsunKızlar sonucum 90,92
Kızlar sonucum 90,92
Canim hayirli olsun cok guzel :) banada dua et bende poztifi goreyimKızlar sonucum 90,92
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah gebeliğin de güzel ilerler senin adına çok sevindimKızlar şoktayım hiç belirtim yoktu inanın Allah hepinize görmeyi nasip etsin ilk defa pozitif sonuç aldım inşAllah böyle değerlerim artarak devam eder daha bugün 7 günüm . Allah hepimizin yardımcısı olsun
canımm çok ama çok mutlu oldum, burada aldığım her pozitife o kadar mutlu oluyorum ki banada umut oluyor. Hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğin.Kızlar şoktayım hiç belirtim yoktu inanın Allah hepinize görmeyi nasip etsin ilk defa pozitif sonuç aldım inşAllah böyle değerlerim artarak devam eder daha bugün 7 günüm . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ee noldu sonuçlar canım inş gönlüne göre olsunÖzel hastanede ama sonuç 5 gibi çıkıcakmış
Sonucum 90,92Ee noldu sonuçlar canım inş gönlüne göre olsun
MasAllah,güzel ilerler insAllah.Degeriniz cok güzel çıkmış,benim 10.gün 57 çıkmıştı şuan 15 haftalik hamileyim hic korkmayin değeriniz güzel artar insAllahAllah hepinizden razı olsun çift embiriyo 90 değer nasıl sizce doktor iyi dedi cuma günü yine kan ver dedi
Allah razı olsun Allah hepininizin yüzünü güldürsün. Benim şuanlık değer çift görünüyo. Ama daha 7 günümdeyim çok yeniMasAllah,güzel ilerler insAllah.Degeriniz cok güzel çıkmış,benim 10.gün 57 çıkmıştı şuan 15 haftalik hamileyim hic korkmayin değeriniz güzel artar insAllah![]()