Kızlar beta testim verdim az önce😣

melekhayal

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
152
70
18
30
Kızlarr bugün transferimin 7.günü dayanamadım gittim kan testi verdim. Sonucum bi kaç saat sonra çıkıcak. Ama hiç belirtim yok 😔😔

belirti kişiden kişiye değişir kendini dinleyip belirti arama lütfen, 2. tüp bebek denememde bende 7. günde vermiştim sonuç çıkmıştı, inş güzel haberini alırızzz.
Ya gerçektenmi. Belirti aramamın sebebi çift embiriyo olması . Benimde bu ikinci dememem belirtim olmadığı içim içimi yiyor. Senin kaç çıkmıştı değerin

Sizde varmı gebelik
Yok vala canim 2 dusuk oldu suan c life diye macuna basladim dun adetimle birlikte ama adetim kesildi lekelenmem kaldi o da cok az oluyor cumartesi gunu klomene basliyorum yumurta buyutmek icin haftaya cumartesinde gidicem 5. Gun kulanip bakalim yumurtalar buyumus mu diye bende pcis var gecen ay amaliyat oldum hatta 8 santime ulasmisti kistlerim heo su macunu goruyordum onu denemek istedim onu da aldim ustune de klomeni kulancam bu ay insalah etkisi olur 🤲

Çok güzel çıkmış maşAllah . Ben şuan 5 bile görsem havalara uçucak modundayım gerçekten hiç pozitif görmemiş biri olarak bunlar çok zor
benim boş gebelik oluşmuştu düşük yaptım o zaman, yeniden tedavi görüyorum şu anda, Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin.

Yok vala canim 2 dusuk oldu suan c life diye macuna basladim dun adetimle birlikte ama adetim kesildi lekelenmem kaldi o da cok az oluyor cumartesi gunu klomene basliyorum yumurta buyutmek icin haftaya cumartesinde gidicem 5. Gun kulanip bakalim yumurtalar buyumus mu diye bende pcis var gecen ay amaliyat oldum hatta 8 santime ulasmisti kistlerim heo su macunu goruyordum onu denemek istedim onu da aldim ustune de klomeni kulancam bu ay insalah etkisi olur 🤲
Anladım canım Allah yardımcın olsun. Bendede çikolata kisti var 2 ay düzenli clife kullandım kisti söktü attı ama hamile kalamadım o ayrı. Yani bana kist için iyi gelmişti çünkü bende 3 yıldır falan kist vardı

Anladım canım Allah yardımcın olsun. Bendede çikolata kisti var 2 ay düzenli clife kullandım kisti söktü attı ama hamile kalamadım o ayrı. Yani bana kist için iyi gelmişti çünkü bende 3 yıldır falan kist vardı
En azindan kisten kurtuldun cankm benim acaba adetimi macun mu kesti sizde de adete azalma yapiyo muydu

Back
X