kızlar beyaz eşyanın taşınmasıyla ilgili bi sorum var??

gecikmeliyim

Güzel günler göreceğiz 🍃🍃
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
713
26
298
40
Ankara
kızlar öncelikle merhaba ben daha yeni üye oldum siteye ama çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri.gerçekten diğer sitelerden çok farklı bir forum sitesi herkes gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor birilerine.şimdi birinizde bana yardımcı olur musunuz?

ben erzurumdayım haziranda düğünüm olacak Allah izin verirse.beyaz eşyalarımın parasını erzurumdan ödesekte eşyaları gidip ankaradn teslim alsak olur mu acaba bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun çok sıkıntılıyım bu konuda.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım öncelikle.olabilir tabi neden olmasın ama önce eşyaları alacağınız bayiyle konuşun derim.kolay gelsin şimdiden.

bu konuda deneyimli başka biri yok mu kızlar.benim durumunda olan yok galiba herkes kendi memleketine mi gelin oldu zemuszemuskaydirigubbakcemile2

bizde beyaz eşyaları ankaradaki bosch bayisinden aldık, teslim tarihinden 1-1,5 ay önce haber vereceğiz, istanbula verdigimiz adrese getircekler,fabrika verilen adrese gönderiyor, bu aynı şehir olmaz zorunda değil, bayiyle konuşabilirsiniz bunu zaten.

Beyaz eşyanı alacağın bayi ile konuş, direkt fabrikadan çıkar eşyalar. Bence sorun olmaz..

Back
X