• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi akil fikir tavsiye her ne olursa

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Temmuzda evlendim Yaklaşık ekim ayının ortalarında eşim olacak insan (!) dan şiddet gördüm ve evi terk ettim dava süreci başladı. Vardiya usulü çalıştığım için 2 saatlik mesafeden gidiyorum ise. memleketten yani.

O adamdan kurtuldugum için çok mutluyum.

1.5 2 aydır çok güzel idare ettim işi de evi de. Yuzde ellisi bilmiyor. Ama bir türlü tayin alamadım hala ayni sehirdeyim ve artık dik duramiyorum. Dün bir nobette 3 defa ağlama nöbeti (adı herneyse) geçirdim durduramiyorum artik

bir kadın her nöbet neyin var der mi ? sadece adına biliyorum sohbetimiz yok alakam yok. Cok iyiyim dedikçe soruyor. Bunaldim
Artık selam vermek disindakimse ile konuşmuyorum.

Anlaşamadık cümlesini cevap olarak kabul etmiyorlar. 2 aylık evliliğin bitme sebebi bu olamaz.

Anlatacak yanimda olacak kimsem yok. Benden büyük ablalar arkadaşlar. Ne bilim belki nasıl guclulugumu devam ettirebilirim. Ağlamak zirlamak istemiyorum böyle görünmek istemiyorum. :KK43: kafanızı şaşırdım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Zor olan kismı yapmışsinız zaten...zor olan kararı verebilmek verip dik durmuşsun..milletin laflari sinek vızıltısı gibi gelsi..işte üzuntünü çok belli etme..

gerçekten onlara birşeyleri anlatmak yaşadıgınızın sizi üzmedigini onlara ispatlamak istiyormusunuz?
tabi ki hayır diyeceksiniz ozaman umursamayın mahreminizi anlatmak zorunda degilsiniz.
evlenirken onlara sormadınız şimdi de sormayacaksınız.
dedikodu mu yapıyorlar eger birilerine birşey anlatmazsanız hakkınızda konuşamazlar sadece tahmin yürütürler buda beyinlerini kullanmalarına sebep olacaktır

Aglamanizi bastirmayin yalniz kaldiginizda istediginiz kadar aglayabilirsiniz.icinize atarsaniz dhaa buyuk patlaklat verir.eskiyi gecmisi dusunmeyin acabalar keskeler gecmesin kafanizdan.ve en onemlisi halinize sukredin sukredecek ne var demeyin sukredecek cok sey bulabilirsiniz etrafiniza bakarsaniz.her iciniz daraldiginda dua edin gorun bakin nasi rahatlayacaksiniz.allah bi kapiyi kapatiyorsa ardindan daha guzel seyler olacak.herseyde var bi hayir belki simdi degil ama sonradan iyiki olmus diyeceksiniz

gerçekten onlara birşeyleri anlatmak yaşadıgınızın sizi üzmedigini onlara ispatlamak istiyormusunuz?
tabi ki hayır diyeceksiniz ozaman umursamayın mahreminizi anlatmak zorunda degilsiniz.
evlenirken onlara sormadınız şimdi de sormayacaksınız.
dedikodu mu yapıyorlar eger birilerine birşey anlatmazsanız hakkınızda konuşamazlar sadece tahmin yürütürler buda beyinlerini kullanmalarına sebep olacaktır

Işte işin asli öyle değil. Eşimle çok yakın çalışıyoruz beni tanıyanlar onu onu tanıyanlar beni. Siddrt görünce rapor aldım ve sadece 1 kişinin sayesinde herkes öğrendi. Yoksa ben anlatmadim ben ise geldiğim de öğrenmişlerdi çoktan.

Bi kamu kurumu düşünün dedikodu birilerine bisi anlatınca çıkmıyor. Bi önceki konum da bir şeyden bahsettim alakasız bi kadın eşimin profilini gezmiş paylasimlarini paylaşmış kendi sayfasinda . Zaten su ana kadar dik durdum umursamadim. Sadece artık yapamıyorum

Temmuzda evlendim Yaklaşık ekim ayının ortalarında eşim olacak insan (!) dan şiddet gördüm ve evi terk ettim dava süreci başladı. Vardiya usulü çalıştığım için 2 saatlik mesafeden gidiyorum ise. memleketten yani.

1.5 2 aydır çok güzel idare ettim işi de evi de. Yuzde ellisi bilmiyor. Ama bir türlü tayin alamadım hala ayni sehirdeyim ve artık dik duramiyorum. Dün bir nobette 3 defa ağlama nöbeti (adı herneyse) geçirdim durduramiyorum artik

Is yerinde yavas yavas duyulmaya başlandı bilenler soru soruyor. Yüzümü asik görenler ne olduğunu soruyor. Evli zannedenler evliliğimi soruyor.
dedikoducu insanlardan bana zarar vermek isteyenlerden acımasızca laf sokan insanlara dayanamıyorum artık. bir kadın her nöbet neyin var der mi ? sadece adına biliyorum sohbetimiz yok alakam yok. Cok iyiyim dedikçe soruyor. Bunaldim

Anlatacak yanimda olacak kimsem yok. Benden büyük ablalar arkadaşlar. Ne bilim belki nasıl guclulugumu devam ettirebilirim. Ağlamak zirlamak istemiyorum böyle görünmek istemiyorum. :KK43: kafanızı şaşırdım teşekkür ederim.
Canim bence cok guclusun gayette dik duruyorsun zaten. O adama (!) katlanip dayak yemeye devam etseydin asil o zaman gucsuz olurdun insanlari umursama her zaman konusacak biseyleri vardir kotu niyetli oldugunu anladigin anda o kisiye mesafeni koy gerekirse tersle sonucta onlar seni uzerken cekinmiyor oyle degil mi

Şu dedikoducuların çenelerindeki enerjiyi elektriğe çevirsek ülke alır başını gider ya.

Kendini sıkma konu sahibi, bol bol ağla yalnız kaldığında.

Duyulsa ne olur ki?
Boşanmak yasak mı iş yerinde?

Ayrılık kimseye kolay değil, hele travma üzerine.
Ağlamak, üzgün görünmek, bunlar süreç, evliliğin- boşanmanın kalıcı izleri değil,
Her insan süreci bu şekilde atlatır.

Bence psikologla görüşmende fayda var.
Ben de destek alıyorum, bazı seanslarda ben de diğerlerinin ne konuştuklarını dert ettiğimi söyledim, telkinleri işe yaradı

Duyulsa ne olur ki?
Boşanmak yasak mı iş yerinde?

Ayrılık kimseye kolay değil, hele travma üzerine.
Ağlamak, üzgün görünmek, bunlar süreç, evliliğin- boşanmanın kalıcı izleri değil,
Her insan süreci bu şekilde atlatır.

Bence psikologla görüşmende fayda var.
Ben de destek alıyorum, bazı seanslarda ben de diğerlerinin ne konuştuklarını dert ettiğimi söyledim, telkinleri işe yaradı

Benim bu yazdiklarimdan boşanmak yasak anlamı mi çıktı
Zaten duyuldu bunda yana sıkıntım yok.
Idare edemiyorum sadece yaşadıklarımı insanlarin yarama tuz basmasına katlanamiyorum
2 günlük personel yanımda telefonla konusurken bağırabağıra "yaaa allah elindekini böyle ali verir tepe taklak olursun " tarzı iğneleyici konuşmalar yaptı mesela
Normalde saçımı savurur giderim. Ama böyle bi zamanda öyle olmuyor 2 gündür agliyorum

Benim bu yazdiklarimdan boşanmak yasak anlamı mi çıktı
Zaten duyuldu bunda yana sıkıntım yok.
Idare edemiyorum sadece yaşadıklarımı insanlarin yarama tuz basmasına katlanamiyorum
2 günlük personel yanımda telefonla konusurken bağırabağıra "yaaa allah elindekini böyle ali verir tepe taklak olursun " tarzı iğneleyici konuşmalar yaptı mesela
Normalde saçımı savurur giderim. Ama böyle bi zamanda öyle olmuyor 2 gündür agliyorum
Nerden çıkarıyorsun sana ima ettiğini?

Kendini çok önemsiyorsun, seni tanımayana senin dedikodunu mu yapacaklar?
Nesin sen? Ünlü falan mı?

Paranoyaksın. Yağmur yağsa sebebi boşanman olacak. Deli bir ruh hali bu, sağlıksız.
Herkes yanında sussa, yine bir sır bulursun altında. Dünyadaki herkes, senin boşanmanı takip ediyor, sanki, ona göre konuşuyoruz.
Saf yorumumdan bile irrite oldun durduk yere.

Tavsiyemi tekrarlıyorum. Psikoloğa git.

Sen zannediyorsun ki insanlar sana baktığında içindeki kocaman hüznü anlayabiliyorlar ve bunu didikliyorlar... Böyle bir şey varsa da sen bunu kat be kat daha tesirli bir zan ile yaşıyorsun su an... İnsanları takma onlara bir şey anlatmak açıklamak ve her zaman mutlu olmak zorunda değiliz

Is yerinde yavas yavas duyulmaya başlandı bilenler soru soruyor. Yüzümü asik görenler ne olduğunu soruyor. Evli zannedenler evliliğimi soruyor.
dedikoducu insanlardan bana zarar vermek isteyenlerden acımasızca laf sokan insanlara dayanamıyorum artık. bir kadın her nöbet neyin var der mi ? sadece adına biliyorum sohbetimiz yok alakam yok. Cok iyiyim dedikçe soruyor. Bunaldim

Bende temmuzda evlendim.3 yil cikmistik. Ilk gunden kizlik soyadimi kullandigimi duyunca beni yerlerde surukledi.ve kac defa siddet oldu gece 2lerde babam geldi.ve kafa yapimiz farkli. Az once bile tartistik baska yere gectim uyumaya.hep aklimda gitme dusuncesi var.dunya bana zindan geliyor. 1 yil dolmadan nasil bosandin

Galiba şuanda yaraniz olduğu icin üstünüze alınıyorsunuz. Herşey daha cok taze ve bu sebepden aslinda böyle hissetmeniz cok normal.
Birde yanlış anlamayin ama insan karşısındakini kendi gibi görürmüş.
Mesela o telefonda konuşan bayan niye ve nasil sizi ignelesinki?
Firsatiniz varsa izin hakkınızı kullanin

Sen zannediyorsun ki insanlar sana baktığında içindeki kocaman hüznü anlayabiliyorlar ve bunu didikliyorlar... Böyle bir şey varsa da sen bunu kat be kat daha tesirli bir zan ile yaşıyorsun su an... İnsanları takma onlara bir şey anlatmak açıklamak ve her zaman mutlu olmak zorunda değiliz
Yok tum is arkadaşlarım değil belli başlı 2 3 kadindan rahatsiz oluyorum sorularından arkamdan öğrenmeye çalışmalarından yakın kız arkadaşımı sokakta gören iş arkadaşım bırakmamış yarım saat soru sormuş "nesi var noldu neden alyans i yok" vs vs 2 ay geçmesine rağmen bikmadilar.
Çoğu kişi saygılı eskisi gibi davranıyorlar onlar normal muhabbet edince bende normal oluyorum. Gozunuzde canlandirin 2 3 kadın kafa kafaya vermiş çıkarımlar yorumlar" aaa 2 ayda neden biter neden eve gitmiyo neden esi almaya gelmedi.: Saçma sapan cümleler konu ile alakasi olmaya umursamayan kisileri dahil etmeye çalışmalar.

Ne yazıkki senelerdir bu kurumdayim gerçekten didikliyorlar ve ben sadece nasi bunu tolere edebilirim diye fikir almak istedim. insan bazen yalniz hissediyor duzgun dusunemiyor

Galiba şuanda yaraniz olduğu icin üstünüze alınıyorsunuz. Herşey daha cok taze ve bu sebepden aslinda böyle hissetmeniz cok normal.
Birde yanlış anlamayin ama insan karşısındakini kendi gibi görürmüş.
Mesela o telefonda konuşan bayan niye ve nasil sizi ignelesinki?
Firsatiniz varsa izin hakkınızı kullanin

Nası anlatayım ki bu durumu neden normal bi konuşmayı igneliyor diye uzeyim kendimi . Keske bana olmamış olsa da alınganlık yapıyor olsam.

Bende temmuzda evlendim.3 yil cikmistik. Ilk gunden kizlik soyadimi kullandigimi duyunca beni yerlerde surukledi.ve kac defa siddet oldu gece 2lerde babam geldi.ve kafa yapimiz farkli. Az once bile tartistik baska yere gectim uyumaya.hep aklimda gitme dusuncesi var.dunya bana zindan geliyor. 1 yil dolmadan nasil bosandin

Kuzum yaaa... baban niye birakdi seni onun yaninda? Nasil travmalar bunlar? Nasil bir hayat? Lütfen yapma kendine bunu...
Seven insan yerdemi sürükler? Dayakmi atar? Kendi esimden örnek vermiyorum ama ben karıncanın üstüne bile basmamak icin spiderman gibi yürüyorum yani... kaldiki sevdiğim bir insani yerlerde sürümek

Darp raporu aldım tazminat davası ve boşanma davasi davası actim.
Evet bende sosyal medyada soyadimi değiştirmeyi unuttum diye çok büyük kavga etmiştim. 1 yıl dolmasina gerek yok 10 günde bile bosanabilirsinz

Back
X