• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi akil fikir tavsiye her ne olursa

Nası anlatayım ki bu durumu neden normal bi konuşmayı igneliyor diye uzeyim kendimi . Keske bana olmamış olsa da alınganlık yapıyor olsam.

Çünkü şuanda algida secicilik yapiyorsunuz...
Ben yillar önce annemi kayip ettim ve bir siralar arkadaşlarımin bana nispet yaptığını düşünmeye başlamışdim. Oysaki kizlar sadece günlük hayatlarini konuşuyordu: mesela, ay annem yemek yapdi, annemle doktora gidicem filan...
Yani normalde hicbir insanin takılacağı şeyler değildi ama ozamanlar bana kasten yapilan bir konuşma gibi algıliyordum. Sonra bunu farkettim.
Sizdede hemen hemen aynisi...

Çünkü şuanda algida secicilik yapiyorsunuz...
Ben yillar önce annemi kayip ettim ve bir siralar arkadaşlarımin bana nispet yaptığını düşünmeye başlamışdim. Oysaki kizlar sadece günlük hayatlarini konuşuyordu: mesela, ay annem yemek yapdi, annemle doktora gidicem filan...
Yani normalde hicbir insanin takılacağı şeyler değildi ama ozamanlar bana kasten yapilan bir konuşma gibi algıliyordum. Sonra bunu farkettim.
Sizdede hemen hemen aynisi...

Belkide haklisiniz

Aglamanizi bastirmayin yalniz kaldiginizda istediginiz kadar aglayabilirsiniz.icinize atarsaniz dhaa buyuk patlaklat verir.eskiyi gecmisi dusunmeyin acabalar keskeler gecmesin kafanizdan.ve en onemlisi halinize sukredin sukredecek ne var demeyin sukredecek cok sey bulabilirsiniz etrafiniza bakarsaniz.her iciniz daraldiginda dua edin gorun bakin nasi rahatlayacaksiniz.allah bi kapiyi kapatiyorsa ardindan daha guzel seyler olacak.herseyde var bi hayir belki simdi degil ama sonradan iyiki olmus diyeceksiniz

Inşallah çok teşekkür ederim

Canim bence cok guclusun gayette dik duruyorsun zaten. O adama (!) katlanip dayak yemeye devam etseydin asil o zaman gucsuz olurdun insanlari umursama her zaman konusacak biseyleri vardir kotu niyetli oldugunu anladigin anda o kisiye mesafeni koy gerekirse tersle sonucta onlar seni uzerken cekinmiyor oyle degil mi

Haklısınız en iyisi mesafe

Yok tum is arkadaşlarım değil belli başlı 2 3 kadindan rahatsiz oluyorum sorularından arkamdan öğrenmeye çalışmalarından yakın kız arkadaşımı sokakta gören iş arkadaşım bırakmamış yarım saat soru sormuş "nesi var noldu neden alyans i yok" vs vs 2 ay geçmesine rağmen bikmadilar.
Çoğu kişi saygılı eskisi gibi davranıyorlar onlar normal muhabbet edince bende normal oluyorum. Gozunuzde canlandirin 2 3 kadın kafa kafaya vermiş çıkarımlar yorumlar" aaa 2 ayda neden biter neden eve gitmiyo neden esi almaya gelmedi.: Saçma sapan cümleler konu ile alakasi olmaya umursamayan kisileri dahil etmeye çalışmalar.

Ne yazıkki senelerdir bu kurumdayim gerçekten didikliyorlar ve ben sadece nasi bunu tolere edebilirim diye fikir almak istedim. insan bazen yalniz hissediyor duzgun dusunemiyor
Boş ver onları takma kafana. Konuşsun dursunlar

Niye kötü bir sey yapiyormussunuz gibi soylenenleri umursuyorsunuz ki.
Kaldi ki kotu bir sey yapacak olsam dahi milleti umursamamam gerektigini bilirim ben mesela.
Evliligini soruyorlarsa.canim ya ayrildim ben ask ölünce ıcımde iliskiyi surduremiyorum de gec

Niye kötü bir sey yapiyormussunuz gibi soylenenleri umursuyorsunuz ki.
Kaldi ki kotu bir sey yapacak olsam dahi milleti umursamamam gerektigini bilirim ben mesela.
Evliligini soruyorlarsa.canim ya ayrildim ben ask ölünce ıcımde iliskiyi surduremiyorum de gec

Aslında doğru dediginiz umursamamam lazım. Işte bu aralar güçsüz yalnız hissedince insan 1 i 1000 yapıyor

Darp raporu aldım tazminat davası ve boşanma davasi davası actim.
Evet bende sosyal medyada soyadimi değiştirmeyi unuttum diye çok büyük kavga etmiştim. 1 yıl dolmasina gerek yok 10 günde bile bosanabilirsinz
Ve herseyi batiyor artik.konusmasi yemesi icmesi. Ben öğretmenim. O okumamis.ve beni hep ezmeye calisiyor.kendine yediremiyor

Ve herseyi batiyor artik.konusmasi yemesi icmesi. Ben öğretmenim. O okumamis.ve beni hep ezmeye calisiyor.kendine yediremiyor

3 yıl bunları fark etmediniz mi şiddetten bahsetmiyorum eğitim farkı filan.

Zaten içinde şiddet varsa düzelmiyor. Ben kaburgamin acısından 1 hafta derin nefes alamadım kaburga acısı daha sonra bel acısı tekme yumruk bu şekilde devam etti. Baktım olmayacak bıraktım. Düzelmez düzelmiyor. Yazık etmeyin geçen günlerinize

Aslında doğru dediginiz umursamamam lazım. Işte bu aralar güçsüz yalnız hissedince insan 1 i 1000 yapıyor
Yapmayin yahu.ben bosandigimda kizim minicik bebekti.hic cevremde bu sekilde konusan olmadi.
Canim ister evlenirim canim ister bosanirim kime ne
Hayat benim degil mi?bir iliski bitti diye yasayacagim 3 gunluk hayatimi zindana ceviremem.yeniden de asik oldum yeniden de evleniyorum.
Siz kendiniz aglama nobetlerini aşmali gerekirse destek alarak kendinizi en degerli gormelisiniz once.
Benim askim sevgim bitince iliski surduremiyorum diyip gecin.hayatiniza 1 katkisi olmayan 2 3 kadin icin ne gerek var can sıkmaya

Kuzum yaaa... baban niye birakdi seni onun yaninda? Nasil travmalar bunlar? Nasil bir hayat? Lütfen yapma kendine bunu...
Seven insan yerdemi sürükler? Dayakmi atar? Kendi esimden örnek vermiyorum ama ben karıncanın üstüne bile basmamak icin spiderman gibi yürüyorum yani... kaldiki sevdiğim bir insani yerlerde sürümek
Napayim abla soylesene.bu hayat mi allah askina. Bazen bakiyorsun cok iyi.ama kotu gunler daha agir basıyor. Az once sarilmak istedim baktim surati asik.dedim bu aksam hic eglenceli degilsin.sonra baktim yanasmaya basladi bende yanasinca aniden arkasini döndü.sirf ben donmusum diye yalandan yakinlasma yapti.nasil zoruma gitti.sanki dostuyum beni kandirdi gibi.bu basit biseymi sizce .oturma odasina gectim aglamak uzereyim bu hrekete

3 yıl bunları fark etmediniz mi şiddetten bahsetmiyorum eğitim farkı filan.

Zaten içinde şiddet varsa düzelmiyor. Ben kaburgamin acısından 1 hafta derin nefes alamadım kaburga acısı daha sonra bel acısı tekme yumruk bu şekilde devam etti. Baktım olmayacak bıraktım. Düzelmez düzelmiyor. Yazık etmeyin geçen günlerinize
Sizde siddet varmiydi nasil oluyordu o anlarda naptiniz

Yapmayin yahu.ben bosandigimda kizim minicik bebekti.hic cevremde bu sekilde konusan olmadi.
Canim ister evlenirim canim ister bosanirim kime ne
Hayat benim degil mi?bir iliski bitti diye yasayacagim 3 gunluk hayatimi zindana ceviremem.yeniden de asik oldum yeniden de evleniyorum.
Siz kendiniz aglama nobetlerini aşmali gerekirse destek alarak kendinizi en degerli gormelisiniz once.
Benim askim sevgim bitince iliski surduremiyorum diyip gecin.hayatiniza 1 katkisi olmayan 2 3 kadin icin ne gerek var can sıkmaya

Peki neden benim etrafındaki insanlar hayatımı didinmemekle meşgul nerde hata yapıyorum
Kadınla samimiyetim yok yakın arkadaşını her gördüğünde benle ilgili soru soruyormuş. Özünde herkesin yaka silktigi bi kadin.
Calisan bi abiyi işinden ettirdi bu kadın .

Kac defa siddet gordunuz.ilk gunlerden mi oldu. Benim cekincem memlekette herkesin 1 sene olmadan bosadi demelerinden korkuyorum.sakiz olacagim.bide ya pisman olursam hayallerimdeki gibi hayay olmazsa diye...

1 sene dolup boşanınca farklı birşey demeyecekler ki. Hatta 1 sene dayak yediginizle kalacaksınız. Evet düğünden hemen sonra başladı önce sınır öfke patlamaları kendini şiddete bıraktı imzayı atinca.

Peki neden benim etrafındaki insanlar hayatımı didinmemekle meşgul nerde hata yapıyorum
Kadınla samimiyetim yok yakın arkadaşını her gördüğünde benle ilgili soru soruyormuş. Özünde herkesin yaka silktigi bi kadin.
Calisan bi abiyi işinden ettirdi bu kadın .
Beyni bos insanlar var demek ki cevrenizde.hayatinda bir kitap okumaya zaman ayirmaktansa baskasi ne yapmis diye konusarak mutlu olmaya calisan acizlerdir benim gozumde.
Bu tarz insanlari 1 saniye bile dusunmeye degmez.
Kendinizi sevin.sozunuzu esirgemeyin.
Ayrica ilk iliskisi biten insan siz degilsiniz.elbet mutlu olacaksınız.
Ilk sevgilimi cok sevmistim sonra 2.sevgilim ici onsuz ölurüm diyordum sonra eski esimle evlendim tamam budur dedim.ama bosandim. Simdi erkek arkadasim 7 yildir yeniden evlenmeye hazir olmami bekliyor.isterse beklemesin.ona da soyledim onceligim kizimdir evleniriz ama 1 gun beni mutsuz edersen bosanirim diye.
Kaldi ki insanlarin lafi ile uzulecegim.hayatin tadını cikarin.mutlu olun

Belkide haklisiniz

Canim eminimki insanlarbdedikoduyu
Napayim abla soylesene.bu hayat mi allah askina. Bazen bakiyorsun cok iyi.ama kotu gunler daha agir basıyor. Az once sarilmak istedim baktim surati asik.dedim bu aksam hic eglenceli degilsin.sonra baktim yanasmaya basladi bende yanasinca aniden arkasini döndü.sirf ben donmusum diye yalandan yakinlasma yapti.nasil zoruma gitti.sanki dostuyum beni kandirdi gibi.bu basit biseymi sizce .oturma odasina gectim aglamak uzereyim bu hrekete

Bunlar güzel giden sağlıklı bir evlilikde olmayan şeyler.
Ne dayak, nede piskolojik oyunlar. Olmamasi gerek ama oluyor.
Eğer ailen arkandaysa iyice düşün canim. Akip giden senin yillarin ve senin hayatin. Değermi? Aslinda daha cicim aylarinda olmaniz gerek...

Beyni bos insanlar var demek ki cevrenizde.hayatinda bir kitap okumaya zaman ayirmaktansa baskasi ne yapmis diye konusarak mutlu olmaya calisan acizlerdir benim gozumde.
Bu tarz insanlari 1 saniye bile dusunmeye degmez.
Kendinizi sevin.sozunuzu esirgemeyin.
Ayrica ilk iliskisi biten insan siz degilsiniz.elbet mutlu olacaksınız.
Ilk sevgilimi cok sevmistim sonra 2.sevgilim ici onsuz ölurüm diyordum sonra eski esimle evlendim tamam budur dedim.ama bosandim. Simdi erkek arkadasim 7 yildir yeniden evlenmeye hazir olmami bekliyor.isterse beklemesin.ona da soyledim onceligim kizimdir evleniriz ama 1 gun beni mutsuz edersen bosanirim diye.
Kaldi ki insanlarin lafi ile uzulecegim.hayatin tadını cikarin.mutlu olun
Ben kendime acımıyorum ben mutluyum.insuz . Beni mutsuz edenler insanlar. Evliliğim bitince ekşikmisim gibi hissettirenler onlar. Işime gidince mutlu oluyorum sevdigim arkadaslarimlayken.
Rol yapmıyorum gerçekten kahkaha atıyorum espri yapıyorum gülüyorum.
Makyajımı da kendim istediğim için yapıyorum saçımı da.
3 yıllık memurum belki de o yuzden belki de o yüzden bu tip insanlarla bas etmeyi laf söylemeyi öğrenemedim . Masum bi adama iftira atan bi kadınla nasi baş edeceğimi de bilmiyorum açıkçası susuyorum.

Diğer 2 ayda neden boşandı diyenlere de susuyorum. Çünkü kimse "olmadi anlaşamadık:"cümlesini cevap olarak kabul etmiyor

Temmuzda evlendim Yaklaşık ekim ayının ortalarında eşim olacak insan (!) dan şiddet gördüm ve evi terk ettim dava süreci başladı. Vardiya usulü çalıştığım için 2 saatlik mesafeden gidiyorum ise. memleketten yani.

O adamdan kurtuldugum için çok mutluyum.

1.5 2 aydır çok güzel idare ettim işi de evi de. Yuzde ellisi bilmiyor. Ama bir türlü tayin alamadım hala ayni sehirdeyim ve artık dik duramiyorum. Dün bir nobette 3 defa ağlama nöbeti (adı herneyse) geçirdim durduramiyorum artik

bir kadın her nöbet neyin var der mi ? sadece adına biliyorum sohbetimiz yok alakam yok. Cok iyiyim dedikçe soruyor. Bunaldim
Artık selam vermek disindakimse ile konuşmuyorum.

Anlaşamadık cümlesini cevap olarak kabul etmiyorlar. 2 aylık evliliğin bitme sebebi bu olamaz.

Anlatacak yanimda olacak kimsem yok. Benden büyük ablalar arkadaşlar. Ne bilim belki nasıl guclulugumu devam ettirebilirim. Ağlamak zirlamak istemiyorum böyle görünmek istemiyorum. :KK43: kafanızı şaşırdım teşekkür ederim.
Hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsunuz. Ailenizin yanına tayin hakkınız var mı ? Varsa bu sürenin uzamaması gerekiyor. 1 haftada çıkıyor tayin. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar genelde eşinden ayrılanlara tuhaf bakıyorlar. Sizi anlayabiliyorum zor bir durum ama dışarıya karşı güçlü olmak zorundasın. Sıkıntını yakın arkadaşlarına veya ailene anlat sadece.

Back
X