• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi akil fikir tavsiye her ne olursa

Peki neden benim etrafındaki insanlar hayatımı didinmemekle meşgul nerde hata yapıyorum
Kadınla samimiyetim yok yakın arkadaşını her gördüğünde benle ilgili soru soruyormuş. Özünde herkesin yaka silktigi bi kadin.
Calisan bi abiyi işinden ettirdi bu kadın .
bence sıkıntı senin yakın arkadaşında... onlar ona her soru sorduğunda önlerini kesmesi gerekirdi. ve sordukları soruları ciddiye alıp arkandan konuşuyor olabilir

Elalemin ağzına sakız olacağım diye şiddeti çekmeyin diğer yorum yapan arkadaşa lafım
siz de boşverin takmayın zor olacak ama umursamayın tayin işine odaklanın inş bir an önce gidersiniz Allah beni o adamdan kurtardı diye şükür edin
Çok sorana muhtarmısın diyin geçin

Elalemin ağzına sakız olacağım diye şiddeti çekmeyin diğer yorum yapan arkadaşa lafım
siz de boşverin takmayın zor olacak ama umursamayın tayin işine odaklanın inş bir an önce gidersiniz Allah beni o adamdan kurtardı diye şükür edin
Çok sorana muhtarmısın diyin geçin

Çok şükür o adamdan kurtuldum. Hic yapabildigim birsey degil ama Bi şekilde tersliycem o insanları da dediginiz gibi

Back
X