kızlar bi akıl verin

missgibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
3
0
36
Malatya
eşimle ailelerden izinsiz evlendik . evlenmemizi kbl etmiyolardı. ikimiz de çalışıyoruz. ama ailem affetmesine rağmen kayınvalidemin yapmadığı kalmadı. ilk günden gelinlik onun neyineymiş alma kapanmazsa düğün yok diye başladı. evime hiçbir eşya almadılar takılarımı aldılar. sürekli eşime ve çevrelerine temizlik yapmıyor yemek yapmıyor biz beğenmiyor diye lanse ettier. halbuki durum bunun tam tersi. eşim önceleri idare et diyordu ne yapayım annem böyle diye. ama değişti durum şimdi onların laflarını tekrarlıyor. onların yörede kadınlar adeta köledir. ben çalışıyorum maksimum yemek temizlik ancak uğraşıyorum. şeker hastası bir kızım var ne ararlar ne sorarlar. ne arayacağım ben gelini oğlumu arar sorarım diyo. en son eşime benden habersiz kredi çektirmişer eşim ödeyemeyince arabayı sattı yeni araba alacağız diye ama ne arabası... dekontu bulana kadar inkar etti ve bunu yıldönümümüzde öğrendim. ve bu olaya kadar tüm kartlarım ondaydı asla hesap sormazdım. şimdi kartımı aldım diye ne benimle bir yere geliyor ne konuşuyo herkes kafasına göre takılsın nasılsa özgürsün diyo. kayınvalide sürekli bırak sana daha iyisini bulurum diyo. bebeğim olduğunda yangın çıktı korkudan sütüm kesildi ona bile göğsü bozulmasın diye emzirmiyor diye yaydı herkese. son tartışmamızda telefonun hoparlörünü açtırdım eşime. kadın adeta kinini kustu ağzına bi tane çarpıp oturtamadın mı benden değerli mi ben 30 yıl çektim o da çekecek üzülme sen bu iş çok sürmez konuştuğumuzu ona söyleme dedi. eşim ağzını açıp bir şey demedi desin ne olacak dedi. kayınvalide hacıdan hocadan çıkmayan bir tip yaptığını da öğrendim. artık gitmiyorum tatillerde de. eşim buna iyice kinlendi. problem ailem değil sensin onlar sana ne yaptı diyo. bana itaat etmen lazım dedikçe ben sinirden ölüyorum. ayrılmayı teklif ettim kredi borcumuz var ben enayi miyim ödemem sana da yeni bir hayat kurdurtmam evlenmeyi düşünürssen öldürürüm diye tehdit ediyo. ben alttan alacakmışım annesine sevgi gösterecekmişim.ne yapıp edip adamın aklına işlediler. zaten korkudan ölüyo annesi kendine kızacak diye. annesine allah hakkımı sorsun dedim diye boğazımı sıktı. artık kaldıramıyorum.kendini beğenmişlik değil ama çok güzel bir kadınım elimden herşey gelir az çok. sinirimden mi yoksa bittiğinden mi bilmiyorum hiçbirşey hissetmiyorum. ne yapacağım ben ya

Offf canim benim ne zor bir durum bu ya boyle. Ne oluyor yani evlendiyseniz yaptiniz bir sey neden hala faturasi sana kesilmeye calisiliyor. Bir destek yardim almaya calissaniz olmaz mi doktora falan gitseniz. Yani çok zor bir durum ama resmen evliliginiz cikmaza girmis bataklik gibi sen cirpindikca daha da batiyorsun. Cocuguna sana yazik senin ailen ne diyor bu duruma?

günahını almayayım ama senin anlattığına göre tek içimden geçen laf geberesice karı

Allah kolaylık versın canım ya,nasıl bı insanmış bu kadın ! eşinde tam anacıymış kusura bakma ama kendı evını yuvasını düşünmeden neden kredı çekiyo enazından senınle paylaşabılırdı bu durumu.Sus sus nereye kadar,kımse kımseyı çekmek zorunda değil valla sende susma zaten yeterınce huzursuzluk vermiş kaynanan bunu göremıcek kadar körse eşin bu saatten sonra hıç bişey hiç bi huy değişmez bence.Sen yaşadıklarınla kalırsın,gençsin çalışıyosun aılende destekse sana ne yapacağına karar ver.Yuvam yıkılmasın çocuğum babasız kalmasın değişicem demiyoda kredi borcunumu düşünüyo töbee töbee yaa..

ailem yanımda evet. sen bilirsin ama bırak asla değişmez diyorlar. bıraksam da başıma bela olacak. evlendikten sonra da hayatıma dikkat edecek onun kurallarına göre yaşayacakmışım. ben kanun adamı değilim çocuğu alırım seni öldürürm ne bileyim hergün bir tehditle karşımda. bazen öyle oluyo ki seviyo diyorum bazense bahaneye bakıyor bitmesi için diyorum. değişmeyi bırak evet hatalılar bile demiyor. sen kendine çekidüzen ver problem sende yapsınlar ne olacak diyor. bunlar devede kulak ya koptuk tamamen. çocuğumu düşünüyorum hastalığı üzüntüye gelecek bir şey değil ama böyle de üzüntünün içinde. ayrılınca rahat vereceğini bilsem cesaretli davranacağım ama 3. sayfa olacak gibi herşey. mesleğinden ötürü sanırım silahına mı güveniyo nedir anlamadım gitti. şimdiye kadar kendimi öldürürüm diyen adam gitti seni öldürürüm diyen adam geldi.

doktora gitmeyi teklif ettim hatta evlilik danışmanına bile. dalga geçti sen çok film izlemişsin diye. asıl deli sensin sürekli annemin bizi ayırmaya çalıştığını sana kastı olduğunu düşünüyorsun diyo. kendi kulaklarıyla herşeyi duymasına rağmen. işin sonunda benim adım deliye çıkacak. kadın oğlunu her gördüğünde ağlıyo. biz ona ne yaptık oğlum sen sevdin biz kabullendik ama bizi beğenmiyor nasılsa çalışıyo sana da ihtiyacı yok ne yapayım diye sıralıyo ya . gerçekten delireceğim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…