Kizlar bi akıl verin :(

Leylifer2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
32
23
Kızlar ben 7 haftalik hamile yim ama cok kötü durumdayım grip olmusum o bi taraftan bulantim cok gün boyu o bi taraftan 2 gundur de kalp carpintim var nefesim kesilecek gibi oluyo ayağa kalamiyorum surekli yatma ihtiyacı duyuyorum buda bende dayanilmasi guc bel ağrısı yapti. Ne yapmalıyım nasıl donecem normal hayatıma

hamileliğin en zor dönemindeesin :KK43: bir de hastalık vs. Allah yardımcın olsun, ilk aylarda bana tek mutluluk kızımın ultrasondaki kalp atışlarını görmek oluyordu onun haricinde hiçbir şey mutluluk vermiyor cunku ne yaşıyo ne ölüsün yapılacak en güzel şey uyumak, yatmak ne kadar mümkün oluyorsa. zaman geçirmek yani. bu günler geçecek Allah sabır versın

Hepimiz icin ilk 3 ay zor gecti dayanmalisin bebegini dusunup guc al kucagina almak ne yazikki kolay degilmis hamile olunca anladim ben kisin hamile kaldim gazli sobadan somineden her turlu sobadan midem bulaniyodu esim kokuyordu sigara kokusundan midem kalkiyordu ay tiksinmedik bi kisi birakmadim etrafimda herseymi kokar ama atlattim grip icin c vitamini iceren gidalar al asla ilac kullanma ilk 3 ay organlar olusuyor ben bi kere bile ilac kullanmadim folik asit zorunlu onu saymiyorum... Allah kolaylik versin arkadasim gecer merak etme

Çok sağolun cevaplarınız icin bende ayni hersey kokuyo o kadar ac kalıyorum ki tam oturuyorum bişeyler yiyim elimi agzima goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum bulantidan bebegim gelisemeyecek gibi geliyo acaba kilo vermem, bisey yiyememem bebegin gelisimini etkiler mi

ilk 3 ayda yemek yememenden bebek minimum derecede etkilenir ilk 3 ay depolarından besleniyor. sadece yememek sanırım seni ekstra güçsüzleştiriyıor ama zorla zorla da hiçbir şey yeme zaten boğazın parçalanarak çıkartıyorsun. yavaş yavaş yemeye başlıcaksın o zaman da ne yediğine dikkat et mesela benim gibi yaprak sarması sararken mide bulantımı bastırsın diye çiğ yaprak sarması atma ağzına çıkartana kadar sabahlamıştım acillik olmuştum. az ve sık yemek hep önerilir. bir de hemen sindirilecek şeyler ye. meyve daha rahat yiyebilirsin mesela. az biraz da protein tüketirsen kilo bile alırsın. bn 2 haftada bir 1 kilo aldım birer kase yoğurtla günde :)

Sabahtan beri bu saate kadar sadece 3 4 tane tuzlu kraker yiyebildim canim su da icemiyorum ama bebegim icin dayanmam lazim 2 seneden sonra oldu cok istedik bide ailemden uzak bi sehirdeyim yardimci olacak hic kimsem yok bi esim bi Ben iste Rabbim yardimcimiz olsun inşallah cabuk gecer inşallah

Çok sağolun cevaplarınız icin bende ayni hersey kokuyo o kadar ac kalıyorum ki tam oturuyorum bişeyler yiyim elimi agzima goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum bulantidan bebegim gelisemeyecek gibi geliyo acaba kilo vermem, bisey yiyememem bebegin gelisimini etkiler mi

yok kuzum korkma ben ilk 3 ay hicbisi sokmadim agzima tam 4 kilo verdim kusmaktan.
ama cok sukur toparladik iyiyiz gelismini etkilemio

X