Merhaba kizlar. Benim 4 yillik bi iliskim var sadece anneler tanisti bi kere sozlu gibi olduk ama soz yuzukleri takilmadi daha. Konuyu babama acti annem nese babam arastiralim neyin nesi falan diye. Ama gel gelelim erkek arkadasimin ailesi hemen olsun istiyor hersey. Cunku yurtdisinda ablasi var agostosa kadar gelmek zorunda ordan ha bire baski yapiyolar. Isteme olsun hemen ardindan soz olsun agustosun sonu gibi nisan olsun ama bunu benim ailem kabul etmiyor maalesef masraf falan yapilacak baban borc oduyo daha diyo annem. Nisan bohcasidir falan yapilacak diyo baya masraf olacak diyo. Erkek arkadasimin ailesinin o taraflarda bezi yok nisan bohcasi gibi bilmiyorum ole seziyorum konusmalardan. Onlarinda acele etmesi su yonden ablasi yurtdisinda dugune gelemeyebilir diyor. Aileme kalsa bu yaz soz olur seneye nisan olur sonra da dugun bana da cok gec geliyor ailemin fikri onlarda acele efiyor bilmiyorum ortada kaldim akil verin kizlar lutfen yaaaa:sly::sly::sly::sly::sly:
Merhaba kizlar. Benim 4 yillik bi iliskim var sadece anneler tanisti bi kere sozlu gibi olduk ama soz yuzukleri takilmadi daha. Konuyu babama acti annem nese babam arastiralim neyin nesi falan diye. Ama gel gelelim erkek arkadasimin ailesi hemen olsun istiyor hersey. Cunku yurtdisinda ablasi var agostosa kadar gelmek zorunda ordan ha bire baski yapiyolar. Isteme olsun hemen ardindan soz olsun agustosun sonu gibi nisan olsun ama bunu benim ailem kabul etmiyor maalesef masraf falan yapilacak baban borc oduyo daha diyo annem. Nisan bohcasidir falan yapilacak diyo baya masraf olacak diyo. Erkek arkadasimin ailesinin o taraflarda bezi yok nisan bohcasi gibi bilmiyorum ole seziyorum konusmalardan. Onlarinda acele etmesi su yonden ablasi yurtdisinda dugune gelemeyebilir diyor. Aileme kalsa bu yaz soz olur seneye nisan olur sonra da dugun bana da cok gec geliyor ailemin fikri onlarda acele efiyor bilmiyorum ortada kaldim akil verin kizlar lutfen yaaaa:sly::sly::sly::sly::sly:
Alla Alla ablasının tatiline denk gelsin diye böyle apar topar iş mi yapılır, hem de kız tarafı uygun değilken, bence ailen kabul etmemekte haklı
ama şu var ki nişan bohçası denen şey gerçekten rafa kaldırılması gereken adetlerden
zaten sorun çıkarmaktan başka bi işe yaramaz bu bohçalar, kimse kimsenin aldığından memnun olmaz, gereksiz gerilime gerek yok bence
evet acele davranıyorsunuz.ablası seneye de gelir, kendinizi agırdan satın.
Sizce dugunun seneye olmasi mantiksiz degil mi? Onlarda cok aceleci olayi cok dallandirip budaklandirdilar. Sonucta benim ailemin karari olmadan kendiler herseyi ayarladilar. Onlarin tarafindan herkesin haberi var herkes soruyo nisan ne zaman olacak diye. Ablamlarin bayrama gelmediler ki nisana gelelim diye diyor. Bilemedim babam bi arastiracakmis sorduracakmis bu hafta falan artik ne zaman sorarsa. Onlar cok aceleci bizimkilerde cok rahat takiliyo anlamadim gitti
25 yasindayim canim. Bana kalsa bende ole bise istiyorum cok uzatmafim sade bi sekilde nisanmis sozmus bana gore seyler degil ama ailem iste biraz abartiyo eski gelenek gorenek iste sadece bi gunde soz olsun nisan olsun bitsin istiyorum. Ailem amlamiyor maalesefKaç yaşındasınız? 4 sene bence çok uzun, bir sene daha uzatmak çok gereksiz.
Bilmiyorum, nişandı törendi, ben hiç umursayan bir tip değilim zaten. Sizin de içinizde bir ukte kalmayacaksa aile içinde söz nişan bir arada yapılabilir. Ne masrafı olacak ki?
Siz çocuğu iyi tanıyor, güveniyorsanız sorun yok bence.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?