Kizlar bi akil verinn :-(:-(

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kizlar. Benim 4 yillik bi iliskim var sadece anneler tanisti bi kere sozlu gibi olduk ama soz yuzukleri takilmadi daha. Konuyu babama acti annem nese babam arastiralim neyin nesi falan diye. Ama gel gelelim erkek arkadasimin ailesi hemen olsun istiyor hersey. Cunku yurtdisinda ablasi var agostosa kadar gelmek zorunda ordan ha bire baski yapiyolar. Isteme olsun hemen ardindan soz olsun agustosun sonu gibi nisan olsun ama bunu benim ailem kabul etmiyor maalesef masraf falan yapilacak baban borc oduyo daha diyo annem. Nisan bohcasidir falan yapilacak diyo baya masraf olacak diyo. Erkek arkadasimin ailesinin o taraflarda bezi yok nisan bohcasi gibi bilmiyorum ole seziyorum konusmalardan. Onlarinda acele etmesi su yonden ablasi yurtdisinda dugune gelemeyebilir diyor. Aileme kalsa bu yaz soz olur seneye nisan olur sonra da dugun bana da cok gec geliyor ailemin fikri onlarda acele efiyor bilmiyorum ortada kaldim akil verin kizlar lutfen yaaaa:sly::sly::sly::sly::sly:

Merhaba kizlar. Benim 4 yillik bi iliskim var sadece anneler tanisti bi kere sozlu gibi olduk ama soz yuzukleri takilmadi daha. Konuyu babama acti annem nese babam arastiralim neyin nesi falan diye. Ama gel gelelim erkek arkadasimin ailesi hemen olsun istiyor hersey. Cunku yurtdisinda ablasi var agostosa kadar gelmek zorunda ordan ha bire baski yapiyolar. Isteme olsun hemen ardindan soz olsun agustosun sonu gibi nisan olsun ama bunu benim ailem kabul etmiyor maalesef masraf falan yapilacak baban borc oduyo daha diyo annem. Nisan bohcasidir falan yapilacak diyo baya masraf olacak diyo. Erkek arkadasimin ailesinin o taraflarda bezi yok nisan bohcasi gibi bilmiyorum ole seziyorum konusmalardan. Onlarinda acele etmesi su yonden ablasi yurtdisinda dugune gelemeyebilir diyor. Aileme kalsa bu yaz soz olur seneye nisan olur sonra da dugun bana da cok gec geliyor ailemin fikri onlarda acele efiyor bilmiyorum ortada kaldim akil verin kizlar lutfen yaaaa:sly::sly::sly::sly::sly:

Merhaba konuyu ilk ben okudum galiba ben şu an nişanlıyım bizde 9 ay nişanlı kaldık bence bu kadar acele etmeyin derim ailen haklı şimdi söz seneye düğün olsun cabnım benim insanların ne olduğu bir anda anlamıyorsun hele ki nişanlılık döneminde herşey ortaya çıkıyor sakın acele edip pişman olma

Sen çalışmıyor musun? Çalışmıyorsan ailenin planlarına göre hareket etmek zorundasın. Çalışıyorsan nişan masraflarını sen karşılar ben bu tarihte olmasını istiyorum diyebilirsin.

Kız tarafısınız, size hangi tarih uygunsa ona göre hareket edin.
Yangından mal kaçmıyor.
Ama yok bu borçlarla zor diyorsan bir işe gir (okuyorsan part-time fln) kendi giderlerini kendin hallet derim.

Alla Alla ablasının tatiline denk gelsin diye böyle apar topar iş mi yapılır, hem de kız tarafı uygun değilken, bence ailen kabul etmemekte haklı
ama şu var ki nişan bohçası denen şey gerçekten rafa kaldırılması gereken adetlerden
zaten sorun çıkarmaktan başka bi işe yaramaz bu bohçalar, kimse kimsenin aldığından memnun olmaz, gereksiz gerilime gerek yok bence

evet acele davranıyorsunuz.ablası seneye de gelir, kendinizi agırdan satın.

Son düzenleme:
Okuyorum son siniftayim daha kizlar. Bilmiyorum ne yapsak cok karisik arada ben kaldim. Sizce dugunun seneye olmadi cok mu sacma bana kalsa bende istiyorum bir an once. Sonucta evin esyalarini biz alacaz kimseyi karistirmayi dusunmuyoruz ama. Valla herkes kendi capibda hakli ne desem bilemedim:-(

Eğer sen eminsen arkadaşından evlilik kesinlikle istiyorsan karşı tarfla karışıklı anlaşılıp fazla masraf etmeden bohça felan yapmadan kendi aranızda nişan yapabilirsiniz. Ama eğer kafanda kesinleştirmeden aceleye getirme bence

Alla Alla ablasının tatiline denk gelsin diye böyle apar topar iş mi yapılır, hem de kız tarafı uygun değilken, bence ailen kabul etmemekte haklı
ama şu var ki nişan bohçası denen şey gerçekten rafa kaldırılması gereken adetlerden
zaten sorun çıkarmaktan başka bi işe yaramaz bu bohçalar, kimse kimsenin aldığından memnun olmaz, gereksiz gerilime gerek yok bence

Aynen bencede nisan bohcasi kaldirilmali. Kendiler konusmuyor bizi arada birakiyolar. Benim ailemde biraz agirdan aliyo onlarda acele ediyo yalniz yasimizda geciyor napacaz bilemedim

evet acele davranıyorsunuz.ablası seneye de gelir, kendinizi agırdan satın.

Ablasinin seneye gelmesi zor biraz vizesinin tarihi eylulde bitiyomus. Oturum alma isi varmis o da ne zamana cikarsa diyo 1 sene sonra 6 ay sonra yada 1 hafta sonra bilemezsin diyolar. Iste bi aileler oturup adam akilli konussa

Acele etmenin bir manası yok bana göre ayrıca nişan kız tarafında olur benim bildiğim kadarıyla babanın bu konuda ki düşüncesi çok önemli. Babanı da sıkıntıya sokmanın bir manası yok. Hem onun hem senin içine sinsin güzel bir tören olsun. Bu sene söz yapın 6-7 ay sonrada nişan yaparsınınz.

Canım bende 1 senedir nişanlıyım. Ondan önce yine bu kadar söz ve tanışma dönemimiz oldu. Bence acele etme. Bohça fln o kdr önemli değil ama aceleye geldi deyip bişy almadıklarnda yarn içinde kalır. Bu süre içinde ailesini de tanırsın. Aile çok önemli. Nişanlını değiştirecek tipte insanlar mı bi gözlemle. Görümcen de anlattığına göre taa oralardan burayı yöneten bi tip. Dikkat et ailenin sözünden çıkmadan hareket et derim. Ve siz kız evisiniz. Size uymak zorundalar.

Valla boyle seyler bi kere yasaniyor, ondan aileni dinle bence, ben nisanla dugun arasinda bikac ay birakmistim ona bile pismanim daha uzun olsaydi keske.

Sizce dugunun seneye olmasi mantiksiz degil mi? Onlarda cok aceleci olayi cok dallandirip budaklandirdilar. Sonucta benim ailemin karari olmadan kendiler herseyi ayarladilar. Onlarin tarafindan herkesin haberi var herkes soruyo nisan ne zaman olacak diye. Ablamlarin bayrama gelmediler ki nisana gelelim diye diyor. Bilemedim babam bi arastiracakmis sorduracakmis bu hafta falan artik ne zaman sorarsa. Onlar cok aceleci bizimkilerde cok rahat takiliyo anlamadim gitti

Sizce dugunun seneye olmasi mantiksiz degil mi? Onlarda cok aceleci olayi cok dallandirip budaklandirdilar. Sonucta benim ailemin karari olmadan kendiler herseyi ayarladilar. Onlarin tarafindan herkesin haberi var herkes soruyo nisan ne zaman olacak diye. Ablamlarin bayrama gelmediler ki nisana gelelim diye diyor. Bilemedim babam bi arastiracakmis sorduracakmis bu hafta falan artik ne zaman sorarsa. Onlar cok aceleci bizimkilerde cok rahat takiliyo anlamadim gitti

Kaç yaşındasınız? 4 sene bence çok uzun, bir sene daha uzatmak çok gereksiz.

Bilmiyorum, nişandı törendi, ben hiç umursayan bir tip değilim zaten. Sizin de içinizde bir ukte kalmayacaksa aile içinde söz nişan bir arada yapılabilir. Ne masrafı olacak ki?

Siz çocuğu iyi tanıyor, güveniyorsanız sorun yok bence.

.

Sizce sozle nisanin bir arada olmadi mantikli degil mi kizlar. Gelde bunu ailelere anlat iste offff offff ne zor islermis baskasininkini disardan izlemek kolay geliyodu:sly::sly::sly::sly:

Kaç yaşındasınız? 4 sene bence çok uzun, bir sene daha uzatmak çok gereksiz.

Bilmiyorum, nişandı törendi, ben hiç umursayan bir tip değilim zaten. Sizin de içinizde bir ukte kalmayacaksa aile içinde söz nişan bir arada yapılabilir. Ne masrafı olacak ki?

Siz çocuğu iyi tanıyor, güveniyorsanız sorun yok bence.

.
25 yasindayim canim. Bana kalsa bende ole bise istiyorum cok uzatmafim sade bi sekilde nisanmis sozmus bana gore seyler degil ama ailem iste biraz abartiyo eski gelenek gorenek iste sadece bi gunde soz olsun nisan olsun bitsin istiyorum. Ailem amlamiyor maalesef

Back
X