kızlar bi arkadasımın bhcgsi 10000 çıktı

penses

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.455
13
316
Kütahya
arkadasım 21 nısanda hastalanması gerekırken 10 günlük bi adet gecıkmesı yasadı 8.günde idrar da yapılan testle gebe olduğunu öğrendi 9.gündede kan testı yaptırdı testte 10000çıkmış sizce bu değer nasıl arkadaslar .arkadasım tüp bebek yöntemıyle hamıle kalmadı normal oldu.bu değer bize fazla geldı .yarın doktora gidecek ama yınede merak ediyoz bilgisi olan

canım bu kadar yüksek değer pek iyiye yorulmuyo
mol gebelikte öyle oluyo ama en iyisini drlar biliyo biz sadece araştırdıklarımıza göre tahmin edebiliyoz
uarım herşey yolundadır arkadaşını tebrik ederim
herkesin bünyesi farklı olduğu için hcg değerleride farklı çıkıyo

canım açıkçası bende duyduğumda bundan mol gebelıkten süphelendım ama arkadasımın moralınıde bozmak istemedım kendısı çok zayıf 40 kılo .birde asırı derecede bulantıları oluyomuş .inşallah böyle bişey değildir de üzülmeez .

erken döllenme de olabilir canım, hemen kötüyü düşünmemek gerek bence..
ınşallah her şey dilediği gibi olur...

inşallah öyledir canım bizde bu şekılde umuyoruz çok sevındı çünkü hayal kırıklığına uğrasın istemem

penses zaten insan şüphelenme değil kesin emin olsa bile böyle bişiyi söyleyemez arkadaşına ama ben çok merak ettim bize haberini ver arkadaşının güzel haberler bekliyom

inşallah canım .tabi canım söyleyemez insan nasıl söylenebılırkı.yarın doktora gidecek bakalım.inşallah kesesini görür .yarın mutlaka haber ederım arkadaslar .bu arada bu sekılde bı sonuç çıkan var mı aramızda

inşallah değildir hbr ver muhakkak

arkadaşım ne yaptın arkadaşınıda merak ettik haber ver

arkadaslar çok şükür bi problem yokmuş kesesini görmüş arkadasım.artık kalp atışlarını beklıycek hayırlısı

merak ettim benimde çok yüksek çıktı değerim.. acaba çoğul gebelikmi..
birde kaçıncı gunünde kan değeri bu kadar yüksek çıkmış..
normalmi yoksa tedavi sonucumu gebelik. ..

ltf aydınlatırsanız banada yardımcı olmuş olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…