Google gir kivi yazŞimdi kızlar nişanlım ile aramızın bozuk olduğunu önceki konumda söylemiştim. Salı günü geldi yanıma görüştük konuştuk bişi yokmuş gibi herzamanki gibi neyse ondan sonra her akşam 15 dk kadar falan konuştuk çok uzatmadı. Bugünse hiç aramadı az önce face den bi istek geldi bu beni kiwi diye bir uygulamayı kullanmaya davet etmiş yani kendi başlamış kullanmaya anladığım kadarıyla.
Size sormak istediğim bu uygulama yı bilen var mı nasıl bir uygulamadır. Endişelenmemi gerektiren bi durum var mı ortada. Ben hiç bir tepki vermedim tepki vermem gerekir mi
Endişenmiştim mi gerektiren bi problem var mı ortada. Diyer uygulamaları da hiç kullanmadım bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla uygulamayı bir defa kullanmaya başladığınızda facebooktaki kişi listenize otomatik olarak davet gidiyor onu önce bir söyleyeyim de. Kiwi bi soru-cevap platformu eskiden formspring vardı ya da ask.fm onun gibi bir şey. Size sorulan soruları yanıtlayıp takipçilerinize sorular soruyorsunuz.
o uygulama otomatik yollanıyormuş yalnızŞimdi kızlar nişanlım ile aramızın bozuk olduğunu önceki konumda söylemiştim. Salı günü geldi yanıma görüştük konuştuk bişi yokmuş gibi herzamanki gibi neyse ondan sonra her akşam 15 dk kadar falan konuştuk çok uzatmadı. Bugünse hiç aramadı az önce face den bi istek geldi bu beni kiwi diye bir uygulamayı kullanmaya davet etmiş yani kendi başlamış kullanmaya anladığım kadarıyla.
Size sormak istediğim bu uygulama yı bilen var mı nasıl bir uygulamadır. Endişelenmemi gerektiren bi durum var mı ortada. Ben hiç bir tepki vermedim tepki vermem gerekir mi
Baktımda soru cevap tarzı yazıyor. Benim merak ettiğim ni tepki vermemi endişe duymamı gerektiren bir durum var mı ortadaArama motorundan aratsaniz daha net olurdu sizin icin ,
Endişelenmenizi gerektiren bir durum olup olmadığına siz karar vermelisiniz nişanlınızın karakterine bakarak biz bilemeyiz. Eğer gözü dışarıdaysa facebook kullanması bile endişelenicek bir durum olabilir.Endişenmiştim mi gerektiren bi problem var mı ortada. Diyer uygulamaları da hiç kullanmadım bilmiyorum.
Ah o kadar basit olsa. Nişandan iki gün önce bozacağım diye ortalığı ayağa kaldırdım akşamına pişman oldum. Şimdi de tam emin olmadan atamam. Bu sefer bizimkiler oyun mu oynuyorsun sen derler. Eee bide hala deli gibi seviyorum odunumuAt nişanı.
Ben attım, kuş kadar hafifim
Asla gözü dışarıda olan biri değildir biz zaten senelerdir face kullanmadık benim ısrarıyla açtık ben okulla ilgEndişelenmenizi gerektiren bir durum olup olmadığına siz karar vermelisiniz nişanlınızın karakterine bakarak biz bilemeyiz. Eğer gözü dışarıdaysa facebook kullanması bile endişelenicek bir durum olabilir.
bende hiç sevmem saçma sapan uygulamalar kullanılmasını. ama böyle bişiyi de soramamGit acik acik sor sen mi gonderdin diyee ayrica niye actin diye hesap sorardim ben. Ben gelemem oyle seylere sacma yahu
bide nasıl başardın formül alayımAt nişanı.
Ben attım, kuş kadar hafifim
o zaten ayrı bir problem8senelik bir küs bir barışık ilişkiniz varmış,konuşamıyormuşsunuz madem yükle kiviyi sor oradan soracaklarını.nişanlı bir çiftin haftalarca küs kalmasını sorun edin bence boş verin kiviyi çiviyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?