Kızlar bi bakar mısınız bişi sorcam...

bende hiç sevmem saçma sapan uygulamalar kullanılmasını. ama böyle bişiyi de soramam

Actim iste filan diyecek buyuk ihtimal . Uzun iliski en azindan hesap sorup icini doksun sonra ayrilsin. Ama ayrilir mi bilmem

Actim iste filan diyecek buyuk ihtimal . Uzun iliski en azindan hesap sorup icini doksun sonra ayrilsin. Ama ayrilir mi bilmem
onun için soramam bende neymiş falan diye baktım dicek önemli bişi değil dicek biliyom. içinide dökmez dökse keşke. kızdığı zaman bana bişi dememek için sadece arayıp sormaz tüm problemler bundan çıkıyor zaten ya. bide ayrılmaz ondan eminim

Ben senin icin dedim icini dok hesap sor neden actin diye. Peki takip et bak neler cevapliyo filan facebooka bagliysa facebook sifresini biliyorsundur girebilir misin ki bende bilmiyorum hic kullanmadim kiwi denen sacma sapan soru cevap sitesini.

Ben senin icin dedim icini dok hesap sor neden actin diye. Peki takip et bak neler cevapliyo filan facebooka bagliysa facebook sifresini biliyorsundur girebilir misin ki bende bilmiyorum hic kullanmadim kiwi denen sacma sapan soru cevap sitesini.
aaa doğru diyon benim hiç aklıma gelmedi du ben facesine açıp bakayım. beyin durdu resmen

bu programı bilmiyorum bi bakarmısını gördüm geldim aama gördüğüm kadarıyla tanımadığın insanlarla muhabbet edip sorular sorulan bir uygulamadan bahsediyoruz. Ben olsam bu neyin sosyalliği nasıl tanımadıklarına sorular sorup sohpet edebileceğin bir uyglama indiriyorsun diye cingar çıkarırdım ama belkide bir tıklama veya yanlışlıklada olmus olabilir. tabi ben yinede cingar cıkarabilirdim sosyal medya zaafımla. sen bilirsin şahsen yıllardır akıllı telefon al diye ömrüm çürüyen adamlayım ben hassas oldugum için kötü örnek olmak istemem bu yüzden

Baktımda soru cevap tarzı yazıyor. Benim merak ettiğim ni tepki vermemi endişe duymamı gerektiren bir durum var mı ortada
Otomatik gelmis birsey icin niye kizacaksiniz? Neden endise duyacaksiniz.
Su gun aradi bugun aramadi diye takilip kalmayin,ciddi bir ilgisizlik yoksa rahat olun biraz

arkadaşım uygulama endişe verici veya değil
endişe verici ise ne yapacaksın?
kullanma mı diyeceksin?
sevgiliyi - nişanlıyı - eşi kısıtlayarak olmaz bu işler
adamın içinde olacak
içinde varsa kiwi yi bırakır başka birşey bulur ruhun duymaz
eğer bir sohbet uygulamasıyla da senden soğuyup başkasına gidecekse gitsin!

"gözü dışarda değil, facebook kullanmadık" yazmışsın
yahu 40 yaşındayım, yıllardır facebook kullanıyorum, şimdi benim gözüm dışarıda mı?

öcü olan facebooklar, twitterlar değil
öcü olan insanın içi
yapacak olanı 4 duvar arasına koysan da yapar

ayrıca
kimseye körü körüne güvenilmez "asla gözü dışarıda olan biri değil"
insanlar yıllarca evli oldukları insanları, 20 senelik ahbaplarını, 40 senelik dostluklarını tanıyamamış oluyorlar

@
Bunu gordukten sonra icin rahatlamis olsa gerek.

Sacma sapan bi program.
Herkes herkese soru sorabiliyo yani soyle demek gerekirse
Abaza ,ergen,capkin lar icin harika

Konuna baktim, Allah daha buyuk dert vermesin canim!
Kapiyi da arkamdan cekip cikiyorum. Hayirli gunler

Konuna baktim, Allah daha buyuk dert vermesin canim!
Kapiyi da arkamdan cekip cikiyorum. Hayirli gunler
ay nolur içerde kal sen gidersen ben naparım. derdin büyüğü küçüğü olduğunu sanmıyorum. sadece merak ettiğim birşey sordum. laf sokmak için illa yer aramaya gerek yani.

Öncelikle başlığınızı biraz düzeltelim mi, bişi soracam değil ; bir şey soracağım dır
Konuya gelince, nişanlı olduğunuz adama bu uygulamayı kullanıyor musun diye sorabilmeli siniz(küs olsanız dahi), soramadığınız insanla nasıl evleneceksiniz. İlaveten sosyal medyayı biraz hayatınızdan uzaklaştırmaya çalışırsanız daha huzurlu olursunuz.

düzeltmen için teşekkürler çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…