kızlar bi bakar mısınız fikrinize tecrubenize ihtiyacım var .

Tosbikellim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.587
3.677
63
Merhabalar . Benim eşim Ağustos tarihleri askere gidecek yani hamislik için bu ay bizim için çok önemli. Normalde adetim düzenli ve 30 gündur . Ovi testi kullanmıyorum bu ay . Bugün 12. Günüm muhtemelen 16 yada 17 sinde yum çatlar. Sizce bu 5-6 günlük süreçte her gün mu yoksa bi gün arayla mi ilişki olmalı. Iskalamak da istemiyorum bu ay ama karar veremedim :110:

ALLAH simdiden hayirli teskere olmayi nasip etsin.

Hakkinda hayirlisi olsun. Esin askerde iken hamilelik zor olmasin? Kisa donem yapacaksa sorun degil ama uzun donem yaparsa dogumunda bile belki yaninda olamicak. Askerden sonra bebek dusunsen daha iyi degil mi? Haddim degil ama karismak tabiiki.

Hakkinda hayirlisi olsun. Esin askerde iken hamilelik zor olmasin? Kisa donem yapacaksa sorun degil ama uzun donem yaparsa dogumunda bile belki yaninda olamicak. Askerden sonra bebek dusunsen daha iyi degil mi? Haddim degil ama karismak tabiiki.
Amin canım sağol. Kısa dönem yapacak . 6 aylık evliyiz. Herkes bebek sorup duruyo eşimin ailesi Vs. Şimdi askerlik de dahil 1 yıl boyunca olmamış olacak . Bari o gelene kadar 6 aylık hamileligim sıkıntı yaşatmaz diyorum . Zaten iki aydır istiyoruz olursa ne âla olmazsa da dert etmem hayırlısı :)

bugünden başla, bir dolu bir boş. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. kısa dönem olunca sanırım 6 ay görüşemeyeceksiniz

Aynen 6 ay boyunca gorusemeyiz diye tahmin ediyoruz eşim öğretmen belki askeri Öğrt çıkar ama düşük ihtimal . 12-14-16-18-20 şeklinde mi iyi olur . Yoksa 12-14-16-17-18-20 mi iyi olur ki

Aynen 6 ay boyunca gorusemeyiz diye tahmin ediyoruz eşim öğretmen belki askeri Öğrt çıkar ama düşük ihtimal . 12-14-16-18-20 şeklinde mi iyi olur . Yoksa 12-14-16-17-18-20 mi iyi olur ki
çok da bişey farketmez. yumurtlamadan önceki ve sonraki gün ilişki oldu mu şansınız çok yüksek

Stres yapmamak için ovi testi kullanmadim . Yum gününü bilmiyorum tahmini yapacam . Gün asiri daha iyi olur sanırım.

Amin canım sağol. Kısa dönem yapacak . 6 aylık evliyiz. Herkes bebek sorup duruyo eşimin ailesi Vs. Şimdi askerlik de dahil 1 yıl boyunca olmamış olacak . Bari o gelene kadar 6 aylık hamileligim sıkıntı yaşatmaz diyorum . Zaten iki aydır istiyoruz olursa ne âla olmazsa da dert etmem hayırlısı :)
Cok erkenmks canim ya. 6 aylik ne ki?
Kac yasindasin?
Bir kac yil evliligin tadini cikarsaydiniz. 6 aylik evlisin bi 6 ayda ayri kalacaksin. Geri geldiğinde zaten 6 ay degilde yeni evlenmis gibi olacaksin.
Askere yeni gidecegine gore yasiniz baya genc.
Bence iyi düşün derim. Baskalarinin bebek beklemelerine bakma sen. Bir bebeğin olur 2. Diye tuttururlar. Kendine gore yasa baskalarina gore degil.

17-18-diye degilde. Cunku hergun yapmak sperm kalitesini dusurur.
12.14.16.18.20 diye gidersin.

Hamileliğin ilk dönemlerini yalnız geçirmeyin derim tek olunca yemek yiyemiyor kalkıp iş güç yapamıyor insan olur ds tutarsa tek kalmayın benimki ayda iki seferle tuttu kısmeti bu aysa gelir inşallah :dua::KK200:

Cok erkenmks canim ya. 6 aylik ne ki?
Kac yasindasin?
Bir kac yil evliligin tadini cikarsaydiniz. 6 aylik evlisin bi 6 ayda ayri kalacaksin. Geri geldiğinde zaten 6 ay degilde yeni evlenmis gibi olacaksin.
Askere yeni gidecegine gore yasiniz baya genc.
Bence iyi düşün derim. Baskalarinin bebek beklemelerine bakma sen. Bir bebeğin olur 2. Diye tuttururlar. Kendine gore yasa baskalarina gore degil.
25 yasindayiz eşim de bende Öğrtiz o yüzden askerlik simdi olacak . Çevrenin sormalarindAn sonra bende de bebek isteği oluştu. Bir de vücut alisinca ilerki dönemde daha zor olurmus

Aynı yaştaymışız ben de istiyorum 10 aylık evliyim fakat henüz olmadı. Rabbim hepimize nasip etsin

Back
X