- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Tosbikellim
-
Amin canım sağol. Kısa dönem yapacak . 6 aylık evliyiz. Herkes bebek sorup duruyo eşimin ailesi Vs. Şimdi askerlik de dahil 1 yıl boyunca olmamış olacak . Bari o gelene kadar 6 aylık hamileligim sıkıntı yaşatmaz diyorum . Zaten iki aydır istiyoruz olursa ne âla olmazsa da dert etmem hayırlısı :)ALLAH simdiden hayirli teskere olmayi nasip etsin.
Hakkinda hayirlisi olsun. Esin askerde iken hamilelik zor olmasin? Kisa donem yapacaksa sorun degil ama uzun donem yaparsa dogumunda bile belki yaninda olamicak. Askerden sonra bebek dusunsen daha iyi degil mi? Haddim degil ama karismak tabiiki.
bugünden başla, bir dolu bir boş. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. kısa dönem olunca sanırım 6 ay görüşemeyeceksinizALLAH simdiden hayirli teskere olmayi nasip etsin.
Hakkinda hayirlisi olsun. Esin askerde iken hamilelik zor olmasin? Kisa donem yapacaksa sorun degil ama uzun donem yaparsa dogumunda bile belki yaninda olamicak. Askerden sonra bebek dusunsen daha iyi degil mi? Haddim degil ama karismak tabiiki.
çok da bişey farketmez. yumurtlamadan önceki ve sonraki gün ilişki oldu mu şansınız çok yüksekAynen 6 ay boyunca gorusemeyiz diye tahmin ediyoruz eşim öğretmen belki askeri Öğrt çıkar ama düşük ihtimal . 12-14-16-18-20 şeklinde mi iyi olur . Yoksa 12-14-16-17-18-20 mi iyi olur ki
Cok erkenmks canim ya. 6 aylik ne ki?Amin canım sağol. Kısa dönem yapacak . 6 aylık evliyiz. Herkes bebek sorup duruyo eşimin ailesi Vs. Şimdi askerlik de dahil 1 yıl boyunca olmamış olacak . Bari o gelene kadar 6 aylık hamileligim sıkıntı yaşatmaz diyorum . Zaten iki aydır istiyoruz olursa ne âla olmazsa da dert etmem hayırlısı :)
17-18-diye degilde. Cunku hergun yapmak sperm kalitesini dusurur.Aynen 6 ay boyunca gorusemeyiz diye tahmin ediyoruz eşim öğretmen belki askeri Öğrt çıkar ama düşük ihtimal . 12-14-16-18-20 şeklinde mi iyi olur . Yoksa 12-14-16-17-18-20 mi iyi olur ki
Evet sadece Mayıs tarihlerinde ilk korumasiz ilişkide 4 gün erken geldi sonra düzene girdiadetiniz düzenli dimi
25 yasindayiz eşim de bende Öğrtiz o yüzden askerlik simdi olacak . Çevrenin sormalarindAn sonra bende de bebek isteği oluştu. Bir de vücut alisinca ilerki dönemde daha zor olurmusCok erkenmks canim ya. 6 aylik ne ki?
Kac yasindasin?
Bir kac yil evliligin tadini cikarsaydiniz. 6 aylik evlisin bi 6 ayda ayri kalacaksin. Geri geldiğinde zaten 6 ay degilde yeni evlenmis gibi olacaksin.
Askere yeni gidecegine gore yasiniz baya genc.
Bence iyi düşün derim. Baskalarinin bebek beklemelerine bakma sen. Bir bebeğin olur 2. Diye tuttururlar. Kendine gore yasa baskalarina gore degil.
Hakkinizdan hayırlısı olsun.25 yasindayiz eşim de bende Öğrtiz o yüzden askerlik simdi olacak . Çevrenin sormalarindAn sonra bende de bebek isteği oluştu. Bir de vücut alisinca ilerki dönemde daha zor olurmus
Amin canım aminAynı yaştaymışız ben de istiyorum 10 aylık evliyim fakat henüz olmadı. Rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?