Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten mi bariz fark var değil mi ben yanlış görmüyorum inşallah vardır bide sıvı alımından sonra böyle çıktı son test ben sıvı almayı keseyim akşama doğru bi tane daha yapayım bakalımm nasıl çıkacak heyecanlandımOlabilir canım testleri tekrarla hergün
Aaaa hamilelik testi yaptınız mı baya köye çıkmış benim ki de böyle olur inşallahBenimde bugün böyle çıktı sıvı almamıştım yumurtlamanın 9.günü
Benimde regl 25 de dün ovulasyon testi böyleydi çok silikken sonradan koyu olduydu.ama hem dün hemde bugün gebelik testi yaptım negatifAaaa hamilelik testi yaptınız mı baya köye çıkmış benim ki de böyle olur inşallah
9. Gün bugün benim de adetim 26 HaziranSizin kaçıncı gün yumurtlamadan sonra
Biraz silik ama ikinci çizgi bizim attıklarımızda çizgide koyuluk var benim kurudu şimdi çizgisi koyu kırmızıBenimde regl 25 de dün ovulasyon testi böyleydi çok silikken sonradan koyu olduydu.ama hem dün hemde bugün gebelik testi yaptım negatif
Belirti varmı9. Gün bugün benim de adetim 26 Haziran
Göğüslerim çok hassas, arada kasığıma batma tarzında kramp giriyor o kadar bide dün böyle sürekli uyudum sürekliBelirti varmı
Testin markasından markasina göre degisiyorBiraz silik ama ikinci çizgi bizim attıklarımızda çizgide koyuluk var benim kurudu şimdi çizgisi koyu kırmızı
benimde böyle çıktı nedir??Olabilir canım testleri tekrarla hergün![]()