Kızlar bi bakar mısınız ?

Gkbnkrmz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
25
7
1
Merhaba arkadaşlar Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim,beta değerim 23.2 idi doktorum iki gün sonra gel tekrar test yapalım demişti ve bugün tekrar kan verdim ve değerim 66.2 çıktı doktorum yükseliş güzel dedi, sorum şu ben kaç haftalık olmuş oluyorum Dr da söylemedi 13 gün sonra gel tekrar dedi

Merhaba arkadaşlar Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim,beta değerim 23.2 idi doktorum iki gün sonra gel tekrar test yapalım demişti ve bugün tekrar kan verdim ve değerim 66.2 çıktı doktorum yükseliş güzel dedi, sorum şu ben kaç haftalık olmuş oluyorum Dr da söylemedi 13 gün sonra gel tekrar dedi
Son adet tarihine göre hesaplayabilirsiniz

Teşekkür ederim sizce değer iyi mi haftaliga göre dr yükseliş iyi demişti
Önemli olan değerin kaç olduğu değil ne kadar arttığı canım döllenme zamanına göre değişebiliyor çünkü değer o yüzden artışa bakıyorlar 2 günde 2 kat varsa iyi bir artış var

Daha yeni olduğu için söylememiştir ki bence iyi yapıyor bazen söylediği haftadan küçük oluyor neden uktrasyonda görünmedi diye dert ediyoruz. İnternete yazınca hesaplıyor. Son adet tarihini giriyorsun yine de hata payı var. En net bebek ultrasyonda gorununce belli olur.

Back
X